256

Шоп

преди 4 години

Не че някой ви мрази Леденото хоро или тричането на кучета, просто супер ми е безинтересно и не ме карайте да ви ръкопляскам на глупо стите.

255

Анонимен

преди 4 години

Аве Дарвин... земи се усвести.Да не говориш за работническо селската интелигенция, която Партията роди в буквален и преносен смисъл. Щото децата й отидоха да учат на Запад и се върнаха интелигенти.

254

Анонимен

преди 4 години

Когато човек получи прозрение става мъдрец, когато мъдрецът постигне разбиране, става обикновен човек. Този дзен коан перефразиран от Еклисиаст е истината.Яж си хляба, пий си виното с жената до теб и хората, които обичаш. Имай деца, направи от тях добри хора и само не забравяй да обичаш!Много сте лоши вие тук!

253

Един от Дивия запад

преди 4 години

Аз осъзнах къв съм предател на българските ценности и идеали.Дигнал съм се от милото ми отечество и прекрасните ми сънародници на другия край на света да бачкам като изоглавен, вместо да седя с тях, да люпим дружно слънчогледови семки и да плюем Бойко, че не дига МРЗто.

252

ДАРВИН

преди 4 години

100% селяндурски и дълбоко провинциални първенюта !!!!! Интелигенцията - градската и селската е набутана в миша дупка и унищжавана ... Мила родна мутренско-бандито-просташка действителност .....

251

Анонимен

преди 4 години

А па швейцарците хептен не им трябват на ЕС

250

Анонимен

преди 4 години

Причината да се съхраним като народ в пределите на Османската империя е принципът на оседналост благодарение на нуждата на Османската държава от селяни, които да поддържат с храна, дрехи и провизии воюващата империя.ЕС няма нужда от селяни, в условията на глобална пазарна икономика богатите членки на ЕС могат да си купят всичко от цял свят в това число работна ръка.За какво сме им ние?- за буферна зона и транспортен коридор, но никой не ни е виновен за липсата на воля за живот на тази нация.

249

Анонимен

преди 4 години

Тц тц тц.....а кюрдите мрът за да си направят държава.Има ли друг народ, дето лошите турци да са го ....500 години?А после унгарска пролет, пражка пролет, полска солидарност.....а ние искаме да станем република.

248

Анонимен

преди 4 години

Тц тц тц.....а кюрдите мрът за да си направят държава.Има ли друг народ, дето лошите турци да са го ....500 години?А после унгарска пролет, пражка пролет, полска солидарност.....а ние искаме да станем република.

247

Анонимен

преди 4 години

Сериозно. Струва ли си? Няма ли да е по - добре за хората ако отидат в по - напреднали държави и постепенно се интегрират там?

246

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали има избощо смисъл да се опитваме да оправим България, при условие, че историята ни е безвъзвратно съсипана от турците.

245

Гледали ли сте?

преди 4 години

Само да питам? Гледал ли е някой предавания, малко преди "демокрация", а пък дори и в първите години след нея? Хората говорят суфистицирано! Обикновените такива. Гледа сига.ни, да ги питат, а те отговарят слоожно,с доста сериозен запас от думи, пък макар и отдолу да прозира нивото, има старание. Това показва, че гогато интелектуалният елит си е на място процента, дори да не е в тяхна полза, имаме облагородяващ ефект

244

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че Бойко е сред най-достойните българи, останали в България.

243

Анонимен

преди 4 години

Погледнете какъв човек сте си избрали за Премиер и товче доста години подред.Това ли е най-достойният българин. Най-образованият, най-умният, най-интелегнтият.Та той за 60 години не е научил дори един чужд език.Това е Огледалото на българите. Отделно пък кой наднича отзад Огледалото.Аз не искам децата ми да живеятв такава страна и да ги управляват полуграмотни мутри с комунистичско-селски-просташко-народняши манталитет.

242

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е, че под "Обичай ближния си" българите разбират жената, децата и идните поколения-собствените си внуци.При тази примитивна форма на оцеляване е естествено, че други общности, които имат самосъзнание за принадлежност към нещо повече от семейството си ни изместват от собствения ареал.Този тип оцеляване е отгледан през времето на Османската империя и ЕС го стимулира отново.

241

До 274

преди 4 години

Ще стане лека-полека, когато отговорните и по-напреднали хора дават личния пример, но по-важното изградят системата, по която да се върви, като най-елементарно, може да се нарече -Стратегия за следващите 50 или 100 години и какво трябва да се постига. Наистина, когато има зададена цел се визуализира по-добре и се мотивираш. Спортистите знаят и ще ме разберат. Просто всеки един от нас, като прави леки малки стъпки ще стане. Те, че са изпуснати е така, но че има шанс да се повлияят, също е така!

240

до 276

преди 4 години

Върна се от Канада, защото за нищо не ставаш там, нали ?Тези, които стават за нещо не се връщат обратно в Ко чината.Само пра сетата се чувстват добре в Ко чината.Нормалните хора - НЕ.

239

Върнала се от Канада

преди 4 години

А защо четеш български вестници, пишеш на български и четеш на български?Би трябвало да си забравил този език

238

Скептик

преди 4 години

Проблемът е че все още съжителстваме на една територия. Плебсът още не е екстерминиран, гражданите - заменени, а елитите - разстреляни. Мъглата се прояснява: Елитите обичат лесното и получават лесно. Това скоро ще даде отражение и в нова култура ако чалгате е културата на властта. Наричат го Класова Борба.

237

Анонимен

преди 4 години

До 273 е как ще стане? Ако едно дете има лоши родители и то ще е лош родител. Никога няма да стане културен човек и да отгледа културни деца. А българите никога не умеят да се събуждат и са тотални егоисти. Виж всички въстания от турско робство. Ако не бяха поне малко егоисти щеше да има всеобщо въстание и да се освободим много по - рано. Тогава нямаше да се стига до робската психика и чакането на спасителя. Но е така.