69

Анонимен

преди 4 години

Марийке, в Русия влязоха почти 4 трилиона долара, докато нефтът беше скъп. За тези пари щяхте да сте Дубай и да не ви пука за санкции. Вместо това Путин, Ротенберг и подобните им ги изкрадоха.Е, кой ви е виновен?

68

не се лъжете

преди 4 години

че България била демократична,а в Русия-комунизъм!И в двете държави е абсолютно еднакво!И там,и тук управляват комунисти!Често съм там и добре виждам всичко!

67

ДА ВЯРВАМЕ ЛИ?

преди 4 години

Същата тази другарка ни съобщи, че Червената армия била спасила българските евреи през ВСВ.

66

Мътилник-изпъченяк

преди 4 години

Е че, лъжа ли е!?САЩ следват безогледно интересите си и мачкат наред.А от спирането на притока на кислород, някои са в мозъчна смърт.Достатъчно е , човек да прочете част от коментарите, по-долу..;)

65

Анонимен

преди 4 години

Щото сте жалка държава и затова сащ може да си позволяват да искат да спрете да дишате

64

339

преди 4 години

Силата на Сибир бълва към мощните икономики на Изток.Башка потоците.САЩ продължават да произмеждат шиста.Е,как да не се разберат.Въпроса е-къде сме ние.

63

Анонимен

преди 4 години

Немски технологии и Руски ресурси = смърт за САЩ.Да немски технологии, а руските блядовее да са чешат по .......!

62

Striker

преди 4 години

Бааахахах! Газ пикаят мужикистанците! А и като разбраха за военния бюджет на Америка и съвсем се разплакаха!:)))

61

Sichtpunkt

преди 4 години

Хора вижте в тубата какви безддъни дупки има в Агромная рАссия, това дело на някой херувим ли е мислите. Не това е дело на безбройните сондажи за газ и нефт. Земята се задъхва, Земята не издържа вече на многобройните своеволия на руските ***.

60

дед мороз

преди 4 години

Не очаквайте руснаците да се разоръжат!Килъриту се беше изцепила,че не било справедливо една страна(разбирай Русия)да има толкова суровини и богатства,а другите(!) да нямат!

59

Сержант

преди 4 години

Немски технологии и Руски ресурси = смърт за САЩ.

58

Анонимен

преди 4 години

Ми като ша минаваме на ВЕИ що налага санцки, що САЩ не продават веита?

57

Анонимен

преди 4 години

Явно се чувстват много несигурни, защото всички самостоятелни държви им пречат.

56

Анонимен

преди 4 години

Само дето потреблението на домакнствата в Германия на енергия е по малко от 1% от цялото потребление на енергия за немската индустрия.

55

Хъб Суджуците

преди 4 години

Чакаме танкера с алтернативна шистова газ.

54

до 25

преди 4 години

Ми много хубаво!Идеално решение!Само дето няма достатъчно злато за всички!Златото по света няма да стигне за една Германия, за другите да не говорим!Как мислиш,защо САЩ отхвърлиха златния стандарт?И защо даваш мнение по въпроси,които са ти толкова далече колкото мъглявината Андромеда!?

53

Анонимен

преди 4 години

До ГабровецСамо дето според измерватнията на научните лаборатории температурата се понижава, но някой още не са в час и още си говорят за глобално затопляне, а трянва да се говори за климатични промени.

52

Sichtpunkt

преди 4 години

Европа няма алтернатива за руската газПрез 2018 година над 30% от немските домакинства са ползвали изцяло електричество от ВЕИ, най - големият ползвател на руска газ Германия ползва същият за индустрията си. Скоро *** ще може да си затъкне тръбите от газопроводите в O, пояса!

51

Анонимен

преди 4 години

Русия е център на Голяма Евразия. Русия вече не се стреми към Европа, а я кани да стане част от Евразия.

50

Габровец

преди 4 години

Мдам глобалното застудяване е очевадно само дето температурата се покачва по официални даннйи.Руските лъжи за да си продават петрола не спират но дните на измислената псевдо-европейсак а всъщност татаро-узбекска кошина са преброени.