51

Георги

преди 4 години

Ей мама му стара значи нали бяха затворили въздушното пространство на сирия американците за турските самолети

50

сами са си виновни

преди 4 години

Сирийци, вие сами си го направихте - поканихте Путин и сега Ердоган, без да се съобразява с НАТО, вилнее у вас заедно с Путин. Виновен е Асад, той покани войските на Путин. Виновни сте вие, сирийци, че още не сте убили Асад. ДСега той ви избива с помощта на Москва и на Анкара!

49

стар чвор

преди 4 години

вчера Кипър , днес Сирия , а утре България,турският флот е обкръжил Кипър -днес,да им заграби сондажите с газНа това му викам-Евроатлантическо партнъорство и мирно съжителствене..Аз не съм спокоен , не знам за вас момчета

48

ДА

преди 4 години

Мачкай Ердо. Аскера идва, трупат се ботуши. Да се готви Ирак именно там са терористите от ПКК

47

благодарете на Русия

преди 4 години

Кюрдите да се сърдят на Асад - той покани руснаците в Сирия. Руснаците настъпиха, американците отстъпиха. Ердоган прави достлук с Кремъл. Сега Сирия зависи от кефа на Кремъл. Кюрди, Ердоган ви избива с помощта на Русия!

46

Абе серсеми

преди 4 години

Кюрдите не са с нищо по-лоши от турците и даже не са такива двуличници като тях. Освен това са първи братовчеди с тях.

45

баба мара

преди 4 години

червена бюлетина за султана сега е 21 век

44

Анонимен

преди 4 години

След малко ще разберем с колко е паднала турската лира в следствие на турската окупация на сирийската територия

43

Анонимен

преди 4 години

До 40Ако един ден Ердоган ръгне срещу България, то ще е с благословията на Кремъл !Иначе как ще ни се представи за "освободител" след това !

42

до 40

преди 4 години

уплаш, уплаш, уплаш.Турчино, може да плашиш колкото си искаш. Повръща ни се от вас. И да влезе Ердо няма да му е добре тук. Тай да ни покаже първо как ще се справи с кюрдите. Че досега нищо не постигна срещу тях. Само се репчи вече 20 години.Турците са най-добри в хвалбите. Иначе нула пресечена.

41

Анонимен

преди 4 години

Кюрдистанците са народ без държава. Също като едни наши сънародници дошли от долината на рега Ганг.

40

Don't worry бе

преди 4 години

Ако Тръмпуняка си спази обещанието, ще изключи Турция от НАТО. Тогава нападение срещу България ще се счита за нападение срещу цялото НАТО съгласно член 5 от договора.

39

Анонимен

преди 4 години

Борисов може и да не струва, но благодаря на Бога, че не е тоя *** и терорист Ердоган. Отврат.

38

интернет

преди 4 години

Българите да му мислят на кой да се молят да ги спасява,на колене слуги пред Брюксел,Русия преключи са вас.Турция е силна и няма кой е спира демонстрира военна мощ.Този Реджеп не е казал не влязал Борисов и сие Плеваналиев да се навеждат и да се молят натовците.Като циркаджийски мечки ще се въртят сега да видим.

37

Анонимен

преди 4 години

Ердоган затъва в сирийската пустиня !Българите трябва да са благодарни на кюрдите, че отвличат вниманието на рускотурската империя върху себе си !

36

Анонимен

преди 4 години

Тези, които защитават кюрдските сепаратисти, да знаят че те са аналог на нашите помаци в Родопите, които са дръзнали да си правят държава във вече съществуваща такава.Дано Ердоган ги смачка. Този път има и повод и възможност. Има и разрешението на господарите си от САЩ.

35

Анонимен

преди 4 години

Нека ердоган и путин си поделят сирия наполовина, така би било справедливо,силните да си вземат своето, другите да траят!

34

РУСИЯ Е ПРОТИВ

преди 4 години

Кюрдите се обърнаха към РУСИЯ и ДАМАСК за защита. Никой вече няма да повярва на САЩ

33

Анонимен

преди 4 години

До до 13неграмотни ***, да не би да вярваш, че преди месец-два в Турция е било зима?

32

Анонимен

преди 4 години

Жалко че България няма такъв лидер като Ердоган.Тук са само наведени лакеи със свалени ***.И силно отъртени. Начело с Банкянския тлъстак.