35

Анонимен

преди 4 години

Най-хубавия пазар заедно с този в Красно село.

34

Анонимен

преди 4 години

До ИвановПазарите се необходими,за да имаш избор когат опазаруваш.Като останат самозападните хипермаркети е вреден монопол. Здравословната храна е по-важна от парка.

33

Анонимен

преди 4 години

Освен Младост, харесвам и либералната икономика. Пазарът решава всичко! Е верно, нещата стигат до абсурд, но пък погледнете от положителната страна- след като се презастрои до капачката, търсенето ще намалее и цените ще паднат. Тогава капитала ще се оттегли от тая апетитна зона и ще спре презастрояването! Това е! Просто проявете още малко търпение! Времето е ваше!!!

32

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Всичко за продан Бг.Призовавам Фъндъкова ,са настани 1000 роми от Сливен в Младост 1 и 2.За да не им изядат норвежците децата .А и да решат проблема с пренаселеноата.

31

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се създаде ВУз за обучение на кадърни архитекти-днешните са пълни аутсайдери

30

Някой

преди 4 години

И по-зле ще става в София, няма страшно...

29

Анонимен

преди 4 години

Харесвам я Младост, защото не живея там! Това нещо не искам да се случи в моя квартал! Пази Боже!

28

Анонимен

преди 4 години

Герб не стават! Гола вОда са. Подпукаха и Овча купел. Няма празно, щом става въпрос за далаверка.

27

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Тамъън щях да се местя в Младост на един 12-ти етаж и се...отказах,че то без...пазар,няма да дишам само...чист въздух.Оставам си в Кривунделово на първи етаж и голяма градина с тикви и други...подобни зарзавати.В краен случай,може да се преместя в Изток,до блока на Цвъки,гледам че вече върви разпродажба и докато не е...късно,ще се включа.

26

Анонимен

преди 4 години

Хубава си е Младост, дума да няма! Верно, някои може да са недоволни, ама то недоволни винаги има.

25

До Анинимен

преди 4 години

Нормално е да ти се струва че Младост става все по хубав, тъй като най-вероятно минаваш оттам последните 10 години :) Кварталът е тотално прецакан, всичко е застроено с тенденция за още, няма въздух, да се чудиш как се живее в този квартал в момента. Ако е имало широки улици, въздух и детски площадки това беше пред 30 години. В крайна сметка това е бъдещето на столичните панелни комплекси - протести непротести, никой няма право да отнеме собствеността на хората

24

Кирил и Методий

преди 4 години

На път...

23

Насакото Яката

преди 4 години

Българският гений може да се види в презастроените Слънчев бряг, София и Банско. Тотален идиотизъм.

22

Think

преди 4 години

Малеее вие нямате "ХАБЕР" дето се вика.Единия мисля, че коментар 6, разкава така , сякаш е си е пил кафето с Борисов, като е давал терена. Друг път бил, че като я махнали тръгнали строежите...Ами ще тръгнат, защото ги бавеше... затова не тръгваха..Бавеше ги, защото ФРИЗЬОРКАТА искаше кинти...Много кинти...Минаха и няколко пъти номерата и си помисли, че ще взима от всички.Друг е въпроса,че не ги взимаше само тя, ама там да си разследват.

21

Pilot до анонимника

преди 4 години

Мале ..... и коя широка улица построиха при демокрацията и колко парка направиха, защото аз съм тук от 1980 ! Стига лъга , напротие всичко бетонират и Младост не е същия , правеше Тодор Живков тези само развалят не се наядоха ! Има хора не си знаят апартаментите , а други гладуват до гроб ! А с видния физкултурни Цвъ какво стана или да минат изборите и консул в Швейцария или шеф на банка най-мачко !

20

Анонимен

преди 4 години

Никъде в нормалните държави не презастрояват, както се прави в София, особено през последните 10 години. Живял съм доста години и в Младост, който беше проектиран и изграден много добре, докато не започна някаква безумна реститиция между блоковете и безумното презастрояване, което съсипа хубавия квартал. Не знам друга държава в Европа, лоято да разрешава придобиването от частници на обществена собственост между блоковете, каквато е по своята същност реституцията в жилищни райони.

19

Анонимен

преди 4 години

Пилот, стига си криви душата! Младост е прекрасен квартал. Искам всички пристигащи там да се заселят в чудесните и качествени нови сгради! Има паркинги, градинки, всичко има!

18

анонимен

преди 4 години

До тото 5Прав си. Проблемът е в друго- защо е продаден този имот изобщо. Друг проблем е защо собственикът, ако е купил имот с ясна роля по регулация, е решил, че може да му сменя статута. То и София ленд направиха, за да го фалират, а след това лесно парк със сменен статут на зона за забавление и отдих да стане квартал с бизнес центрове и блокове. Платиха няколко милиона за 3-4 години симулиране на увеселителен парк, спечелиха стотици милиони от строежи в баш центъра. Законно, но пак далавера.

17

Шопо

преди 4 години

Селяните да си одат на село ! На 9 септември 1944 червените безделници вземаха земята на хората ,сега *** искат пазар ! Пазар -на село ! Върнете земята на собствениците !!!

16

Pilot

преди 4 години

А за гаранти коза да кажа, че там се намира най-голямото бомбоубежище в Младост от долу и е абсолютно незаконна приватизацията му ! Държава на физкултурниците и на тумбаците ! Гласувайте за ГЕРБ , нали още се делиме на цветове , а децата ни не искат да живеят тука !