163

Данков

преди 4 години

До АнонименПутин ти гарантирам че го боли от факта че сме в периферията на САЩ.Не знам за каква незначителна държава говориш, виж ни географското местоположение.Холандия,Австрия.Португалия,Унгария,Словакия,Белгия,Швейцария и т.н. са по малки по територия държави от нас.

162

До 152

преди 4 години

А допускаш ли вариант поради някаква грешка да ти падне на теб такава тухла?Има добра българска поговорка - Който копае гроб другиму, сам пада в него.

161

Анонимен

преди 4 години

Нато ВЪН!

160

Адолф

преди 4 години

Бойко докога ще търпиш едно жужеДа ти се подиграва? Само със два пръста можеш да му откъснеш вратлето.

159

Анонимен

преди 4 години

ВНИМАНИЕ, тука много руски агент има. НАЛЕЙ МИ ОЩЕ ПЪРЦУЦА ***. *хлъц* АДМИНА ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА, ЧЕ КАТ ФАНА ТАЗ ПРЪЧКА

158

Weiss

преди 4 години

До Данков"..като запознат с историята съм доволен за това..троянския кон на БЪлгария..." виж му акъла, па му скрой шапка?! Сърбите ще се продадат скъпо и на двете страни, както през целия 20 век са го правили. Ние даваме за безплатно, с приказки... Магистрална работа, ако ме разбираш...

157

ДО 167

преди 4 години

ЩЕ СКИМТИШ ТИ БЕ! ИМА ОЩЕ 4 ИЗТОЧНИКА НА ПО- ЕВТИН ГАЗ, НЕ ТИ МИНАВАТ ТЪПИТЕ ЧАЛЪМИ, ТВА НЕ Е КАТО ПРИ БАЙ ТОШО ПРОПАГАНДАТА, ИНФОРМИРАНИ СМЕ

156

Зозо

преди 4 години

Този няма да бъде преследван заради орденът си. Има си съвсем конкретни обвинения в шпионаж. По - добре да не се връща в БГ и да си завре орденчето на тъмно!Гешев го чака, щи си плати!!! Щял той да ни прави пак 16 република?!? Ай сиктир!!!

155

126

преди 4 години

Как си представяш мравка да спре слона майсторе?Потока е нужен на бай ти *** а не на твоето джудже.От раз ще ни заобиколят пак и ще скимтим на портата на Султана за поток на тройна цена. Това вдява ли го кухата ти главица?

154

Анонимен

преди 4 години

Е..ати ужаса, плевн..ята сигурно цяла нощ не е спал и е мислил каква мъдрост да измисли за пред господарите си от козяк...

153

Анонимен

преди 4 години

БОРИСОВ, ПИШИ МУ НОТА НА ТОЯ - ИЗВИНИСЕБЕ! ИНАЧЕ НЯМА ПОТОК!!!

152

Анонимен

преди 4 години

Путин няма 5 минути време да отдели на нашите псевдодемократи или да се занимава с вътрешните проблеми на незначителна страна като България, нито пък и администрацията на Тръмп в момента. В момента се решават съдбовни геополитически ходове и ако конете се сритат, ще ни стъпчат без да разберат къде сме.

151

Анонимен

преди 4 години

163, ГОВОРЯ ЗА ПОТОКА И АЕЦА, НЕ НИ КЛТЕТТЕ ТА.АЦИТЕ, ДА НЕ ВИ ГИ СПРЕМ,Ч Е ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД!!1

150

АХ

преди 4 години

Колко са лукави само !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Лика-прилика - двама заговорници, срещу кого ли.................... ??????????????

149

155

преди 4 години

КАКВО ЩЕ ИЗКУПИШ БЕ, МОЖЕ ДА КУПУВА САМО ТОЯ, КОЙТО ИМА ПАРИ! ВЪШЛЬОВЦИ СМЕШНИ!!

148

Анонимен

преди 4 години

СПИРАЙ ПОТОКА!СПИРАЙ АЕЦА!Край! Велика 6 милионна България сломи Русия със светкавичната си реакция по закопуване на 10тина 40 годишни американски коптора.

147

Анонимен

преди 4 години

НИКАКЪВ ЗАТВОР ЗА ТОЯ, ОСТАВЯМЕ ГО ТАМ БАРАБАР С МЕДАЛА, НАЛИ МУ Е МНОГО ЦЕНЕН НА ПУТИН, ДА СИ ГО ДЪРЖИ!

146

газмазпраз

преди 4 години

До Анонимен 153"Джуджето", великане. продава газ на Германия и Франция напук на САЩ и си прави каквото иска, това го могат една шепа лидери и държави. А ние сме обект на световната политика, не субект, при това малък обект с некадърни и непоследователни управници без визия за повече от 4 години напред, затова да си българин е *** дума в същата Франция. Питай Макрон-той говори за бг и укро банди. А за САЩ ходи питай в Сирия с кого са на равна нога, с Франция ли?

145

Данков

преди 4 години

До WeissСърбите ще страдат много, хем искат в ЕС, хем искат с Русия.Като запознат с историята съм доволен от това.Троянския кон на България най после ще си получи заслуженото!

144

И на Бойко орден

преди 4 години

Да отиде и Бойко в Русия. Дали ще дадат и на него орден з"Дружба"? Не ми се вярва. Достатъчно г'лупости свърши и наприказва и руснаците не са го забравили. Не случайно миналата година Медведев дойде на посещение у нас на 4-ти март, а не на 3-ти март, националният ни празник. Не му трябваха приказки за братска дружба от гербаджийската дружинка.