45

Анонимен

преди 5 години

Бременна хребарка ако не сте виждали.....

44

Анонимен

преди 5 години

Боцко, събрал си гласовете само на 10% от населението на държавата, която управляваш. На парламентарните избори няма да е по-розово положението, а вече си изчерпа патериците. По-добре си помисли защо, вместо да коментираш Радев и останалите.

43

1234

преди 5 години

За герб са гласували 240 хил по малко! Реално ги избра само администрацията и семействата им, а наказателния вот се размина, защото бб показа ясно на всички, че независимо колко записа и корупция има присъди ИЗОБЩО НЯМА ДА ИМА! Това отчая всички пи линията на честни избори. Просто чувалите са нагласени и хората знаят това ако ще запис с убийство да излезе, герб ще водят с 50 пр даже! А бсп 5 6 процета им взе мишката станишев, който се навря по заповед на бб когато и където трябва!

42

Анонимен

преди 5 години

Баце, последните две седмици не се спря да обикаляш страната с наши пари и да правиш агитация за ГЕРБ. Раздаваше милиони (наши пари) за било и не било. Отриваше по километър два магистрала, само и само да включиш и това към агитацията. Впрегна цялата администрация и какво 439 хиляди гласа.Недоверие в НС е над 85%, към правителството над 75%, като и двете институции са доминирани от ГЕРБ.Радвай се, че хората наистина са обезверели и не им се гласува, но докога ще е така ...

41

Жеков

преди 5 години

Които не са гласували са доволни от управлението! Мълчанието е знак на съгласие.

40

:))

преди 5 години

И президентът агитирал за БСП---------------Агитирал! - рече футболист 1! :)) Политиката/Изборите са мач футболен/шоу, а не дългосрочна програма?!?

39

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ние от ГЕРБ можехме да си позволим лукса да се печем на плажа в Кавала и същевременно да печелим изборите... - 6 процента са достатъчни, но на есен се гответе за разлока от 15 процента...

38

ХАЙДЕЕЕ

преди 5 години

До Анонимен 46Е мнооого си т8ъп бе анонимнико. Какво построиха твоите работодатели - днес колко копейки е надницата.

37

123

преди 5 години

Лъжец и измамник. Кой обикаля две седмици страната и ние всички му плащахме масрафа. То не бяха цехове, 5 км. магистрали, срещи с работници. Крадеца вика дръжте крадеца. Нищо не си спечелил, защото едва 10 % от избирателите са гласували за Герб. И в Европа губите и ЕНП ще е извън управлението. Чакат те много трудни години и скора ще изхвърчиш от политиката. Все още те държат твърдото ядро на Герб от държавни служители, ченгета и олигарси печелещи обществени поръчки и купените роми. Наглец.

36

славянин

преди 5 години

Правете си сметката какъв е мат'ряла в Абс.рдистан щом гласува за този *** на снимката! Пък и тулупът преди години в Чикаго сам си го каза: ''такъв е мат'ряла''!

35

Анонимен

преди 5 години

Май са го забременили в Симитли. Постоянен 8-ми месец тумбак.

34

ХЕЙ

преди 5 години

Напълно очаквано. Какво толкова го коментирате. Няма кой друг, разберете го най-после................въпреки апартаментгейт. А ако не беше той ??? Къде е онази със злобното погледче - техноимпексова - пак се мушна в храсталака мишката. Отврат.

33

Анонимен

преди 5 години

Тоя и да печели и да не печели акъла му е да построи една магистрала за друго нема капацитет, а министрите му са недоносчета и калинки. Когaто Тиквата печели - печели само той и губи цял народ.

32

Дааа

преди 5 години

Гледам червените тролчета пак са стегнали редиците. Гаранция, че помията, която сипете ви е заръчана още преди изборите. Винаги готов, нали ??? Смешници жалки. Пийте си хапчетата, че от злоба ще се гътнете бе.

31

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Долу ръцете от Нинова, не я закачайте... - тя има мисия в живота - да довърши столетницата... - и се справя твърде успешно...

30

Анонимен

преди 5 години

Ако си *** ,то е за винаги!!!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Борисов - държавник !Няма злоба, няма надменност, няма насмешка, въпреки, че русофилите-продажници заслужават да бъдат натикани на ПЕС в г..а !

28

Анонимен

преди 5 години

Ако не са ромите, този и 10% нямаше да събере. Честито на ромитие за победата на тяхната партия.

27

Анонимен

преди 5 години

Нормално е всичко това дори и шефа на антикорупцията си има тераска защо да не е нормално да спечелят там където всичко се купува и продава. Обаче защо никой не е радостен от неговата победа, не трябва ли всички да са радстни, къде са ликуващите хора и радостните тълпи по улиците ?

26

До 19

преди 5 години

Не са го отсвирили 70 а 90%- нали от тези , които са гласували само една трета са за Бойко.