19

Анонимен

преди 5 години

До 17В англия били никой :) а тук кой сте? :))))

18

Анонимен

преди 5 години

Англия е била държава .Учете немски и към Швейцария.Къде го има това 20 години живееш там и на края среден пръст

17

Анонимен

преди 5 години

Позната история. На мен ми отказваха гражданство на базата на брак и дете с жена ми. Наложи се, да мина друга процедурата, където съм живял 7 години, езикови изпити, история, обичаи, че даже ме разпитваха, за някакви работи, които откровенни не знам, дори и за България, от рода на 5 известни песни от 60те години, кой бил победил, в кое първенство по футбол. Добре, че минах някаква подготовка, за безмислени въпроси. Иначе, ако си от Германия или Англия - Заповядай! Само ако попиташ.

16

Е ко сега

преди 5 години

За нея ли да плачим, дето Матю я е хранил десетки години.А за нас плаче ли някой?

15

Анонимен

преди 5 години

Как не разбраха каква е действителноста. На богатите англета им трябва работна ръка. Наще ходят там и си мислят че някои го е еня за тях, просто сте едни модерни роби, бачкате яко и като се изчерпате чао чао. Плюете по родината си тука колко било зле, как в англия било супер, супер ама си никой, имат те за обслужващ персонал, ама така е все повече ще се сблъсквате с реалността, че тука колкото и да не ви се вярва сте си вкъщи, а там сте поредните минъони.

14

Анонимен

преди 5 години

По принцип ако съпруга и е англичанин и имат граждански брак тя няма да има проблем с гражданството. Аз така взех гражданство след брака ми със съпругата ми която е англичанка. Ако живеят на семейни начала ще има проблеми. Тя се води чужд гражданин и след Брекзита може да я депортират.

13

Анонимен

преди 5 години

ЗАПОВЯДАЙТЕ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ! НА АЕРОПОРТА ДА ЦЕЛУНЕТЕ БГ ЗЕМЯ И СЕ ИЗВИНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ТУК ЯГОДИ НЯМА, НО ИМА МНОГО РАБОТАЗА 6-700 ЛВ))):ЧОРБАДЖИИТЕ ПОТРИВАТ РЪЦЕ И ВИ ЧАКАТ С НЕТЪРПЕНИЕ! ТЕ КВАЛИФИЦИРАНИТЕ НЯМА ДА ИЗГОНЯТ! ЩЕИЗГОНЯТ ЧИСТАЧКИТЕ И БЕРАЧКИТЕ!

12

Анонимен

преди 5 години

Балканския селянин още не може да разбер, че вече 30 години държавата не свършва на държавната граница и това, че сме член на ЕС което реално те прави гражданин на ЕС...

11

До 8

преди 5 години

*** си ти, руска свньо.

10

Рджър Петканов

преди 5 години

Смятайте тая каква е щом дори в такава либерална държава като Англия не може да вземе гражданство цели 19 г.

9

Анонимен

преди 5 години

До ЪъъъъъТи па бал, такава власт нямаш.

8

Анонимен

преди 5 години

Български ***,лук.

7

Анонимен

преди 5 години

Има доста меркантилни като тази, отиват да учат по някоя програма, в свободното време се забавляват с някой, и почват да правят сметки колко е щедър , че ги черпи бира от по 5 пауда, (10-15лв) и решават че защо да се връщат и да работят за 600лв, като там ще взимат 4К и нагоре. Лошо нещо са парите, особено като ги нямаш

6

Ъъъъъъ

преди 5 години

Да си грабва децата и да се прибира тука, докато не сме и отказали и българското гражданство.

5

Анонимен

преди 5 години

След като липсват документи, те трябва да се намерят или да се издадат нови копия от съответните институции. След като има работно място, постоянният престой не би бил труден за доказване. Не разбирам и защо тя по принцип няма гражданство, след като е омъжена с деца от толкова време.

4

Анонимен

преди 5 години

Местя...

3

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

О, Маги Добре дошла в България. Тук е много по-добре от Англия.Първо се отбий на българското черноморие. 15 лв за чадър на плажа ще те рекетират малките мутри.След това като се прибираш с твоя автомобил, внимавай защото уличните батки също бият. Примерно, ако не дадеш предимство на джип задължително слизат анаболни момчета с бухалки и почват да млатят жени, деца, коли.Ако все още си жива не ходи на село, защото там изнасилват и после убиват жени и малки деца. Случва се всеки ден в БГ

2

дамн

преди 5 години

Най-малко UK ти е длъжно. Нали не очакваш да пиеш чай с покана за британско гражданство от кралицата?

1

Георги

преди 5 години

Спокойно, Маги винаги си добре дошла обратно в България. И тук не е лошо, особено за хора с образование. Има роми, но поне няма афганистанци, пакистанци и африканци. Здравеопазването много ни куца, но поне храната ни е хубава :). Излиза че най-лошото нещо в България са българите и по-специално продажните политици, които постоянно продават държавата.