150

Анонимен

преди 5 години

До До чисто новите F-16Визите ще отпаднат, тогава когато има по малко от 3% откази за визи.Не знаех, че имаме визи а САЩ и САЩ ни налагат визи. Ние нали ги пускаме да влизат в България свободно, защото сме пълноправен член на ЕС, а ЕС имат договор за безвизое режим със САЩ, а ние си спазваме договора. САЩ защо не го спазват, да не би за тях да сме някакво долно качество хора, с които договори не е нужно да се спазват?

149

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 149Сърбите свалиха Ф16 с ракета, не с МиГ29.Прави разлика.И свалиха много стара модификация на Ф16.Цената вече е свалена на 2.2 милиарда лв и самолетите ни ще са чисто нови.Много по боеспособни от 70 годишните ни МиГ29 гордост на съвеЦкия союз, които нямат една спечелена битка срещу знаменития Ф16..

148

Анонимен

преди 5 години

До ВАГТе сега Фолксваген и Сеат навсякъде имат предтвавителства и се чудят как да си пробутат стоката, щели да се наредят копейкаджиите да купуват сеати и фолксвагени на любовнците.

147

До чисто новите F-16

преди 5 години

Визите ще отпаднат, тогава когато има по малко от 3% откази за визи. С тези съветцки агенти, които сте се навъдили в България, няма да е скоро.

146

Анонимен

преди 5 години

Кутев, оправи си опорките. И BMW 320 e произведено преди 60г. но го продават и до днес. Последно покое Ф16, нямат нищо общо със старото. Само ти лъсва гладката мозъчна ***.

145

stiling

преди 5 години

*** е най-умен, най-хубав и заслужава да му се плаща като работи най-много във вселената. Иначе е недоволен от всичко. Малко му дават на него а той заслужава най-много да получава. Гяня зняе всичко обаче! Хората още не са решили къде да строят завода обаче *** знае вече че ще плащат по 1700 лева. Немците му се обадили на *** и го информирали колко ще плащат ако случайно изберат страната му за завода и той е недоволен че ще му плащат 1700 лева и затова не иска завод!

144

ВАГ

преди 5 години

А на бас, че първо големите шефове на тези, които плюят тука срещу копейки по Фолксваген ще се наредят да купуват на децата, жените и любовниците си Сеати и Шкоди от новия завод!?

143

чисто новите F-16

преди 5 години

Абе като купуваме съвсем нови и модерни F-16, да попитам само, какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

142

Анонимен

преди 5 години

Сърбите сваляха F-16 със стари руски зенитки от 50те годиним, а България дава 4 милиарда за страи 50 годишни самолети, които за нищи няма да и послужат.

141

Анонимен

преди 5 години

Добре де, разбрахме, чисто нови ще бъдат 50 годишните американски F-16, няма спор по въпроса, нови ще бъдат, и някъде към 2030 година ще ги доставят нови новенички с наелони по седалките.

140

До Анонимен 140

преди 5 години

Защо лъжеш, че самолетите са на 50 г. ? Или те е яд, че не направихме оборот на световната бензиностанция - Русия?

139

Анонимен

преди 5 години

До Русия, Русия...само един руски изтребител ще ги попилее всичктеи осем F-16Руския изтребител е негоден за нищо.Показателен е факта, че МиГ29 няма спечелена.Ф-овете направо разбиват руските щайги.

138

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащото България е под руско робство.А, така ли, добре.Браво, радвам се, че схващаш!Още веднъж благодаря, че ни разкри да схванем истината за руското робство!

137

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 140Самолетите ни о САЩ ще бъдат чисто нови 50 годишни, които стават само за музея,Самолетите ще бъдат чисто нови и ще правят връзка помежду си като самолет с изчерпан боекомплект ще може да задава цел на друг самолет, който не вижда целта.Трябваше да купим Ф16 още преди 10 години вместо всяка година да даваме по 200 милиона за ремонт на негодните за нищо руски варели.

136

Русия, Русия...

преди 5 години

Тя Русия стои сигурно и зад сделката със морално остарелите изтребители F-16, щото Русия има най-голяма полза от това, само един руски изтребител ще ги попилее всичктеи осем F-16

135

Анонимен

преди 5 години

Като нямаше ток при Тодор Живков защо от ЕС спряха Козлудуй?Щото и без това ток няма и реакторите са изчерпали живота си.А защо комисарката ни е ЕС Кунева не го обясни това тогава, ами френската Пари Ба инвестира 4 милиарда в АЕЦ в Румъния, а Кунева беше назначена на астрономическа заплата в борда на директорите на Пари Ба?

134

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 133Защо не напишете кой стои зад сделката на ЧЕЗ?ЗАД СДЕЛКАТА СТОИ РУСИЯ

133

Анонимен

преди 5 години

Самолетите ни о САЩ ще бъдат чисто нови 50 годишни, които стават само за музея, освен това България ще се ръсне още пари за реканструкция на летищата защото летищата не са пригодени за казане на такива стари самолети.

132

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 120Като нямаше ток при Тодор Живков защо от ЕС спряха Козлудуй?Щото и без това ток няма и реакторите са изчерпали живота си.Ама ти не се отчайвай.Сега продадоха ЧЕЗ на русия.Скоро ще надуят цените толкова, че да ни убедят как трябва да похарчим 20 милиарда за Белене та да имае евтин ток.

131

Анонимен

преди 5 години

Членката на ЕС и НАТО прави огромен асортимент части за автомобили, като глави, блокове, окачване, амортисьори, датчици, окабеляване, фарове, седалки, маркучи, уплътнения.Освен това и ПРОЕКТИРА части и системи за марки като Мерцедес, БМВ, Ролс Ройс.А защо 3 милиона българи мият улиците на запад, а не правят части за автомобили, глави, блокове, окачване, амортисьори, датчици, окабеляване, фарове, седалки, маркучи, уплътнения.Освен това и ПРОЕКТИРА части и системи за БМВ, Ролс Ройс, Мерцедес.