16

Анонимен

преди 4 години

до 9 Нищо не каза...аз от алкохола ми се разказа играта и от 75 килограма преди 10 години вече съм 65 от пиене. От алкохола не ти се яде. Ядеш най-много 50 % храна от нужната дажба за деня, а от течната храна( алкохола) не се надебелява ако не ядеш.

15

Сократис

преди 4 години

Подигравки под каквато и да е форма по отнашение външен вид са недопустими.Това е в основата на законите против дискриминацията.Налагането на определен външен вид (например в телевизиите) е дискриминационен и е учудващо, че това не се вижда от институциите.Телевизионните говорителки и водещи, са като ивадени от един калъп-стройни, с кльощави ръце и крака с чак неестествено стърчащи колене.По-пълните нямат шанс а именно те олицетворяват женствеността и майката а не недохранените безплътни сенки

14

Анонимен

преди 4 години

Казха й, че е просто лакума и нищо не откриват с което да й оправдаят плюскането---Ти пък си просто неграмотен.

13

Анонимен

преди 4 години

Във СAЩ кoнсумaтoрствoтo е издигнaтo в култ. СAЩ държaвa нa тлъстaците.

12

Трябва

преди 4 години

Защо:Идеалният вариант е да ги лекува. Но:1. Защото предизвиква сериозни здравословни проблеми, заболявания де, чиито лечение се плаща от всеки плащащ здравни осигуровки в България. Диабет, инфаркт, инсулт и т.н. Сигурно са над 50.2. Също така обществото трябва да се подиграва и на пушачите. Там цялото то плаща за рак на белия дроб, артеросклероза, инфаркт, инсулт. И последващите ТЕЛК пенсии.3. Също така трябва да се подиграва на всички пияници, защото навиците им водят до цироза, рак.

11

Анонимен

преди 4 години

.....дебели пачи който се правят на интересни и обикновенно си боядисват косите разни разноцветни цветове.

10

аз-ът

преди 4 години

ДА ! ТРЯБВА ! В действителност, част от тези хора са болни и реално нямат вина. НО ОГРОМНАТА СИ ЧАСТ са живи и здрави хора, които нямат воля у себе си, които предпочитат търсят утеха в храната, пиенето, лениви и мързеливи хора. Разбира се, че е тяхна работа как изглеждат, но тогава си моя работа какво отношение ще имам към тях. Л*бераст-Тол*растията направи така щото тези хора да станат едва ли не хит,инжектират си мас в г*за за по-голяма задница, лъжем се,че не е грозно. АМИ НЕ-ГРОЗНО Е

9

Котоошу

преди 4 години

Повечето дебелаци са такива щото много плюскат. Малко са тези с някакви заболявания с обмяната на веществата. Килограми се правят с плюскане.

8

Всеки що-годе

преди 4 години

Здрав човек може да се втали. По-малко хранене, без алкохол и газирани напитки и повече спорт. Край на приказката.

7

666

преди 4 години

Напротив. Поощрявайте ги където ги срещнете. Почти 8млрд сме, проявявате разум! Те ще научат и децата си, ще хвърчат и пари за стентове. Магазините ще печелят. Всички доволни, не виждам реален проблем да ги окуражаваме в угояването.

6

Анонимен

преди 4 години

Има хора с хормонални разстройства и дисбаланс, които достатъчно страдат и без хорските подигравки.

5

ай сиктир

преди 4 години

Нямам нищо против, но някои от тях сами са се докарали до това положение и между другото има голяма разлика между едри и красиви жени и дебели такива.

4

White trash

преди 4 години

Хoрaтa трябвa дa се подигрaвaт нa СAЩ, не нa дебелите хoрa. Русия, Гермaния Япония, Китaй тaкъв прoблем нямa. СAЩ искaт дa припишaт тoз прoблем нa жертвите oт пoлитикaтa нa СAЩ и дори дa им се пoдигрaвaт.

3

ДА

преди 4 години

Да , трябва да се подиграва на хората с наднормено тегло , както и на всички останали хора и най-вече на публикуващите подобни нелепици........

2

Анонимен

преди 4 години

Една свиnя, ходи на всякви изследвания, за да докаже, че е болна и затова пълнее. Казха й, че е просто лакума и нищо не откриват с което да й оправдаят плюскането.Горката, беше искренно разочарована, че е здрава

1

Анонимен

преди 4 години

Колкото и някой видове подигравки да са мотивиращи към отслабване - Не.