97

чичо Гошо

преди 4 години

Не "скапаните"руски проекта спряха държавата,а некадърното герберско управление!

96

До 121

преди 4 години

САЩ те пороби бе, а сега те и ограбва безмилостно *** смахнат!!!Какво ми крещиш с тези големи букви, акъл имаш ли да се огледаш и да видиш кой си и къде си?

95

Анонимен

преди 4 години

САЩ НИ ОСВОБОДИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО СЪВЕТСКО РОБСТВО. САЩ НИ ОСВОБОДИ, НЕ РУСИЯ.

94

Анонимен

преди 4 години

До До 90прислужник на САЩ сигурно е путин, постоянно се моли на Тръмп за среща.

93

До 90

преди 4 години

Нищо няма да спре.Само някой прислужник на САЩ може да спре проектите и тоя прислужник пак ни е министър-председател.Точно такива проекти са пред завършване в Унгария и се развиват във Финландия и на още две места в Европа от Руснаците.Европейската комисия е одобрила проектите, защото към момента по-безопасно и икономически ефективно предложение никой не може да им даде.Към момента руснаците са лидер в атомните централи и строят поне 30 такива централи по целия свят.

92

Eha

преди 4 години

Българите обичали сащ а сащ не знаят къде е България...разглеждат ни като територия и ни имат за някакво племе, което свири на гайди и има някакви племенни хорове..Изобщо не им дреме за вас, нито от компотите ви се интересуват, нито от плажовете...

91

Анонимен

преди 4 години

РОСАТОМ НЕ ИСКА ЛИ В УКРАЙНА ДА ПОСТРОИ АЕЦ? ИСКА АМА НАААААААААА

90

Анонимен

преди 4 години

Няма да има газ и АЕЦ за нас. Направили са ни сметка да ни продават шистов газ на промоция. А родолюбците са съгласни за комисионни и за да угодят. Иначе няма нов мандат.

89

ЕС, САЩ, ГЕРБ

преди 4 години

НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА БЪДЕ ПОРОБЕНА ОТ РУСИЯ!

88

Анонимен

преди 4 години

САЩ ПОБЕДИ ТОВА, сАЩ ПОБЕДИ ОНОВА.що да не победи като шарани като нас и дават 1,5 милиарда за некве бръкми които я дойдат до 5 години, я не дойдат. Те таквиз като нас най ги любят.

87

Анонимен

преди 4 години

Do you speak English russian?

86

Баси

преди 4 години

Ама то дилемата искат или не, е просто медиен пиарАко плащаме и Пакистан и ще искат да ни я построят, Ако обещаят да я изградят за без пари, това ще е новина

85

за 105

преди 4 години

До АнонименРУСОФИЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗЧИСТЕНИ ОТ ЕВРОПА. ХИБРИДНИТЕ ***, ХИБРИДНО РУСКО ВЛИЯНИЕ, ИНВАЛИДНОТО РУСКО ВЛИЯНИЕ ВСИЧКО ПОЛИТИЧЕСКО РУСКО ЩЕ БЪДЕ ИЗГОНЕНО ОТ ЕС.

84

Анонимен

преди 4 години

сакати руски тролчета, САЩ победи империята на злото

83

Анонимен

преди 4 години

Брее големи емоции...Напишете си го на стената - докато е боко на власт НЕМА да се строи нищо. Той затова е турен. Всичко е пушилка за електората.

82

До 99

преди 4 години

Соросе, ***, по-големи крадци от партия ГРОБ и техните началници от грабливите САЩ изобщо няма на планетата.Хай със здраве *** още тука, ние ще те търпим още с твоите тъпизми.

81

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е СЪЮЗНИК НА САЩ, БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ САЩ. СВИКВАЙТЕ РУСКИ АГЕНТИ. ТАКА Е И ТАКА ЩЕ БЪДЕ. БЪЛГАРИЯ НЕ Е РУСКА И НЯМА ДА БЪДЕ.

80

3M

преди 4 години

Да горите в АДА, *** мръсни!

79

Анонимен

преди 4 години

До EhaМРЪСЕН РУСКИ ФАШИСТ АНТИБЪЛГАРИН

78

Анонимен

преди 4 години

... е било решено да бъдат обсъдени...Ако до сега не са обсъдили нещата в дълбочина, значи нищо няма да стане.Това не е учудващо, като знаем "професионализма" на "експертите" на ГЕРБ в енергетиката. Теменужка - просто счети, оня *** преди нея - завършил бакалавър по културология, специалност обичаите на американските индианци. Не се знае по кой път ще мине Борисов този път, че все назначава крайпътни "специалисти", но край пътя са все специалисти в друга област.