66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68ха,ха ха щото ти си много умен,и затова си станал *** платен на краварите и дядо им. Конспирацияе ,че са стъвали на Луната. Единственото доказателство е едно клипче,за което Стенли Кубрик вече заяви,че той го е режисирал. Малкослед товасе спомина.Не беше оборен логично.

65

Анонимен

преди 4 години

НАСА има 6 кацания на Луната. Не 1. Искате да ми кажете, че Руснаците не са имали възможност да пролседят от къде идва сигнала когато НАСА говорят с астронавтите ли? Хайде мислете малко поне. Това, че не разбирате нещо не значи, че не може да стане.

64

Анонимен

преди 4 години

до 68 Я кажи защо вече 50 години от УЖ проекта Аполо никой не е стъпвал на Луната? А? Значи преди 50 години правят няколко полета до Луната, но вече 50 години никой не е стъпвал с тези развити технологии. Все едно преди 50 години да караш Москвич 7-ца и да пътуваш от София до морето ни 2 дена, а сега да имаш Бугати Вейрон и да не можеш да отидеш от Люлин до Младост?

63

Анонимен

преди 4 години

99% от хората пишещи тук нямат никаква идея за мисиите Аполо, някой дори си мислят, че са кацнали само един път. Те в момента идеята им е да се плюе защото става дума за САЩ :) ако бяха Русия мале тук щеше да се лее пот и кръв в тяхна защита :) не им обръщайте внимание нямат си друга радост в жалкия животец :)

62

Анонимен

преди 4 години

Да, има неща оставени на лунната повърхност от американците. Това и руснаците го казват, но дали са оставени от човешка ръка е под въпрос.

61

Анонимен

преди 4 години

до 65 Я обясни факта как модула с реактивните си двигатели каца вертикално, а Армстронг като скача от него се вдига лунен прах??? Нали се сещаш че този двигател от тягата би изхвърлил и последната прашинка на 5 метра поне от модула?

60

Анонимен

преди 4 години

Няма как да излъжеш толкова добре всички. Плюс това народът е жаден за конспирации и за това все повече се увеличават глупаците, които се правят на умни и вярват, че никой не е стъпвал на луната.

59

Анонимен

преди 4 години

А един мармод завива шоколада в станиол. Все още няма такова животно като кацане на луната. Американците ако можеха щяха да го направят поне още няколко пъти, факта че не са го повторили е достатъчен. Засега остава в сферата на мечтите.

58

Анонимен

преди 4 години

Китай защо не кацнаха до зоните на Аполо ами кацнаха на обратната страна? Защо не отидоха да видят дали са там станциите? Защото са наясно, че е факт и са отишли да вършат работа, а не да се заниамват с глупости.

57

Анонимен

преди 4 години

До 62Разибрам, че реалноста не е толкова интиресна и хората започват да си измислят разни конспирации ама когато има доказателства за нещо, останалото няма значение. На фактите не им пука за личното ти мнение :)

56

Анонимен

преди 4 години

До 62Човек :) има толкова много космически агенции по света... половината от тях имат орбитиращи сателити фотографиращи лунната повърхност и снимки от техниката на Аполо се вижда. Ако не беше така вече щяха да си кажат. Или викатш НАСА контролира всичките а :)

55

Анонимен

преди 4 години

До 62Това клипече е правено в условията на Земна гравитация... може би е трябвало да слушаш малко какво се говори.

54

до 56

преди 4 години

Пълен смях. Ти само си представи вертикалното кацане на "модула", тогава. А, има клипче с документален запис, който показва трагично неуспешен опит за това на Армстронг, принуден да катапултира.И само това ли е. Бедна ми е фантазията какъв *** трябва да е човек, за да се връзва на тази нечовешка лъжа.

53

Фейк

преди 4 години

Ще ми стъпят на у*я....Колкото и първия път в студиото в Холивуд!

52

отАв$тралияСидней

преди 4 години

ше има ли продължение на серяла? Втори сезон как ше се казва?наса кога ще сложи сценария в имдб?

51

Българска му работа

преди 4 години

До Краварска му работаИ прочел балканския селянин нещо за луна някаква и без да има идея за какво става дума почва да пише каквото му дойде на малкото гръбначен мозък.

50

Краварска му работа

преди 4 години

И като се събидили Бай Дончо Краваринът и останалите краваре,с изненада установили,че краката им са отвити.Пак така ще качнат на Луната караварете, както "кацнаха" преди години.

49

Анонимен

преди 4 години

До 54Мда а останалите 10920912019 се надпреварват кой ще напише по-глупав коментар.

48

Анонимен

преди 4 години

До хроно графМного филми гледате, реално няма нужда от толкова напреднала техника. Животоподдържащите системи са били много подобни на подводниците, управлението е базирано на хидравлика. Навигацията и радиосистеми не са били кой знай какви.

47

Друг път

преди 4 години

Ще стъпят колкото Мъск стъпи на Марс, фантазиите са едно нещо, реалността - съвсем друго.