48

д-р Керарски

преди 4 години

До ЦиникПутин знае какво прави,бавно и сигурно кантонира Турция,а някои и идея си нямат за какво става въпрос.......

47

Циник до 37

преди 4 години

Свърши ли наряда на околовръстното ***?Излекува ли херпеса?

46

Анонимен

преди 4 години

F35+F22=SU57

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Индийците със сигурност бяха по запознати. За това и се изнесоха от този проект. Разбраха, че от това нищо няма да се получи.

44

adasdasd

преди 4 години

Само едно остана - с какво ще ги плащат тия самолети, че лирата доста се обезцени

43

жоро

преди 4 години

турчилята са правят на големи търговци обаче си играят с огъня.Руснака ще ги прецака и най накрая от двата стола на земята

42

Пипи

преди 4 години

До б.б.как ме чувш? Приемам. Ти отсаза руската АЕЦ Турция направи три. Отказа руски самолети, купи американски ***, а туците ще купуват Су. Та как ме чуваш? Пршемам.

41

Bad Company

преди 4 години

Гледах "репортажа" как Ердо и Путин разглеждат Су 57 и МС 21. Всичко е за публиката и вътрешна употреба. Запознатите с авиация знаят, че и двата проекта са пълно фиаско.

40

аз

преди 4 години

до 34не знам кой го е чел и кой не е , но се движим по план , май и ти не си го чел , РанЪт.

39

Ф.С.В.

преди 4 години

сами виждате колко безмислена бе покупката на Ф16 за БГ- Пълна безмислица! НИЕ сме една жалка мравка за всички - С една балистична ракета по летището- и всичко е свършило! GAME OVER!

38

дидо

преди 4 години

до 34ами когато руснаците са изпратели човек на луната, в Америка не знаеха още чернокожия човек ли е или роб

37

Bad Company

преди 4 години

Скоро Ердоган ще настъпи мотиката, тъй ми се чини.

36

Анонимен

преди 4 години

Тоя преврат ердоган само си го сготви, а взаймната им любов е чисто по интереси. Путин няма проблем с правата на хората, екология и тн.

35

гого

преди 4 години

Вярно ли е, че Ердоган е задължен на Путин, задето му обади за готвещият се преврат срещу него?

34

преди 4 години

На Су-то суплата оправиха ли му, или е още със старите ?Аз не ги следя, но преди време обещаха нови по - трудно откриваеми двигатели.

33

rdg

преди 4 години

....скоро *** няма да са в НАТО, натам отиват нещата

32

Циник

преди 4 години

Винаги съм се чудил на изключително тъnoто американско решение - да направи Турция най-силният си "партньор в НАТО"...Мanгалите не заслужават доверие... Сигурно и Путин ще го разбере някога

31

До аз

преди 4 години

Ето едно точно такова тролско изказване! С американската конспирация за свинското месо. И ПланЪт ... дето никой от ВСС не го е чел. Никой не знаеше как се минава от комунизъм към пазарна икономика и разбира се има сценарии (sensitive analysis) какво може да са изходите на базата на различни презумции и варианти за развитие. . Това е. Нямам коментар. Просто сте едни или *** или пълни промити мозъц, които не мислят а повтарят глупости!

30

Анонимен

преди 4 години

Тръмп няма ли да направи някаква оферта, той нали е по търговията .... извинявам се, далаверката ... всичките му сделки с имотите са абсолютни далавери на гърба на държавата ... и тръмп тауър (който е освободен от данъци за 50 години) и схемата през борсата с най-голямото казино в света и тн и тн.

29

Анонимен

преди 4 години

Откакто започна войната в Сирия стартира и голямото състезание и показно на всякакви оръжия включително и атомни. Една погрешна стъпка на някой от лидерите егоцентрични и светът е пламнал, толкива много нагнетиха обстановката напоследък.