135

Анонимен

преди 4 години

до 162,руснака е по-зле от българина. Факт! Не 1970г., когато не можеш да провериш никаква информация и лозунгите ти вървят. Не вървиш, пич, само се излагаш.

134

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Всички вижаме колко мизерно е заплащането на Българина днес при управлениет на ГЕРБ след 30 години демокрация, ЕС и НАТО.Да виждаме!Виждаме, че при ГЕРБ минималната заплата е $300 а при БСП беше $3.

133

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Виждаме че минималната заплата в България е 2.5 пъти повече от руската.

132

мааши на Русия

преди 4 години

Колеги, наистина чакаме танкерите с шистова газ от САЩ, и наистина като дойдат танкерите с щистова газ от САЩ, наистина ще отрежем Газпром от доставките за България, наистина.

131

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 156България и Русия са братски народи, членове на голямото славянско семейство, една кръв, славянска кръв.Славянско семейство няма и никога не е имало, защото славяни няма и никога не е имало.Не случайно всичко, което се намира е от траките.Злато, съдове от глина или метал, накити, сечива и други оръдия на труда, рисунки, светилища и т.н. е от траките.От измислените славяни няма и един връх на стрела, защото такива никога не е имало.

130

ГЕРБ ЕВРОФИЛЕ

преди 4 години

В БГ РУСОФИЛИТЕ БИЛЕ 80%- А ДРУГИТЕ 20% КАКВИ СА БИЛЕ ДА НИ СЪ НЕКВИ ДРУГИ

129

мааши на Русия

преди 4 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

128

Анонимен

преди 4 години

Всички помним колко високо беше заплащането в България по времето на полуруския гражданин Луканов и Жан Виденов.Тогава не бяхме в ЕС.Венецуела - приятел на русия - заплащане 2$.Куба - приятел на русия - заплащане 12$.До там водят връзките с Русия.Кой ще ми посочи една държава сателит на русия с добър жизнен стандарт?Българи, русофилите обричат децата ви на руска мизерия, а с получените комисионни изпращат техните деца в САЩ.Огледайте се и ще видите, че е така.

127

Анонимен

преди 4 години

До много умно, бравоТова са фактите.В страната член на НАТО и ЕС черноморската ивица е изкупена от руснаци, основния източник на горива е руски, тютюневата промишленост беше купена от Русия, комуникационните компании са руски, енергетиката е в руски ръце, за политиците да не говорим.Решетников посочва и издига президент в страна членка на НАТО.За какво говорим?

126

Тонката

преди 4 години

България като член на ЕС и НАТО се командва от Русия. Дали и НАТО не се командва от Русия, а? Да не излезе че НАТО са шпиони на Кремъл. Малиий УЖАС!

125

Анонимен

преди 4 години

А ИМА ЛИ ДВИЖЕНИЕ- ФРАНКОФИЛИ, ИСПАНОФИЛИ, ИТАЛИАНОФИЛИ, АНГЛОФИЛИ- РУСОФИЛИ Е ИЗМИСЛЕНО ПОНЯТИЕ, КОЕТО Е НУЖНО НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА- В БГ РУСОФИЛИТЕ БИЛЕ 80%- А ДРУГИТЕ 20% КАКВИ СА - ГЕРМАНОФИЛИ, ГЪРКОФИЛИ- ОФ, АМАН ОТ ПРОПАГАНДНИ ЕВТИНИ ТРИКОВЕ- ВЯРВА ЛИ ИМ НЕКОЙ......

124

Академик

преди 4 години

До ПрофесорНашите партньори от САЩ ще ни доставят шистов газ и ще ни снабдяват с ток от американските ТЕЦове!Колега, САЩ действително ще ни доставят шистов газ и ще отрежем алкохолиците.Америкнските ТЕЦ не са баш американски.Имат договор след истичането на който тези ТЕЦ остават за България.И като казвам,ч е не са баш американски директор им е Евгения Юриевна Радионова.

123

много умно, браво

преди 4 години

България въпреки, че е член на ЕС и НАТО се командва от Русия и негативните явления са по подобие на Русия.Провери за същия период колко населени места са изчезнали от картата на Русия и колко училища са закрити там да ти настръхне косата.

122

ГЕРБ ФУТБОЛИСТИ

преди 4 години

При ЕС и НАТО умните и кадърните са добре, правят пари и живеят на висок жизнен стандарт, само неудачниците и некадърниците стават в сутрин в 6 да блъска по цял ден по 10-12 часа за надника с който едвам си плащат сметките и парното. България в ЕС и НАТО е най-прекрасното място за живот! ГЕРБ НАД ВСИЧКО! ДОЛУ ЦСКА!

121

{

преди 4 години

Предлагам всички политици от последните 30 г., да бъдат обесени пред Парламента. И така няма да има нито русофили, нито американофили.

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 140България е член на ЕС и НАТО. След за периода след 1989та година в България бяха закрити над 1200 училища.България въпреки, че е член на ЕС и НАТО се командва от Русия и негативните явления са по подобие на Русия.Провери за същия период колко населени места са изчезнали от картата на Русия и колко училища са закрити там да ти настръхне косата.

119

ГЕРБ УМНИ

преди 4 години

При ЕС и НАТО умните и кадърните са добре, правят пари и живеят на висок жизнен стандарт, само неудачниците и некадърниците стават в сутрин в 6 да блъска по цял ден по 10-12 часа за надника с който едвам си плащат сметките и парното. България в ЕС и НАТО е най-прекрасното място за живот!

118

ГЕРБ ФЕЙКОВЕ

преди 4 години

Мият улиците или са на социални само некадърници като теб и хората от твоята партия,останалите са се внедрили повече от успешно в различните дейности на развитите държави.Жалко само, че като откраднахте парите на България и вие и вашите отрочета масово сеизнесохте в западните държави, а не в русия, където ви е мястото.

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 134България - минимално заплащане 280ЕРусия - 120ЕТа така с ниското заплащане в България

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 126След 1989-та нйикой българин не е заминал за скпаната Русия.напротив.350000 руснаци се довлякоха тука.По-добре да миеш улици за 2000Е/месец отколкото да режеш дърва в Коми за 600лв.