150

Иван

преди 4 години

До Зозо и вас и вас , и целия български народ...

149

ТИКВА

преди 4 години

ГЕРБ/Б.БОРИСОВ/ ПЕЧЕЛИ, ЧРЕЗ ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ, АКО НЕ ГО ПРАВЕХА, ВЕЧЕ ДА СА СИ ЗАМИНАЛИ.

148

Анонимен

преди 4 години

Такива като Марков, Гърневски, Биков и А.Тодоров мажат дебело мазната филия на Борисов и той съвсем губи представа за стремглавото си пропадане. С такива придворни шутове представлението завършва тъжно!

147

Иван

преди 4 години

това не е обвинение, а констатация. а срещу фактите нито гнева тиквунски нито филипиките на агент николай помагат....

146

АНТИ

преди 4 години

Тоз изпълнява ГЕРБерски план.Под Геноцид живеем голям.Банково робство има сегаи много народ даде фира.

145

АГЕНТ САВА ДОГАН

преди 4 години

Този бояджия Гощо Марков беше Комунист в Софийски градски Център , Градски Съдия преди 10 ноември !!..Веднага стана Демократ от сдс (съюза на ДЕ-СЕ )..стана КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ---А ТОЙ НАПРАВИ ПРОТЕСТА С ОЩЕ 38 -СРЕЩУ ТАЗИ КОНСТУЦИЯ през 1991 г. !!...*** ЧУДОТО..ТОЗИ МРАЗЕШЕ ТАЗИ НОВА КОНСТУЦИЯ..А МАФИЯТА ГО СЛОЖИ ДА БЪДЕ КОНСТУЦИОНЕН СЪДИЯ ЗА ЦЕЛИ 7 ГОДИНИ !!! А ВЕЧЕ ОТ 5 ГОДИНИ И ВИДЕН ГЕРБАДЖИСКИ ЛАЙ...МЕТ .

144

Анонимен

преди 4 години

Доносникът Николай е комунист до мозъка на костите си, както и по-голямата част от герберите.

143

Офф ,да се омита

преди 4 години

Видя ли го тоя дърт наглец ,......Все си навира отблъскващата физиономия и натрапва продажническото си мислене.Къде ли не си предлага услугите?Цял живот коленичи и ближе ли ближе с блеснали очи ,който и да му застане.А Тиквата най-много се гаври с дъртия ***.Даже открива конгреса на ГЕП с него.Да те е гнус да го гледаш и слушаш.

142

Сталин

преди 4 години

Гласа народен нищо не определя . Тоз тет брои гласовете народни той решава. Ако си имаш само едим професор Константинов ,една махала ромове и една американска телевизия като БТВ гласа народен няма значение ;) Ама гербераса не разбира че българина го е страх от две неща .Да не настине и някой да не го мине с ф16 ,златен век ,данъци за народа а на чорбаджиста да му опростяват 20 милиарда .Как мислят герб да са на власт ??? Народа се чувства ограбен ;)седерастка партия скоро няма да е на власт

141

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ печели защото няма алтернаива, овладя и БСП чрез Станишев и Гергов, за това и избирателанта активност на места беше 15%. Радев направи ли проект нищо чудно и да спечели пълно мнозинство!

140

Анонимен

преди 4 години

В ГЕРБ се събра най-долната yтайка на БКП. Всякакви ***: кариеристи, рабфакаджийски партийни секретарки, комсомолски натегачи, ДОНОСНИЦИ... Това бяха най-презираните от нормалните хора преди 1989. Странното е, че тогава, на такива не им даваха да се издигат над едно определено ниво. Такива yтайки не можеха и да си помислят да станат министри или депутати. Тодор Живков прекрасно знаеше що за стока са и не ги пускаше нависоко. Сега овладяха държавата.

139

Анонимен

преди 4 години

Кралят Слънце не ще да залезе)))

138

Анонимен

преди 4 години

Слънцето на Герб залязло. Такива са им светилата и политиците на тази партия. Важното е да не залязва над България. В тази държава няма прости хора. Вероятно в Народното събрание им е спряло електричеството. Така е, когато си гласуват бюджети само за заплати, а не и за други разходи и излизат във ваканции, а не в отпуски като обикновените хора.

137

A

преди 4 години

До Анонимен 138Толкова дълго и силно свети и обра държавата, че следващите години България и за свещи няма да има.

136

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ почели избори понеже натиска администрацията и чрез нея и други властови лостове. Е ГЕРБ си е в залеза. Десет години - спряни проекти, празни приказки за някакви големи инвеститори - Фолцфаген, Хюндай, Мерцедес. Първи сме по беднотия и корупция.Заеми официално 28 милиарда без покритие.Олигархия и престъпност, безнаказуемост . Рейтинг на държавни инситуции нищожен. Какво да харесваме на ГЕРБ - магистрали които веднага се ремонтират, пътища също.

135

Анонимен

преди 4 години

Как недвусмислино визира Сънцето в лицето на тиквата.Тоя грандоман ще ни довърши.Който те става за нищо-става политик.После пак ме питайте защо не гласувам.

134

A

преди 4 години

Да, залезите ги определя гласът народен, но има наблюдателни хора и просто споделят наблюдението си относно залезите и изгревите и аз не виждам лошо в това. Или Радев трябва да мълчи? Че защо кресльовците от ГЕРБ не мълчат, така както мълчат за кражбите си? "Марков смята, че има много млади кадри на ГЕРБ" - да, виждат къде е далаверата и Марков много добре знае, че тях не ги интересува народа, а собствените им банкови сметки.

133

Анонимен

преди 4 години

Този е олицетворението на мракобесието на тоталитарния режим, без съвест, без огризения, при смяна на режима първи се боядисва и е пръв подръжник на новия режим и плюе по стария!

132

Анонимен

преди 4 години

Този е от най-гнусните, мракобесни и отвратителни комунисти, разсипал много човешки съдби с доносите си. Той е олицетворение на най-мрачната страна на комунистическото робство.За един виц, за една реплика пребиваха и затваряха. Този изверг и други влечуги като него имаха за задача да се сприятеляват с нормалните хора, да слухтят и после да пишат ДОНОСИ! ТОЯ И ТАКИВА КАТО НЕГО НЕ СА ХОРА, А КОМУНИСТИЧЕСКИ ЖИВОТНИ. НЕ СЛУЧАЙНО Е В ГЕРБ!

131

така като гледам

преди 4 години

Бат Бойко тоз мандат и още един пълен ще изкара - значи още около 6 години и ще стане на 66. След това два мандата президент докато стане на 76 и това ще му е. Значи още 16 години в политиката, може да се каже че наистина е в залеза си :) То на 60 години човек може ли да не е в залеза си?? Радев да внимава какво говори, защо не може и на малкия пръст на Бойко да се равнява човек, който Курнеля води за носа като пуле!