88

Анонимен

преди 4 години

Малките пенсии не са по вина на Лили Иванова. Не зная по какви критерии се определят тези пенсии, но ако някой заслужава такава е Лили Иванова, макар че едва ли ще разчита на нея. Толкова енергия, виталност и сила дай, боже, всекиму

87

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачЗначи т.нар от теб елит,не знам кой слагаш вътре е по-важен от тези,които реално работят и изкарват нещо за тази държава?! Такива като Лили Иванова и разни актъорчета съществуват и са добре захранвани,за да забавляват работещия народ,и да рекламират всяка власт. Те реално не произвежат нищо. Лили Иванова поне на фона на всички такива Клоуни има талант,а всички останали НЕ.

86

д.п.1

преди 4 години

Нека им дават награди, но ако не са в крайна финансова нужда не мисля, че е справедливо спрямо всички пенсионери в БГ да им се дава пожизнена пенсия.

85

Активист на БКП

преди 4 години

Само Анжел Вагенщайн заслужава ! Той организира първият ,,антикомунистически ,, митинг ЧАК на 19 ноември ! Шубето е голям страх !!!

84

Анонимен

преди 4 години

Има ли друг българин който на 80 години да работи така както работи Лили Иванова?Продава хиляди билети за своите концерти всяка година.Данъците от тези билети отиват в държавата.

83

Анонимен

преди 4 години

Пред закона всички са равни,няма Лили,няма артисти,на колкото си осигурен толкова получаваш.Била пълнила залите!!!Сигурно за това не е вземала никакви пари,пяла за ,,Бог да прости".

82

Гробокопач

преди 4 години

Значи тук, аз ще говоря за принципа, не за това дали дадената личност е част от елита на нацията и заслужава подобна привилегия. Принципа е, че, ако Българите искат да имат Елит и той да работи за напредъка на страната във всички сфери, този елит на стари години, поне трябва да има някакъв сносен житейски минимум. Това е част от признанието на нацията и благодарността й. За да ги имате пак, отново със следващите поколения. Иначе, малцинства, котио да храните до гроб, ще имате винаги!

81

?

преди 4 години

До АнонименКьде са и парите от скьпите билети за концертите и хонорарите тогава е яла пила и живяла живот такьв какьвто никой не е имал ----------------МОЛЯ !?!?!?! Тя винаги е живяла спартански - яла и пила била. Ти ако си ял това, което тя.................... но, не. Не мисля, че би издържал/а

80

Анонимен

преди 4 години

До .85Не става дума за злъч и злоба,а за липса на справедливост.Вие явно сте толерантни към липсата на справедливост,и затова стигнахме до тук,защото преди време мнозиството бяха като вас.

79

.

преди 4 години

Боже колко жлъч и злоба изчетох в тези коментари!Ами да са живи и здрави и да си ги харчат! Какво толкова е станало!?

78

Анонимен

преди 4 години

До МАРИНА БИЛЧЕВАУжас - думи от устата на жена - явно сте възпитана добре, а ???

77

Анонимен

преди 4 години

тоя дърт тутанкамон , нали спи все с млади момченца трябва с нещо да им плаща де !!!!

76

Анонимен

преди 4 години

А така , на едни скача с 4 лв , на други със 700 ????????????????????? как става така бе?

75

МАРИНА БИЛЧЕВА

преди 4 години

КОЙ ГЕРБЕРАСТ Я Е ОПЪНВАЛ , ТА ЧАК Е ЗАСЛУЖИЛА? ТО СВИКНАЛО ЦЕЛ ЖИВОТ ДА Е ОПНАТО

74

sas

преди 4 години

толкова труд и изгубено време за 8 човека.. айде моля ви се

73

Анонимен

преди 4 години

Когато нашите бащи и майки вземаха по 125лв. заплата, такива като нея вземаха неотчетени хонорари по 2...3000 лв.. Сега на всичкото отгоре и над средната пенсия. Ай сектир бе вкиснато мляко.

72

1

преди 4 години

До баба мара,забрави за събирането на капачки,моля никакво събиране на капачки,а държавата да влезе в ролята си на държава и да подсигури здравето на децата ни.Не да раздава пари на "заслужили"интектуалци,и тем подобни,затова никакво събиране на капачки.

71

Анонимен

преди 4 години

Защо е тая космична пенсия , по- добре да се дадат на някой , който наистина има нужда от средства и пенсия от соц изпълнителите. Л.Иванова е милионер и няма наследници , за какво са и тия пари? Да не говорим , че дори не е професионален музикант. Не познава нотите и не е написала една песен през живота си.

70

toddg

преди 4 години

До АЗ СКОРПИОНА Пълнила е зали,взимала е кинти.Да е плащала осигуровки на макс и сега щеше да вземе таван на пенсията-1200 кинта.Каквото за гол Иван това и за баба Лили.

69

Анонимен

преди 4 години

Кьде са и парите от скьпите билети за концертите и хонорарите тогава е яла пила и живяла живот такьв какьвто никой не е имал Само тя ли е най бедната за да и се даде по жизбено 700 лв. Тази която беше снаха на Пеко Таков а сега е вьрла герберка. Да си помисли че е време да слиза от сцената. Стига са се оплаквали че са най бедните и онеоравдани