43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47До Анонимен 38Абе муювци, я кажете хората от коя номенклатура надробиха тая попара ?!Тоя строй "преди 89" народи мутрите дето узурпираха държавата. Сегашната тиква е пазел вашият селски тарикат - Тошо, снимки има, документи също. Нямаме нито капитализъм тука, щото всички фирми са "държавни" (плащат си рекета)Нямаме нито демокрация, щото всяка партия е основана и ръководена от къдроваци За това сега ви таковат без вазелин, че това плачете за липсата му, а не за таковането

42

АНТИ

преди 4 години

Докато вие скачахте по площадите, умни българи знаеха какво ще стане, и търсиха начин да се спасят.И това стана - избягаха през глава от дивия уродлив капитализъм !

41

Анонимен

преди 4 години

Българинът няма нужда някой да го тласка към самоунищожение. Той просто си е такъв - едни къси пари, пък след него и потоп. И така си е от край време.

40

Анонимен

преди 4 години

Ние се самоунищожаваме като произвеждаме лекари дипломирали се незнайно как . Огромно самочувствие без покритие . Говорим заниска раждаемост , а не взимаме адекватни мерки да запазим живота на отгледано дете . Кой е виновен за безотговорното отношение на търговците в болниците , защото някой от нас превърна милосърдието в търговия , а докторите в алчни търговци . Докога така ще ни тласкат към унищожение ?

39

Анонимен

преди 4 години

,,Времето е наше,,- да който не знае цената на времето ,не знае и своята цена.!

38

Анонимен

преди 4 години

Поне да не ни удържат една трета от заплатите, след като всичко държавно не става за нищо и ти се налага да ходиш по частно и пак да си плащаш.

37

реалист

преди 4 години

Всяка година все повече пари за здраве и всяка година все нови частни болници се отварят. Т.е. многото пари са стимул за откриване на болници, но не и за качество. В същото време държавните и общинските болници мизерстват, защото хората не искат да стъпват в мизерията и да имат вземане - даване с не мотивирани лекари, които работя със стара мед. техника. Правилно е за мен да държавните болници да не са търговски дружества, а такива да бъдат само частните.

36

Анонимен

преди 4 години

Имахте си безплатно образовани и здравеопазване, работещи заводи, усмихнати хора.А дано пак ви се върне това. Ама на мен ми остави платеното частно здравеопазване, правото да пътувам по света и сегашната ми професия. Да видим кой първи ще отиде при Арменския поп.

35

Внимание !!!

преди 4 години

Хората с купени дипломи, вече са на работа !

34

Анонимен

преди 4 години

Нали затова скачахте по площадите.Имахте си безплатно образовани и здравеопазване, работещи заводи, усмихнати хора.Сега ходете да се оплаквате на Арменския поп.

33

Анонимен

преди 4 години

Много се трогнах като видях как Дебелият Вожд на Партията и Държавата изрази съчувствие по всички телевизии.Нещо ми трепна вътре и дори плаках 2 часа.Какъв добър човек.Ние просто не го заслужаваме.

32

Анонимен

преди 4 години

АНТИ,Ти, като не скача, къде си сега? Диплиш пачки на Аруба и пишеш по форумите ли?

31

Анонимен

преди 4 години

Ама аз нямам нищо против бюджетът на болницата да е 25 милиона евро. Само дето се внушава, че простото увеличение на парите за здраве ще даде някакъв фантастичен резултат. Аз казвам, че с нашите крадльовци, ако ще бюджетът на болницата да е 50 милиона евро, пак няма да е кой знае какво.

30

АНТИ

преди 4 години

За добро или лошо, бъдещето ни тук е ромско бъдеще.Затова ли скачахте като изоглавени по площадите ?!

29

Анонимен

преди 4 години

Детската заболеваемост и смъртност е била най-висока преди 1944 година.Благодарение на много добра организация на детско здравеопазване и подготовка на детски лекари медицински сестри детски профил и акушерки това позволи да на страната да намали детската смъртност. 2019 година накъде и къде сме благодарение на ,,подобрението ,,социално битови условия на модерна техника и апаратура нашия народ!

28

Анонимен

преди 4 години

Годишен бюджет - 25 милиона евро!Аха, аха. Освен това не се краде :)

27

Анонимен

преди 4 години

петкане,То преди 1989 какво беше бе, пич? За едни Правителствена болница и Специално снабдяване, за теб аспирин и карантия :)

26

реалист

преди 4 години

Здравето спешно трябва да спре да бъде стока, иначе Мутрата пак ще "съчувства" на родители загубили децата си. Но ми е любопитно, защо другаря Буда Борисов започна да съчувства една седмица след трагедията? Защо не изглеждаше съчувствителен обикаляйки с джипа да наглежда обектите си.

25

петкан

преди 4 години

Това искахте 89-та като скачахте по площадите ! Не се оплаквайте !

24

Анонимен

преди 4 години

Един познат работи две години в шведски град. Около 15-20 000 души.Вика, в този град няма болница. Има съвсем малка поликлиника. Аптеката не работи уикенда и нощем. Болница има само в големия град, но тя има маса линейки и хеликоптер. Затова пък е оборудвана екстра. Зверска превенция, целият град спортува. До 18 г. възраст зъболекарят ти е безплатен. Лекарствата май ти ги поема държавата на 100%. И те така.Тук фул с болници, в Малко Търново има даже, а всеки е болен :)