89

Маркиз дьо Сад

преди 4 години

Чудесни снимки!

88

Waffen SS

преди 4 години

Ясно е,че държавата отсъствува на всички нива.Сбъдна се така леляната неолиберална и демократична мантра от първите години на "демократичният и неолиберален"преход,а именно по-малко държава,обществените организации ще я заместят.Е, видяхме цветовете на заместването на държавните структури,сега берем плодовете,но те се оказват до един горчиви.Няма държава в училището,няма я при обучението на кандидат-шофьорите,няма я при контрола и най-вече при наказанията.

87

Waffen SS

преди 4 години

Правовите закони както и ЗДП поголовно не се спазват от разни същества страдащи от тежък когнитивен дефицит и чувство за безсмъртие.Тогава в действие влизат законите на класическата физика и то най-вече законите от динамиката и кинематиката,а като следствие и законите от областта на съпротивление на материалите.Всяко неспазване на тази комбинация от закони в повечето случаи е смъртоносна,в конкретният случай само за техният нарушители добре е ,че няма невинни и странични жертви.

86

Разум

преди 4 години

Карането в България не е по необходимост, а е просто за начесване на егото. автомобилите са само за хора които карат разни материали или ходят да си взимат децата. Преди няколко месеца гледах пред един магазин паркираше една около 25-годишна максимум. Дава назад и чуква бронята на тоя зад нея, даде напред и чукна бронята на тоя пред нея.. върна назад и пак чукна на зад нея. какво се опитвате да докажете младите жени? Или пък тия дришльовци дето си взимат коли да впечатляват мацки.

85

Неа

преди 4 години

Да се самоубие застрашавайки живота на други хора ??? Не мога да го приема за извинение ... Мир на праха и !

84

Анонимен

преди 4 години

Естествен отбор.

83

Анатоли

преди 4 години

Значи кара си жената с 50 и изведнъж гледай каква тежка катастрофа...

82

Анонимен

преди 4 години

Да не е участвала в гонка тая? От този светофар започва една права отсечка в посока бившия Електрокарен завод, особено нощно време се чува по целия квартал как дават газ разни отпадъци... Ненормална работа.

81

Анонимен

преди 4 години

Не е за всеки да кара кола... а да се кара кола, без да се спазват ограниченията - виждате резултата(и тези на закона, и тези на личните способности, и тези на способностите на колата и техническото й състояние).Просто всеки си мисли "Аз взех книжка"(значи съм Шумахер), купих си таралясник за 5-10 хил. лв.(значи съм се качил в болид от Формула 1), наоколо няма мигащи сини лампи(значи всичко е позволено)... после на мен ще ми вдигат гражданската заради ей такива! Как не се свършиха бе...

80

Waffen SS

преди 4 години

Ама с колко километра в час е шофирала тази жена.За да има такива травми ,трябва да е било над 150км/час

79

Анонимен

преди 4 години

Жените вече загубиха мярка, пият пушат друсат се не ги интересува нищо нито семейство ни деца нищо , кара с 200 троши убива. живот без цел

78

odpo

преди 4 години

Б му мамата... с каква скорост е карала това дръгливо бмв бе... 23 годишна, много жалко :(

77

Жоро

преди 4 години

Висока скорост

76

Анонимен

преди 4 години

Само който не се е родил не е умрял.

75

AZ

преди 4 години

До Деян-А/ .....Убиди ......./ - хо-хо-хо!Отначало не повярвах на 115 / До Деяна /, но видях и питам И АЗ:-Ти сериозно ли *** ?

74

..

преди 4 години

Високите скорсти не са за всеки още по малко в града има си писти убийци на пътя са това. За това има закони за скороста идоитска работа ако всеки тръгне да кара с 160 или 200 така става лудост . Лека и пръст на жената да почива в мир.

73

Anon

преди 4 години

Бог да а прости...

72

Анонимен

преди 4 години

Едно време си беше добре - жигули, Вартбург, московец, трабант, Шкода. Малко коли, хубави пътища. Жените не караха а ходеха на фризьор и си правеха прическа кок и после се забраждаха с копринен шал да не се мачка и ходеха с мъжете на излвти.

71

Анонимен

преди 4 години

Вижте, зарежете бмв-то и всичко останало. Важното е, че бедните българчета го нaчукаха на вермахта 94-та година в САЩ и това ще се помни 1000 години

70

някаква

преди 4 години

Вижте, зарежете бмв-то и всичко останало. Момичето е избрало погрешен начин да се самоубие, с такава главоломна скорост и сама в колата може да е само самоубийство. За съжаление познавам майка й, което ме вкарва в още по-голям потрес, защото недоумявам защо детето й така е постъпило, а тя е наистина чудесна жена. Не знам какво става тези дни, но нещо се усеща тегаво цялата работа. Мир на праха й, наистина не знам какво да кажа повече.