47

Анонимен

преди 4 години

До концесионера във форума. Пич с писане работата ти няма да се оправи. Почисти си плажа и намали поне наполовина цените иначе този сезон си удавен, ти сам го разбра вече , нали?

46

Анонимен

преди 4 години

Очевадно тук има един концесионер който неуморно защитава цена 4-5 пъти по-висока от качеството на предлаганото. Пише не пише, като се огледа чадърите заети на 1/5. Така е в момента на Слънчев бряг.

45

Анонимен

преди 4 години

Голями терикати! Взимате от 1500-3000 лева заплатка ,а искате на море да прекарате с 500-800левца за 10 дни. Този номер ше ви е последен тая година с Гърция и Турция.От следващата всеки терикат с бг.документи на турско-гърцката граница ше плаща такса черномореие поне 300лв по кълпак и всичко ше си дойде на место,а не да слагате само под дюшека и да плачете как е всичко скъпо.Комунизма отдавна си замина!

44

Анонимен

преди 4 години

Българското крайбрежие винаги е било скъпо за българи! Помня през 70- години как се ходеше на море! Със заем от 500 лв или с карта от предприятието,в почивни домове и бунгала,в Китен,Приморско и т.н.! Това бяха села! Курортите бяха за чужденци от соц.лагера и западняци! Оттогава нищо не се е променило!

43

Щерю

преди 4 години

Реторичен въпрос...

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен А виждал ли си Лигурия, Сардиния и Тоскана - малко по различно е от Черно море, нали. Е там ходят богаташите затова цените са такива. Съизмеримо с нашия стандарт дори са ниски.

41

Анонимен

преди 4 години

До 38Се ми там кво пишеш. Както видя високи цени има на всякъде в Европа. Това, че ти си беден кравай, а искаш на хубавото си е твой проблем. А колко ще си продава собственика шезлонга си е негов проблем. Всеки да си решава проблема. Злобата е само твоя.. Аз България не е плюя. Ти е плюеш.. Защото си злобно закърмен ткзссар.

40

Анонимен

преди 4 години

Ако човек има финансова възможност да плаща 70 лв за чадър, той не би отишъл на нашето лайномутроморие най-малкото... Всеки си решава за него си..

39

Анонимен

преди 4 години

А едно време, събира се колектива и решава - ти си бил добър и си слушкал и затова ще получиш карта за 2 седмици почивка на ведомствената база на предприятието.Ехх, "колко много ни отне демокрацията", както се изразява една наша другарка

38

Хак да им е

преди 4 години

Някой защитава концесионерите - негово право.Но и концесионерите не са случайни, нали се сещате? И концесиите са общинска работа, а не държавна. Значи сумите се определят от *** Бенчовци-Менчовци, от местните феодали/общинари. С други думи - всичко е навързано като свински черва и точно толкова смрадливо.Изяснихме си проблема: ос раха морето по техен образ и подобие и келепирът се срина. Загубиха доверие в чаршия - и нашенска и чужбинска. рИвьети с*я!Хората не са ***

37

Анонимен

преди 4 години

Гаврил гаври се с туристи и се чуди Гаврил защо му е празен плажа, но туристи изгавриха се с Гаврил и отидоха немили недраги в беломорска Тракия и не мислят за Гаврил, а за пропуснатите ползи за страната

36

До 29

преди 4 години

До АнонименДр. Селчо, за тези места си има милионери или милиардери и нашите също не ходят на Слънчака или тем подобни компроментирани плажове. Става въпрос не за бедни , а за средни нормални доходи. Не се прави на велик с твоите 70 лв. за чадър, защото твоята злоба е изписана на лицето ти и може да получиш инсулт от жегата. Бягай и лягай на шезлонга без пари.

35

Лошото е

преди 4 години

че от нашите капиталисти взимат пример колегите им в Гърция и другаде и си казват : ООО, я ги виж тия българи как са ги научили да си плащат за всичко, ние да не сме прости... и се почва платени плажове, платени паркинги, платени доктори, платени спасители и т.н. Защото българите като отидем в цивилизованите държави и почваме да се радваме, колко е евтино...хората слушат и вдигат цените. Мълчете си бе българи...нормално е съпътставащите услуги да са Ви безплатни, не се радвайте толкова шумно!

34

Анонимен

преди 4 години

Високите Цените невинаги се слагат с цел печалба. Това неможе да разберете. Слагат се с цел ограничения на простолюдието. Как да ви го обяснят хората по тактично.. Не знам.Явно сте бавно развиващи повечето.

33

АнонимеН

преди 4 години

ВСЕКИ КОНЦЕСИОНЕР Е ЗАДЪЛЖЕН ОТ ПЛАЖНАТА ИВИЦА ЕДНА ПЕТА ДА НЕ Е С ЧАДЪРИ!НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ТОВА НЕЩО СЕ СПАЗВА!ИМА ЧАДЪРИ ПО 20 ЛЕВА КУПУВАШ СИ ЕДИН ТАКЪВ И ГОТОВО ТОВА ТИ Е РАЗХОДА ЗА ПОЧИВКАТА!

32

Анонимен

преди 4 години

Едни от най-скъпите шезлонги в Европа са на гръцкия остров Миконос. Богаташите плащат от 30 до над 100 евро, за да почиват на известните плажове на острова.Ето ти и малко в евтината Гърция. Евтина щото ходиш на селата до границата. Отиди на скъпите им места отворко :))

31

Анонимен

преди 4 години

Въпроса за цените по бетономорието ще се реши на база търсене и предлагане. Нашите мутри никога няма да станат търговци. Примерно 100 чадъра по 70 лева са 7 000 лв. , но са заети 10 чадъра или 700 лв. 100 чадъра по 20 лв. са 2 000 лв., но са заети 90 чадъра или 1800 лв. Но за това се изисква акъл и труд , а не да лежиш по цял ден върху празния плаж.

30

Анонимен

преди 4 години

Като вървиш по пясъка след теб се вдига прах. Ката легнеш на шизлонга той вони на лай...на. И за това между 30 и 40 лева е цената на чадър с шизлонги към днешния ден в Слънчака.

29

ime

преди 4 години

Малко вече ставате досадни с тия шезлонги. Баба ви на село все на шезлонги е седяла на морето. Плажът се дава на концесия на концесионер, който инвестира с цел печалба не защото иска да се грижи за природата. Ще си сложи цена каквато мисли, че ще му донесе печалба.

28

Анонимен

преди 4 години

на остров Сардиния. Хотел Ромацино в Порто Черво предоставя на плажа си само срещу 400 евро на ден 1 чадър, 2 легла, както и възможност за използване на басейните, душовете, съблекалнята и паркинга.