32

Анонимен

преди 5 години

Сега пуснете *** да ходи на училище, защото той всъщност е "жертва"

31

Гошо

преди 5 години

Изобщо не съм казал че БГ полицаите са воини на Христа! Измисляш си или не разбираш Българския! Явно трудно може да се обясни нещо, на такива капацитети като упонентите ми! Живи и здрави!

30

Анонимен

преди 5 години

а мама и тати няма ли да кажат нещо?

29

Ф.С.В.

преди 5 години

Това е сигнал че в обществото ни ИМА ПРОБЛЕМ! че е разпаднато и боледува - няма морал няма здрави семейства - Основата на обществото са - Здравите семейства! Сега всеки родител работи като куче- умора, липса на внимание към децата- НПО в училищата -улично възпитание на хлапаците шлаещи се по цял ден навънка -вместо да учат!

28

привет от Германия

преди 5 години

Най-голямото наказание сигурно ще е да го пратят да учи в поправителен дом , навремето ние го наричахте - хулиганско училище ! А представете си колко невинни деца щяха да умрат ,ако този гадняр беше успял ?! Представете си колко родители щяха да бъдат почернени ?! Ако родителите в този район уважават децата си , сега трябва да издебнат този гадняр и да му счупят главата ! Обезателно трябва да го направят , колкото и странно да ви се струва това мое предложение ! 16г. много добре осъзнава нещата

27

Анонимен

преди 5 години

Онижедети :-)

26

Анонимен

преди 5 години

Асансьорът на Цветанов хвръкна чак до луната.

25

Анонимен

преди 5 години

Ще си каже всичко гомненцето... Не е израстнал в среда на фанатици, за да бъде надъхан до крайност, ще се огъне пред разследващите и това е добре. А най-вероятно някъде съществува и нелегална печатница, щом са намерили и книга на български за ИД. Не вярвам в чужбина да е напечетана и после внесена, някъде тук в родната *** се печатат пропагандни материали.

24

Анонимен

преди 5 години

До ГошоКакви войни на Христа са бг полицайте?Преди 30 години тяхните бащи и дедовци -милиционери биеха християни в мазетата на районните управления както животно не се бие само и само да им дадат значка за усърден труд началниците.Тва ли са войните на Христа?Същите талибани като другите само че облечени във власт.

23

Ф.С.В.

преди 5 години

До Гошо!--Много сложна оперативна работа))- казали че някой хлапак прави бомба и полицията го е хванала= Какво толкова? Не е като Зайков- там нямаше кой да го издаде- Криминалистите от старата школа -умряха отдавна-!Сега чакаме някой да издаде някой !Това хлапе като е купувало запалими вещества-то е взимало големи количества- Никой ли не е разбрал?

22

Анонимен

преди 5 години

Дайте му името, бе!!!

21

Waffen SS

преди 5 години

До Жиб."Щом един ученик успя да се запаси с една каруца взрив,какво остава за престъпниците?""Ами те са се запасили с по един ТИР,взривно в-во,а някои могат и да имат по един ГРАД в двора.Така е в разградена и опоскана държава без спициални служби

20

Анонимен

преди 5 години

Мезонета с кмета отидоха във въздуха.

19

привет от Германия

преди 5 години

Понякога си мисля ,че тоталитарните режими имат и своите хубави неща ! Но тоталитарен режим трябва да има в зависимост от това какви хора живеят в страната ! Ако живеят нормални хора ,няма нужда от тоталитарен режим ! Но ако живеят гадняри ,обезателно трябва да има тоталитарен режим ! В северна Корея защо няма взривове и бомби ,комикадзета и прочие ?! Защото всеки знае ,че ще му счупят главата в концлагерите , и това няма да е един или два пъти , а ще е докато умре ! Затова там няма терористи

18

Сминдбук анд сресан

преди 5 години

-На тези години вместо да си играе с каки -той си играе с болтове и гайки-малък сатана

17

Гошо

преди 5 години

До Ф. С. В. - Личи си че или си млад или че нищо не разбираш от оперативна криминална работа! Някой го е издал този, а *** на кого! На такива философи като тебе ли? Не, На полицията, и те са си свършили работата! Сложно е, но може и да разбереш нещо!

16

Шиби диби

преди 5 години

Айнщайн ислямист!

15

Жиб.

преди 5 години

Щом един ученик успя да се запаси с една каруца взрив,какво остава за престъпниците?

14

До Гошо

преди 5 години

Във вчерашните новина пишеше, че хора от семейното обкръжение са го издали на полицията. Да не мислиш, че сами са стигнали до него.

13

Анонимен

преди 5 години

Какви полицаи, бе! Добре, че лично баща му го е хванал за ръката и директно от училище го е завел в полицията. Иначе униформените са проспали цялата тази подготовка.