11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПОМНИТЕ ЛИ ИЗКАЗВАНЕТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ КАТО ПРЕЗИДЕНТ ПО СЛУЧАЙ НОВА ГОДИНА КАКЬВ БЕШЕ ДЕКОРА В СТУДИОТО

10

Не така

преди 4 години

Не така бате Роско!Нали си и дипломат....Това е бизнес и изборът принадлежи на инвеститора, а твоите напеви вече по приличат на молитви и е редно да станеш пастор!Айде, със здраве!

9

Анонимен

преди 4 години

В такива случаи по-добре да не се изказва никой. Направихме каквото можахме ама "сиренето е с пари", а немците много добре си правят сметката. Излишно е всякакво тръшкане забележки и т.н., така само правим лошо впечатление, което остава.

8

Анонимен

преди 4 години

Нещастникът румен радев защо се е покрил и не дава изявление по темата?Любовницата му ни вкара в дипломатически скандали и е отговорна за това фиаско!радев - оставка!

7

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Фолксваген вече е избрал Турция.До местните избори през октомври у нас ще се поддържа "интригата" и заблудата, че се борим за завода.После всичко ще лъсне и ще се забрави ...Всяко чудо за три дни.ГЕРБ унищожиха България.На никой обаче очевидно това не му прави впечатление ...

6

Анонимен

преди 4 години

То пък големия имидж...20-годишни голфове у Перник.

5

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев е номер 1!Браво, господин Президент!Вие сте достоен президент за разлика от сегашния поплювко - ра.понджи румен радев - българският ал бънди!

4

ай сиктир

преди 4 години

Ще навреди разбира в столицата на голф-2 ПеУник в знак на протест ще спрат да карат голфчета.

3

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев върши работата на мучащия ***, който в момента се явява президент - кремълската слуга плиткорУМен радев - нищошравец със заплата 11 000 лева!ОСТАВКА НЕ МРЪСНИКА РУМЕН РАДЕВ, СЪД, ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА И СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР ЗА РАБОТА ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОТЕЧЕСТВО БЪЛГАРИЯ!

2

Анонимен

преди 4 години

Изветрялото лаплацало пак е избягало от Карлуково.

1

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

Браво ,другарю Плевнелиев,браво другарю комсомолски секретар !!!