420

Анонимен

преди 4 години

до 513 Болен фашистки ***, ей заради такива като теб не сме бяла държава, ти който оправдаваш постъпката на тоя със зелената фланелка в клипа. А такива като теб са мнозинството в тази държава, шмиргел!

419

Анонимен

преди 4 години

Див селски бек! Ега фалира! Заради такива миризливи ***, дето си въобразяват, че са хотелиери никой не ще да чува за почивка тука.

418

Erich Hartman

преди 4 години

До Adolf EichmannАдолф, още ли се бориш с тези плазмодии? Те са на изживяване, опитват се да хапят,дори и да те изядат..пусти рублии...но, не! Обречени са, макар да не го знаят!Ще изпитат Божия гняв.

417

SS

преди 4 години

Докога над страната ни бащина ще вилнее тази простащина?Отговор.Докато българин на земята съществува простотията ще царува.

416

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 510) Иронично е че изполсваш термина "бяла държава", да ти обясня ли защо не си в такава или те засрамих? ;)

415

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 509) Говедце, дай линк за глупостите които плямпаш? Нямаш? Защо тогава си отворил устата си толкова широко? Аха разбрах те, чакай да го измия или не, давай, лаппай го така :)))

414

Анонимен

преди 4 години

наркомании*

413

Анонимен

преди 4 години

до 508 Адолф То ако бяхме в бяла държава- отдавна в действителност да си в клиника за наркомнии.

412

Анонимен

преди 4 години

до 506 Болен мустак АдолфТо що тогава хамериканските нинджи у тоя форум се бият у гърдите, че ако не била помощта на САЩ през Беринговия проток с оръжия и суровини, Русия изтървала войната? Кажи, бе ***?))))

411

Adolf Eichmann

преди 4 години

507) Виждам, че викаш линейки от 5 часа вече, няма да си правя автопарк тука, и да ги викаш и да не, не можеш да абортираш вече..... късно е за това бейби хаха

410

Анонимен

преди 4 години

до 505 Болен Адолфчо- Е тук изби рибата от простотия след онова за Блокадата . Къде си чул от някой християнин да каже за мюсюлманин, че е неверник?Викайте линейка за тоя!Състоянието му се влошава с всеки написан от него пост!На границата е! Ще го изтървем!

409

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 504) Бърбън Уиски от Кентъки или Тенеси не се брои за боеприпаси, но все пак зависи от гледната точка нали бухахахаха ако не са го изпили дръпнатите очи преди да е стигнало до Урал :))

408

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 502) Виж сега колко си глупповат - пред всички го казвам да ти се посмеем. Аз споменах по долу, че "неверник" не е обидно а човек който Не-Вярва в нещо, не че вярва в друго както го преиначи ти с плиткия мозък :)) От къде разбра, че Християните не наричат мюсулманите "неверници"? Чичко гугъл ли те подстрекава да дрънкаш глупости? А чичко гугъл гарантира ли ти че няма да ти се смеем всички? Я пак го питай? :)))))

407

Анонимен

преди 4 години

до 502 Болния Адолфчо, Те щото са нямали инфраструктура затова от 8000 километра САЩ от Беринговия проток им доставяше боеприпаси на руснаците, шмиргел?

406

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 500) Точно ти ми говориш за точна бройка население а не аз :)) Точно за това ти казах, че ако използваш нета за информация прочети повече за да не те подритвам тук из форума като пеняда - и тва е до време, всичко писва :)))

405

Анонимен

преди 4 години

до Болния 496 Адолф, А аз като съм атеист неверник ли съм или просто не вярвам в твоята религия, а само в моята??? Муахахахахах...християните които вярват в Исус що не са казвали за мюсюлманите че са неверници, бе болен папагал по твоята логика?

404

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 498) Виж сега, не се обиждай ако те нарека неинформиран (не искам да те наричам ***, грубо е). Съветския Съюз е имал инфраструктура по това време колкото Ботсуана в момента, демек каруци и некъф си ужас. Сибир за тях тогава е бил една влакова линия, пътища нормални е нямало, инфраструктура за продукция с такъв капацитет нулева - всичко се е правило в Европейската част, но тя пак е огромна - 6 пъти колкото Франция. Хитлер и бил в небрано лозе, знаел го е и е хвърлил всички козове на масата.

403

БГ БИЯЧ/КА

преди 4 години

За жалост, не само мъжете, но и жените в БГ налитат на бой.Лъсно му дъто на нашия Херой. Буташе си мазнотиите в момичетата, каза му: Не пипай, внимавай. *** е ***. Има късмет, че не му отвърнаха израелките, преминават военна служба 2-3 г. Много трудно можеш да ядосаш човек минал обучение в Израел, късмет има този кифльо. Там ги обучават да не отвръщат на агресия.Много често в БГ бъркат доброто възпитание и търпение със слабост.Оставаше да вика и помоощ, полиицияя.Страхливци и подлеци.

402

Анонимен

преди 4 години

до 499 Болен Адолф, а ти щото не ползваш гугъл и затова тръгна по света да броиш населението човек по човек викаш за по- достоверна информация? Та *** у смешника болен.

401

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 484) Колко време ти отне да преброиш населението? Ах да..... гугъл или уикипедия ги преброи за теб нали? Питай ги коя религия е предоминанта в света в момента и ако тя наброява 1/3 от населението, демек 1/3 са други религии и 1/3 вярват в Дядо Мраз какво прави това? 5 милиарда не вярващи в Христос? Но 3.7 вярващи, повече от всички други включително и от феновете на дядо Мраз.