40

Анонимен

преди 5 години

Глупавите хора типично се поддават на емоциите вместо да погледнат някоя и друга статистика до какво води оставянето на детето в токсична среда. Най-чудовищните престъпници са именно деца оставени на самотек в гадни семейства непогледнати от социални, но нищо, нека си ревем

39

Анонимен

преди 5 години

Многп *** народ

38

Анонимен

преди 5 години

И като се разсее пушилката, бегемамите ще разберат, че докато са борили ***, почитаемото правителство пак им е бъркало яко в джоба. :)Не, тоя народ е наистина уникален.

37

Анонимен

преди 5 години

Еми не си вадете децата навънка, какво да ви кажа...

36

Анонимен

преди 5 години

"Чудя се колко ли майки от протеста са прочели стратегията за детето? Или ползват по-достоверни източници на информация като фейсбук?"Хората направо извадиха точните промени/текстове обнародвани в Държавен Вестник и постановленията. Стратегията е вече въведена в законодателството и влиза в сила веднага след Нова Година. На 1ви Януари!Държавен Вестник, постановленията на Борисов в Държавен Вестник и законите на Република България:Това според теб не са достоверни източници на информация?

35

до Любопитко

преди 5 години

И защо трябва само майки да са я чели ? Бащите не могат ли да четат ? И като сме я чели с какво ще ни изненада ? Ще ни обясниш , че не сме я разбрали ли ? Не забравяй , че всички реагирали родители са завършили университети досущ като писалите Стратегията и като тези , които я защитавате.

34

Любопитко

преди 5 години

Чудя се колко ли майки от протеста са прочели стратегията за детето? Или ползват по-достоверни източници на информация като фейсбук?

33

Истанбул. гейстратег

преди 5 години

Поредната КГБ/ДС пушилка, целяща да разсейва тъпия електорат. За аферата със стотиците милиони, дето сега държавата ще връща на мошениците с къщите за гости, как па една мама не се сети да протестира? За колко кувьоза и животоспасяващи операции на дечица от парите на данъкоплатците ще затрием? Кат сте ***, хак ви е да сте бедни. Оричате и децата си на още от същото!

32

Мила

преди 5 години

Бях на протеста и никой нищо не ми е плащал или агитирал! Като чета някои от коментарите си мисля, че с този начин на мислене и манталитет българите сами себе си ще унищожат. Явно на някои български "родители" им харесва да живеят с "широко затворени очи". Все ще трябва да ги отворят един ден! Съдбата си знае работата!Бог да пази България!

31

Полицайче патриот

преди 5 години

Мамчета, ще ви пазим дечицата от джендърите, Истанбулските конвенции и стратегиите за деца с гранати. В сигурни ръце сте.

30

Айде у лево!

преди 5 години

Бг-мама активисти подкокоросани от КГБ-исти.

29

фалшива новина

преди 5 години

*** народ - слаба държава.

28

Анонимен

преди 5 години

Джендърите обратно в Брюксел!

27

Протестиращ родител

преди 5 години

"Абе тияглупости бг-мамите от Фейсбука ли ги научават. Тия не знаят ли, че ФБ е най-НЕдостоверния източник на информация след уеб-страницата на руското посолство и в-к Дума."Не драги, тези "глупости" ги научаваме от Държавен Вестник и законите, които променят тия дни. Фалшиви новини ли са тамПише ги в едни неща наречени "Постановления" на, които лъжеца Бойко Борисов си сложи подписа.И след като въведе в законодателството всичко от Стратегията, каза ... няма вече да говорим за стратегия.

26

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, че вече няма "стратегия". Изпълнена е! Въведоха я!Промените, които искаха ги вкараха в законодателството. Бойко Борисов си сложи подписа на постановлението обнародвано в Държавен вестник.Другите партии мълчат иначе се правят на опозиция.И сега обясняват как нямала стратегия.Алооо, тези десетки промени в законодателството направени на пожар и на куп тия дни какво са?

25

Анонимен

преди 5 години

Познавам родители, коити въпреки дъжда, отидоха на протеста, но за съжаление истинските родители не са много. Много са онези на ракийка и салатка, които за всяко неще споменават бгмама.

24

Анонимен

преди 5 години

Положението е страшно, но тук играят много големи пари - милиарди и затова никога няма да научим какво точно ни причиняват.

23

Без име

преди 5 години

***,която ни залива от Холандия и Норвегия е с големи размери.

22

Анонимен

преди 5 години

Абе тияглупости бг-мамите от Фейсбука ли ги научават. Тия не знаят ли, че ФБ е най-НЕдостоверния източник на информация след уеб-страницата на руското посолство и в-к Дума.

21

Анонимен

преди 5 години

Какви родители бе! Аз съм родител. Познавам и още десетки родители, а никой от нас не е на протест.За какво да протестираме, не разбрах.Кой въобще ви внушава тия простотии?