61

Анонимен

преди 4 години

До 12 Като се накрадохте, вече е лесно.

60

Анонимен

преди 4 години

До Предложение 29Съхраненото за 9 години комуноидите ще го похарчат за два месеца, и после - какво?Да разстреляме послушника Грипен? Ами нали Решетников ще дойде да утрепе любимото ни БКП - въх, ко ше праим без БКП - единственият гнусоиден червей в цялото ЕС?

59

Пепо

преди 4 години

Поредното хвърляне на прах в очите, и всички сте мега *** да се вълнувате от такива къси пари за партии и управляващи. При положение ,че се крадат милярди на година, верно ли сте толкова прости че тези 6-7 милиона ще са им проблем и от тях зависи нещо за партията.

58

Анонимен

преди 4 години

Сега вече ще стане ясно, коя рускотурска НПО'шка се финансира от Кремъл и Анкара,...така наречените "олигарси" !!!

57

Анонимен

преди 4 години

Партиите не трябва да получават нищо, но лошото е, че при нашата свръх корупция , властващите му намират колая . Единствените , които не реват сега, са герп, защото разполагат с държавата и бюджета както си искат. А и фирмите се отчитат редовно. А Горанов сигурно ще го наградят заради " грешката".

56

Георги Иванов

преди 4 години

До АНОНИМЕН 36 Като получавха по 11лв /13,20/ много ли ни облекчиха политиците та си реванал така силно .Колко нормални полиици си видял в парламента ,че сега правиш сравнения за обратното .Нормалните хора кой ги пита какви са им желанията ,всеки влязъл в парламента на мига забравя от кой свят е .Сега с този един лев да си купят гласовте на онези дето не плащат нито ток ,нито вода ,нито данъци но са най важните в изборните урни

55

ира

преди 4 години

намаляването е само за тази година 6 МЕСЕЦА - НИЩО РАБОТАако това не е смешно и жалко радвайте се

54

Ти да видиш

преди 4 години

От БСП, признаха,че партиите са там за субсидиите,не ви ли е срам, взимате достатъчно високи заплати, самофинансирайте се и без това след изборите,няма кой да ви почисти плакатите

53

Анонимен

преди 4 години

Путин и Ердоган ще трябва да се бръкнат по-яко, за да хранят шпионските си централи в България !

52

t2

преди 4 години

Хахахах а сега Другари и Другарки какво правим? Първо това, че няма демократични и развити държави където партиите не се субсидират е нека го кажем неистина :) освен ако Другарите естествено подлагат под съмнение демокрацията и просперитета на една Швейцария примерно :)

51

Анонимен

преди 4 години

Туй трябваше да стане преди 3-4 години още. Тиквите лъгаха, въртяха, сукаха народът победи тиквосужуците.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Споко, олигарсите свършек нямат - няма как ГЕРБ да арестуват всичките им спонсори, БКП *** щедро и от Йордан Василев, и от Соросовите НПО-та, и от ФСБ (ние си го знаем КГБ) - държавните партийни субсидии отдавна са в джобовете на верните партийни другари, да не мислите, че ще ги харчат бам-бадева?И Данчо Ментата няма да закъса - сладкогласият Пеевски и малко от Ердоганьото все ще им вършат работа, а грантаджиите на Рада Дълбоката няма да огладнеят, както и досега. Проблеми?

49

Анонимен

преди 4 години

Достатъчни са две партии-консерватори и либерали които да се редуват в управлението според избора на електората.Всички останали партиики са излишен пълнеж от крадци.

48

Българина

преди 4 години

С този ход бб прави следното, не случайно стана бързо и без дебат. Спира финансирането на бств, скат и алфа тв. Удря рамо превратаджиите в бсп, защото гергов има пари, а нинова не. Парите на гергов му ги дадв бб чрез 10 токартно надценения терен във варна, 43.2 млн. Гергов може да издържа бсп сам до следващите парламентарни избори. И последно така си осигурява коалиционен партньор на парламентарните с бсп в лицето на станишев. Шайката действа така. А днешния пореден инфаркт на Дюлгеров е сигнал

47

Анонимен

преди 4 години

Кой се е налапал досега добре е захлебил.Защо не го приехте тва преди 25 години.Всичко бе на гърба на бедния народ.Това е една от причините да сме на този хал.

46

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕй крадецооо иска ти се да не бъде нали да крадете от държавата комунист .

45

Анонимен

преди 4 години

След като всички реваха и искаха да няма финансиране на партиите от Държавата сега , защо се стряскат и реват като карпатски мечки.

44

Анонимен

преди 4 години

Най-лошото е, че глупавия не знае, че е глупав!!!

43

Анонимен

преди 4 години

Браво Боки айде от новият сезон да идват и мажоритарните избори и електронното и ще гласувам за теб до живот

42

Анонимен

преди 4 години

Не, не е прието! Престанете да пишете лъжливи публикации, ще бъде прието едва тогава когато е обнародван в държавен вестник.