15

Анонимен

преди 4 години

Станишев, Бойко, Пеевски ,Доган- това е Бъгария!

14

Анонимен

преди 4 години

Ама се е налъгала здраво като за последно.Иначе успя да стане символ на отрицателния герой в българската история.

13

Анонимен

преди 4 години

До МнениеЩеше да бъде правилно Б. Борисов да подаде оставка когато загуби президентските избори-Защо, къде е логиката?Освен това не знам ББ някога да е губил президентски избори.

12

Добра или не

преди 4 години

Истината е, че Нинова върна БСП на политическата карта. Но клиентилистите и в ГЕРБ, и в БСП я смачкаха. Срещу нея са тези, които искат широка коалиция, за да могат да крадат необезпокоявано и безнаказано.

11

Един от Северозапада

преди 4 години

Ако "вътрешната опозиция", тоест, хората на Бойко в БСП, не бяха включили Станишев в листата, сега оставка щеше да подава ББ. Народът ненавижда по места ББ, колкото и Станишев.

10

Сата НАТО

преди 4 години

срещу левицата е била изправена цялата държавна машина, "медии, анализатори, купен вот, страх и изкарване на администрацията под команда да гласува"-/-Продължава да лъже безсрамно.

9

Анонимен

преди 4 години

Другаре,БСП са плачевни,обаче ГЕРБ са още по-зле и по крадливи.Поводи за радост няма.Слаба опозиция=доволен Борисов.

8

М, да ...

преди 4 години

Поемам цялата отговорност за загубата!----------------Очакванията да победите с избори Диктатура/тоталитаризма бяха грешка, неправилна преценка! Вж. Арман Бабикян : Диктатура с избори не се събаря! Никъде по света!

7

Мнение

преди 4 години

Щеше да бъде правилно Б. Борисов да подаде оставка когато загуби президентските избори. Но наглостта при този тип хора е безкрайна.

6

Анонимен

преди 4 години

СтаМишко им размъти водата и ся се смее от Брюксел.

5

дядо Шишарко

преди 4 години

Е бульо докъде я докара?!Със злоба и омраза не става!*** и се нареви до насита да ти мине.Харчи си парите и остави нас бедните пенсионери на мира.Вчера един джурналист беше написал, че бсп е партията на пенсионерите, не е вярно- бсп е партия на олигарсите!

4

Koko

преди 4 години

Самата Нинова по себе си. Уволнена от Станишев като заместник министър за корупция.

3

българина

преди 4 години

Нищо общо с мишката Станишев, който избяга в брюксел а каза че НЯМА! ББ ПЛАТИ октомври 2018 г на Гергов с обществени пари да разбие бсп отвътре както и направи. Сумата е 43.2 млн лв, толкова държавата плати за парцел тип дупка, койтоне с археология, не става за застрояване и СТРУВА ТОЧНО НИЩО!!!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Мафията я сдъвка и изплю ! пак добре, че не и дадоха 20г затвор. Няма оправия в тая "държава" - Който има сили бегайте и не поглеждайте назад1

1

Анонимен

преди 4 години

Марш в Крушовица