132

Анонимен

преди 4 години

Много ме кефят тези дет плямпат за режим на тока, фалити и кризи, но не се замислят, че 40г всичко върви напред и нагоре, а последните 5 идват шайка измамници, правят кризата за да се махне т.нар. комунизъм и да се разруши и продаде всичко смислено, че сега да можем просто да се радваме на инвестиции и заеми...Много *** и лековерен е българският народ.

131

Анонимен

преди 4 години

Само за едно бърка - японците капитулират едва след като е сразена Квантунската армия в Манчджурия. За онези фанатизирани японци, 100 хил повече или по-малко са били без значение, докато е съществувала въпросната армия.

130

Анонимен

преди 4 години

Историческата истина е ,че след Потсдамската конференция на която на Япония и е предложена капитолация,която тя отхвърля,за всеки човек загинал във войната е виновна Япония!Японците до последно си мислеха ,че СССР ще зачете договора за не нападение и няма да ги удари в Манджурия и Корея ,а ще се опълчат на САЩ!А иначе сега японците ревът на руснаците за Корилските острови,които нямаше да загубят ,ако бяха капитулира на време!

129

Здравко

преди 4 години

Знаете шимпанзетата на печатната машина какво правят. Тиквария се превърна на шимпанзария. Хайде всички да подскачате от радост хоп хоп хоп, баво у у у у.

128

ха-ха

преди 4 години

До до 138 и 143 А бе , вие гербаджиите само космонавти и пожарникари ли сте?Как пък нито един грамотен и умен човек не можахте да прилъжете да влезе в Шайката? Само безпо.лови неудачници сте се събрали.

127

Анонимен

преди 4 години

До 138Този Марков е толкова Академик ,колкото аз съм космонавт!Същият този Г.Марков е усмиван от граждани на С.Македония с БГ самосъзнание!Според тях повече вреди на българщината там от колкото да помага с нещо!Същото важеше и за покойният Божидар Димитров!

126

Анонимен

преди 4 години

До 143Да ,правилно всички мразят агресивните кравари Япония,Мексико ,Куба!Затова ли мексиканци и кубинци налазиха щатите и дори Тръмп не може да ги спре!

125

Анонимен

преди 4 години

Тези които плюят срещу комунистите и се кланят на американците явно не знаят ,че главната Тиква в държавата ни е личния шофьор и слуга на Живков.Късата памет е отличителен белег на всеки крадлив гербераст.

124

ГНЕВЕН

преди 4 години

Същото се отнася и за дъртофелника с рижия перчем дедо Дони.Краварите навсякъде сеят смърт и конфликти.Над 115 военни конфликта за последните 75 години.Рано или късно ще си получат заслуженото.От Япония до Мексико и Куба ,всички мразят агресивните кравари.А нашите продажни герберунгели им слугуват и дори се гордеят с това.

123

Този мърляч

преди 4 години

Това ченге е всичко друго, но не и учен -- мръсно ченге

122

истината

преди 4 години

когато бкп си отиваха от власта раздаваха на своите хора куфарчета с пари когато свършиха куфарчетата раздаваха на поразия професорски и академични титли тоа е академик от последната партида наградени

121

Сър Тодор Живков

преди 4 години

Одобрявам всичко, изложено тука от другаря Георги Марков . Днес моя гавазин от село Банкя управлява, но скоро ще му дърпам големите уши . Ще иде за 60 дни за превъзпитаване в Спа-Център ''Скравена'' .

120

На Демократ

преди 4 години

когато кажеш истината той започва да псува и обижда. Не съм въобще комунист и съм ненавиждал системата, но и ако това и вие сте свобода и демокрация здраве му кажи. Само сравнете сегашният лидер на демокрацията бойко с бай тошо. Бай Тошо не беше най големият умник но в сравнение със сегашният ми прилича направо на гений. По заблудени от вас няма и най лошото е че продадохте страната, поне през комунизма държава имаше.

