21

Анонимен

преди 4 години

До 20Ако беше я прочел нямаше да пишеш глупости.

20

Анонимен

преди 4 години

Добре! Браво!

19

от 8

преди 4 години

Какво ми цъкате минуси :) хайде изкарайте ми цитат къде в И.К. става дума за нарушаване на семейни ценности или трети пол. Нали сте я чели? Ама май само сте чували за нея.

18

Анонимен

преди 4 години

За пореден път потвърждаваме цивилизационната си изостаналост от света. Заблуден народ...компексиран.Много точно казано-комплексиран!

17

Анонимен

преди 4 години

Бойко краля слънце каза, каквото кажат шефовете в Брюксел това ще

16

Защите на правата

преди 4 години

на жените! Това е основната клауза която комунистите от БСП и техните мекерета от ГЕРБ не харесват, защото според клаузите българска жена която е насилвана да прави секс с началника си или с някой милиционер, която я заплашвал, или пък е принудена да извърши сексуални услуги на даскал, партийно секретарче и т.н. сега може да осъди лаййното да плаща за нанесени щети, което изначава, че комунистчетата на власт днес ще трябва да се разделят с имотите и парите които награбиха по пътя ни за кумнизъмъ

15

Жоро

преди 4 години

До толерантенТака е! Ние държим на изконното българско право да се напием и да хвърлим 100 кила бой на жената!!!

14

толерантен

преди 4 години

Тая "конвенция" противоречи на българската Конституция, на традициите ни и на здравия разум.

13

Анонимен

преди 4 години

До 8Важното е патриотарите да се правят на интересни, а това че думата дбендър, означава род тех не ги интересува

12

Анонимен

преди 4 години

Много добре!

11

Кънчо Мисирков

преди 4 години

За пореден път потвърждаваме цивилизационната си изостаналост от света. Заблуден народ...компексиран.

10

БКП превърна НРБ

преди 4 години

в безплатен бардак за комунистическата и чингиджийската номенклатура. Превърнаха българската жена в *** като я караха да се идде насила от партийни секретарчета и ченгете за да я насначат на работа, да и дадат разрешение, китап, изпит, повишение в служабата... за всичко другариту принуждаваха жените да вършат сексуални услуги.Истанбулката конференция разрешава на жените да съдят погаврилите се с тях със задна дата, затова комунистите ги е страх да не загубят заграбеното по съдебни дела.

9

Жоро

преди 4 години

До Грета Тунбергер"Той" и "Тя" са местоимения, не обръщения.Да се знае!

8

Sichtpunkt

преди 4 години

България не може да даде такова съгласие поради Решение 13 от 27.07.2018 г. на Конституционния съд. В него се обявява, че Истанбулската конвенция не съответства на Конституцията на Република България.Ей шмиpreли, нали нашето законодателство е синхронизирано с европейското. Я бързо да я приемате, че избиха жените и децата ни! Докога ще допускаме да се гаврят с нашите майки и родилки. Който не я ще Анадола!

7

селянин

преди 4 години

пука ми дали ке приемат или не ик

6

Анонимен

преди 4 години

Абе в интерес на истината я четох тази конвенция и никъде не видях да става дума за семейства или родители или пък деца... българина пак чул не дочул и айде. Искам някой да ми покаже цитат къде в конвенцията дори се споменава трети пол.

5

Грета Тунбергер

преди 4 години

С решение на Европейския съд за правата на човека от днес всички граждани на Европейския съюз са *** неутрални! Отпадат обръщенията "той" и "тя" и остава само "то"!

4

Анонимен

преди 4 години

Никой нема да носи в гробищата имоти и имане. Всички по един и същ начин ще приключим, стига алчност. Само по различно време. В друго измерение ще се пренесем. Нема безсмъртни.

3

Щерю

преди 4 години

Злобните евреи извиват ръцете на християните да узаконяват неща, от които да дойде проклетия в/у християните, та само те (евреите) да са благословени от Бога! Замислете се - Защо не изискват такива конвенции от африканците, азиатците или от латиносите, а само от държави с преобладаващо християнско население? От омраза към християните го правят...

2

Анонимен

преди 4 години

Хората не искат ИК, а и противоречи на конституцията на РБ т.е. не трябва да се ратифицира.