29

Краси

преди 4 години

Крайно време е българските депутати и институции да ползват опита на развитите,напреднали държави.Всичко на този свят е измислено.

28

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 4 години

До РепичкаАми, че то в християнството и най-вече в Православието се корени цялото образование... Преди христянските държави са били люлката на цивилизацията! Издигали са цели империи благодарение на християнството и божието слово! За това сега Европа е разбита и нищожна защото пренебрегнаха божието слово и се сатанизираха... Аман от езичници, сектанти, друговерци, неверници и атеисти разрушаващи света...

27

Анонимен

преди 4 години

И най-пропадналият двойкаджия в България е в пъти по-умен от същото нещо в UK. Тия си мислят, че живеят на континент - без майтап! Говорих си това лято с разни пубери от Англия и те си мислеха, че са на остров... Че България е остров...

26

Анонимен

преди 4 години

Най-мразя, когато новите комсомолци ми говорят за комунизма и тоталитаризма.

25

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има държава и държавници за да има всичко друго.А тези държавници трябва да са и честни и умни , а и родолюбци .Айде сега сами си отговорете дали ще има нещо добро скоро тука.

24

Анонимен

преди 4 години

Затова ли стигнаха до Брекзит, че са много образовани? Пъти по- добро образование имахме преди промените и трябва да се върнем към това, което имахме. Това в Англия е бизнес и въртене на едни пари с яка реклама.

23

Анонимен

преди 4 години

Имахме уникално добро образование , но го разбихме като всичко останало.В Англия и по принцип в западния свят добро образование е скъпо и е за елита и богатите .Масовото образование им е на много ниско и ограничено ниво.

22

Репичка

преди 4 години

До СЪ НАМИ БОГЪНещо си изкукал.Тук обсъждаме образователната система а не твоите сатанизми.*** си в религиозните форуми и си обсъждай там твоите неща

21

Репичка

преди 4 години

До пецатаНе знаех че за теб са важни парите а не уменията и любовта към дадена професия. Та те в БГ масово работят професии които мразят в червата си и българина винаги се занимава с това което не му е за работа. Не е нормално заварчик да се преквалифицира в таксиджия,готвач в ковач....Текучество от всякъде. На запад хората работят цял живот една и съща професия и има такива наистина които не се интересуват от заплащането а от стремежа да бъдат най-добри в своята сфера...

20

UK

преди 4 години

Работата ми в УК е такава че съм посетил много английски училища и университети .Та накратко:Образователната система в Англия НАИСТИНА третира учениците като индивиди . И ги отсява в зависимост от социалния статус на родителите.Беден родител - дете без някакъв талант се подготвя за тежък неквалифициран труд.Беден родител - дете с таланти - Обслужваш персонал.Богат родител - дете подготвяно за ръководна дейност в татковата фирма .А официалните имена са - Частни и общински училища..

19

Киро Х

преди 4 години

Живо ме интересува, Лина Хотнишка колко деца е родила и отгледала! Хубава жена е, дали изобщо си е дала сметка за стойностното в живота?

18

пецата

преди 4 години

Ако си заминал на запад , изучил си се там и си се върнал в бг за да вземаш 1к-2к лв това не говори добре за успехите ти а напротив , по скоро това си е неудачницаАко си избягал на запад за да вземеш тяхно образование си отивал с мисълта да останеш там но малко са забравили да и кажат че само това не стига защото и там трябва да си човек на някой

17

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 4 години

Западния свят тотално се е сатанизирал... Чрез приемането на Православието ще си изкупят греховете които са натрупали през вековете! Образованието е в православнохристиянската църква и вяра!

16

Додо

преди 4 години

Мултикултурализма не рабори. Лина Едикоя-си да си ходи в държавата!

15

Анонимен

преди 4 години

Да направим едно заключение. Въпросната дама е била 4ти клас, когато мигрира към Англия, нали така? Ами да хванем един Робинзон от Тазмания, дето прадядо му е от Варна да ни учи на живот. Айде стига! Била си в Англия - седи си в тъпата Англия и на никого ни си ни притрябвала. И по законите на тази страна трябва освен филология да завършиш и педагогика, пишман буквояд. И ако такова добиче стъпи до детето ми ... ами ще е в болница после добичето.

14

шит

преди 4 години

Госпожата е открила топлата вода!! И униформи с петлици имахме и уникални номера на изпитите имахме . Ама дали знае тези "възпитаните" ингилизи, дето ходят пияни по слънчака, къде ги образоваха в ингелизко, и по коя система?

13

Анонимен

преди 4 години

Ама че подкa!

12

Анонимен

преди 4 години

Едва ли. Английската далеч не е от най-добрите в света. Нек обърнем поглед към скандинавието и на изток. Там нещата са по-добре. Но се иска работа, назначаване на истински специалисти, истинско обучение и много труд от страна на наистина учили и кадърни хора. Тези предпоставки у нас не са налице. Затова и простото копиране на модел е безпредметно.

11

Анонимен

преди 4 години

Изразявам моето собствено мнение без да обиждам дамата.Спред мен стойност има образованието насочено към новите технологии, инженерство, медицина, хирургия и наука.Не знам защо не мога да приема политологията сериозно - просто по причината, че виждам как политолозите у нас обръщат своето мнение в посока на този, който им плаща.

10

Анонимен

преди 4 години

Лина Хотнишка, автор в АБВ БиблияТази същата ли е..?