119

hhaha

преди 4 години

Неграмотните тролски сральовци тръгнали да плюят и спорят с акад.Марков!!!!!!!Хахахаха!!

118

Анонимен

преди 4 години

Хари Труман се е радвал, че е спасил живота на 300 000 американци, убивайки 300 000 японци.Аз на негово място бих направил същото, пред същата перспектива за моите войници.Лъжа е, че японците са смятали да се предават, напротив, наложило се е да им хвърлят и втора бомба след няколко дни за "подсещане". А този историк е чисто "менте", щом приказва такива небивалици, Т.Живков бил велик ръководител,пък имаше режим на тока,дефицит на храни и бензин и остави държавата в практически Фалит.Лъжеисторик!

117

Анонимен

преди 4 години

Няма ли в България някаква служба следяща за неприкосновеноста на държавните устои? Нали имаше някакво ДАНС там? Какви глупости плещи този? Та той не изказва нито една своя мисъл и мнение,но меля като ТКЗС-сарска ярмомелка без да му млъкне устата.България не е изпратила нито един войник,и добре че е бил царят.Иначе да се бяхме потопили в кръв.Не че съветите не ни накървавиха и нашите ръце.Но да върви срещу родината си,и да го издигат за академик?Непонятно.Та този подронва устоите на държавноста.

116

Анонимен

преди 4 години

Ама какви глупости приказва този явен комунист-високи технологии сме имали!? Таратанци! Нашите намерили начин да заобиколят ембаргото и да внесат машини и крадена технология в електрониката и се тупат в гърдите.Висша технология е ако ти си измислил и патентовал нещо и светът ти плаща за да го ползва.Такова нещо няма през целия социализъм,освен една технология за леене на алуминий. Високите социалистически технологии са само във въображението на този ръпп.Що фалира в 1990г. технологична България?

115

Hanns Gruberr

преди 4 години

Г-Н МАРКОВ , АНГЛО-САКСОНЦИ СА ПЛЕМЕНАТА ЗАВЛАДЕЛИ АЛБИОНА, ИЛИ БРИТАНСКИ ОСТРОВ, БЕЗ ИРЛАНДИЯ..ТЕ СА ГЕРМАНСКИ ПЛЕМЕНА--АНГЛИТЕ, ЮТИТЕ, ДАНИТЕ , ФРИЗИТЕ И САКСИТЕ.. АНГЛО-САКСОНЦИТЕ СА ГЕРМАНЦИ ПО КРЪВ И ЕЗИК .А В САЩ ИМА 60 МИЛИОНА ЧОВЕКА ОТ ГЕРМАНСКИ ПРОИЗХОД И С ГЕРМАНСКИ КОРЕНИ .А Оригиналните 13 колоннии които са първия вариант на САЩ, В 7 ОТ ТЯХ ХОЛАНДЦИТЕ СА БИЛИ ГОЛЯМОТО МНОЗИНСТВО.НЮ АМСТЕРДАМ Е ОРИГИНАЛНОТО ИМЕ НА НЮ ЙОРК.Както и АВСТРАЛИЯ И ЮАР СА ОРИГИНАЛНО НА ХОЛЛАНДИЯ !

114

Анонимен

преди 4 години

На тоя чертвен плъх кой му плати да излезе от дупката си? Тоя БАН трябва да го закрият официално,и после да го възобновят отново без бивши партийци и доносници като този. Катедрата по история към БАН не е нищо друго,освен Институт за Антидържавна Пропаганда.За всичките професори и академици по история в БАН,световната история започва през 1917 г.,а историята на България като държава започва от 1944г. Това са платени съветски провокатори.Съветската политика е антибългарска политика.Съд за такива

113

Петров

преди 4 години

Долу ръцете от Америка- вижте само какъв лидер ни изпрати - БокУ от Банкя, умен, имтелигентен, знае езици,, с най -високо образование, елегантен, с фин изказ, начетен, не е хвалипръцко както го обвиняват, милЯрди взима, засега на заем за наша сметка ама са си милЯрди. И винагги е за Америка.