44

Анонимен

преди 4 години

58 Гурльо гледай си окаяното ежедневие,и престани да хулиш хората!

43

Анонимен

преди 4 години

До *** до 53Много се знае дали не си у някое село в България. Като е толкова хубаво в Германия къв го дириш по цял ден в български форум , а селчо?

42

Анонимен

преди 4 години

Когато шефът ти е червен капиталист, получил куфарче от партията-майка, с купена диплома и готов да дава луди пари за джипове, вили, любовници и т.н., но не и за да развива собствения си бизнес, как очакваш да се получат нещата?! И после реват, в Германия това, в Германия онова... а колко германци работят по технология и с машини трета употреба сделани в СССР през 1970? Е, от там тръгват нещата. И по 20 часа да работим с такъв шеф и с такива машини пак ще сме на дъното!

41

Тъй, де!

преди 4 години

Защо сме толкова бедни? - Една от причините е, че имаме такива продажни профсъюзи, ръководени от индивиди като Д. Манолов

40

До 37 V

преди 4 години

Половината от изброените от теб АЕЦ не ги изгражда Росатом, а желае да ги изгражда , което е голяма разлика!

39

Анонимен

преди 4 години

Докато в центъра на големите градове се разхождат с метли и кутии от сирене , а не с камиончета-прахосмухачки, ще е така, Ако с подходящата машина метеш 20 км улици за един час, а 20 чистачки метат ръчно 1 км в час , ще са такива заплатите- това се отнася за всеки един отрасъл.

38

ЕС форевър

преди 4 години

до 52,нали ти започна да ми изброяваш за Росатом, бе ***. Или ако не си бил ти е бил някой друг червен сектант, който вярва в бъдещето на Ленинизма и Сталинизма.

37

Анонимен

преди 4 години

Западняците постигнаха целта си смачкаха ни самочувствието ни ошушкаха каквото можаха, а к ретени като ценика им се възхищават.

36

шматка

преди 4 години

Я пробвайте да минем на часова ставка а не на МРЗ и ще видите как за месец ще се променят нещата.В туризма масово се работи по 12-14 ч всеки божи ден за по 700-800лв.Не мога да им обясня на тези хора че те реално работят за под МРЗ.

35

ЕС форевър

преди 4 години

до V,вижда се къде строят Росатом, в Иран, Виетнам, С. Корея. Интересен е съюза между православна Русия и Иран, които са си поставили за цел да унищожат християнството и юдаизма. Мноооого интересно.

34

Анонимен

преди 4 години

Ами една от причините е,че имаме "псевдо-профсъюзи"

33

Работим най-много

преди 4 години

Защото сме работливи !

32

Анонимен

преди 4 години

На 40 години съм и научих едно до сега......колкото повече бачкаш по беден ставаш или задлъжнял.Това е, те богатите си печелят от пчеличките им, естествено оставят някоя пчеличка да спечели някои лев отгоре и да се помисли за богоизбрана....:)

31

ЕС форевър

преди 4 години

Когато се отървем от руското енергийно робство тогава. Освен че държи бензина и нафтата най-скъпи в ЕС се източват капитали към России. В България вършее олигархията, която Масква създаде, но и те ще са пътници много скоро.

30

Анонимен

преди 4 години

А защо сме най-бедни??? Естествено бе хора - отговорът е ясен - Сорос и Костов ви направиха такива, да. И никога не го забравяйте. Те се събраха тайно в една късна доба и сътвориха съзаклятието.

29

V

преди 4 години

Строящи се АЕЦ по света, изграждани от РосатомАЕЦ Бушер (Иран)АЕЦ Куданкулам (Индия)АЕЦ Акую (Турция)Тянванска АЕЦ 3, 4 (Китай)АЕЦ Нинтхуан-1 (Виетнам)АЕЦ Моховце (Словакия)Белоруска АЕЦХмелницка АЕЦ (Украйна)АЕЦ Пакш (Унгария)АЕЦ Темелин (Чехия) ТОВА СА ФАКТИТЕ ИЗВОДИТЕ ДАЛИ ГЕРБ НЕ СА ПРОБЛЕМА В БГ СИ ГИ ПРАВЕТЕ ВИЕ

28

Трандафор Босев

преди 4 години

Тези тунеядци и лемури от т.нар. "профсъюзи" ли се интересуват?! Да сте чували някой от тях да организира стачка или протест за заплати последните 10 години?! Трябва незабавно да им се спрат всички държавни пари и помощи, под формата на сгради, пък ако оцелеят да си правят форумчета, ***-билдингчета и семинарчета!!!

27

Българин

преди 4 години

Бедни сме, защото за западните ни окупатори е изгодно да си имат евтина работна ръка. На запад си живеят добре като ни използват ние да им вършим работата.

26

ХХХ

преди 4 години

Ами то с бачкане не става ...иска се и акъл ! Робски труд богат няма да те направи !

25

Вечната дилема

преди 4 години

Дали българите са бедни защото са прости или са прости защото са бедни?