32

Анонимен

преди 4 години

Майката на Македония се обади :))) Завист ли усещам вече . Сърбия не е център на внимание и яда обхваща вените им . Цяла Европа говори за България за хубавите ни плажовее, за хубавите ни планини , развитието като цяло .Щом ни хапят съседите значи сме направилна посока :) Кеф

31

Анонимен

преди 4 години

Както един по-долу каза - ей де е Сърбия, отивайте и живейте там.Аман от плюещи бесепарски смръдлювци.

30

Анонимен

преди 4 години

Сърбе на върне .Пропаганда сръбска

29

Стамат

преди 4 години

"""""Как така обаче сръбските експерти веднага се досетиха, че България живее в криза и все повече затъва в нея, а никой у нас не смее да каже това?""""" - У нас това се говори от 30години, просто вече на народа му омръзна да го повтаря, не го казва защото народа си знае че е в криза. Важното е да си трае, да не стане по-голяма криза.

28

Анонимен

преди 4 години

Че кое не е вярно,че се възмущавате бе,Дебеляновци и Борисовци?Кое не е вярно?Най бедната и мизерна държавичка в цялото Северно полукълбо!

27

От БАН

преди 4 години

Тоест, извода е, че заплатите растат правомерно, не може изведнъж да стигнем стандарта на янките или швейцарците. Престъпността обаче е ОГРОМНИЯТ проблем днес. И за съжаление смятам, че органите си затварят очите умишлено, за да ни изгонят от нашата райска земя. А сърбите, за тези селяци, няма да си хабя думите изобщо.

26

Анонимен

преди 4 години

Сърбин с 20лв в сф или по морето няма да може да изкара деня :)))

25

Анонимен

преди 4 години

Нищо от казаното не е Лъжа. По важното е какво ще каже по въпроса Племето на баш Шефа на Гръмотевиците, Бога Слънце, Ленторезача с големата ножица, Буда Искариотски. С една заплата от 600 лева неможе да се върже половината месец. Някои ще кажат ама ние вземаме по 1000 лв. Колко сте вие дето вземате по 1000 лв се пита в задачата, и какво ще си купите с тези 1000 лв като платите тока 250 лв парно 240 лв и вода 50 лева. В Сърбия всичко е стотинки при заплати от 800 евро. Кога ще ги стигнете.

24

Анонимен

преди 4 години

оставка на Борисов

23

TPE3BEH

преди 4 години

Съвсем скоро ходих до Сърбия по празниците, с 20 лева бях цар в кръчмите.Бяха построили нови магистрали с европейски заеми. Строители на тези магистрали бяха Българска и гръцка компания. По тези магистрали движението беше доста слабо.

22

От БАН

преди 4 години

В България най- големият проблем в момента е битовата престъпност, извършвана от определени етноси. После идва корупцията, но нея я има навсякъде. Извинете, но колко според вас е месечната заплата в държави като Испания, Португалия, Южна Италия, Гърция. Под 1000 Евро. А в западна Европа, повече от 1500 евто е рядкост. Само че в Германия квартирите почват от 600 Евро, а застраховка за кола е 100 Евро на месец. Шумадийците да си гледат чалгата и скарата. Те толкова си могат.

21

K6

преди 4 години

Е браво Ц.Василев добре плащаш на сръбският Блиц

20

Анонимен

преди 4 години

Какво направи ти за България да стане по хубаво ? Седишш и пърдишшш по цял ден и акъл даваш. *** направи нещо ? Направи някой добрина за България. ..По цял ден само плю плю плю ..аманн от вас вече бековеее

19

Анонимен

преди 4 години

"Верно е" ти кога ходи в Сърбия да живееш , че викаш верно е бе смешенн? Все да си оплюеш държавата, все на другите по хубаво, все България не ставала , все нещо чуждо.Ами заминавай си ве ? Не е комунизъмм вече ...хващай куфара и отивай да живееш като бохем в Сърбия :)) Какво седиш тука при бедните.

18

Върба

преди 4 години

Сърбите да си гледат тяхната паница,че както е тръгнало ще се съберат под една върба всичките накрая.

17

до 17

преди 4 години

Е, нали бяха 3 пъти бе ?Сега 2 пъти ли станаха ?Явно гуруто ви Цветанов ви е дал нови опорки.

16

Ниш е България

преди 4 години

В Сърбив една верна дума не се казва за България.

15

Анонимен

преди 4 години

Тези , които са съгласни със сръбските медии са естествено нашите бесепари ,а нямат достойнството да кажат ,4е това е така защото БСП фалира държавата два пъти - 1990 и 1996 .

14

Пламен

преди 4 години

Напълно съм съгласен със сръбското издание. Прави са, истина е! Няма какво да мамолижем - Царят е гол! Имам прдвид България, не София.

13

Анонимен

преди 4 години

Голяма криза ..Няма що. На 2.60 гориво на всякъде трафици, ресторантите пълни а цените са космически навсякъде, всеки ходи с последен модел телефони очила и дрехи. Абе криза голяма :))) Такава криза им пожелавам на братята сърби.