113

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, 30% при 20% избирателна активност, ще рече, че за ГЕРБ са гласували около 6% от българите.И това след фалшификациите на Цветанов и мобилизацията на махалите.Нема такъв цирк.

112

избирател

преди 5 години

Утре ще е поредната жалка картинка.ХВАЛБИ ЗА ПОБЕДА ПРИ 29% ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ.

111

drugoto sashto e

преди 5 години

viarno ,che pri izbiratelna aktivnost ..30% .koi tochno si mislite ,che e spechelil ?!?? Izborite sa nelegitimni !!! Tova e golata istina !!!Ako ot 20 choveka ...glasuvat samo 4-rima ..a drugite otkajat ...koi tochno si mislite ,che e spechelil ?!?? Izbora e ne legitimen I se anulira !!!

110

ГЕРБ победа!

преди 5 години

Не е важно кой печели, важното е, че *** получи пореден звучен шамар. Важното е, че московската ута йка за пореден път не можа да превземе България. ***, плачете! НЕ сте си заслужили парите.

109

бай-Митко

преди 5 години

Чекам г-жа Нинова пардон...другарката /тя толкова е другарка колкото и аз съм космонавт/ на кафе. Може да покани и другата другарка Йончева. Кайвето ще е бъде горчиво.sorry.

108

X

преди 5 години

Абе, какво стана с прогнозите на социалистическите агнции???

107

ПроСоТо

преди 5 години

До Анониментака е,и Йончева е уредена...Но:-Когато Елена правеше репортажи от най-опасните места на планетата,за Гаргамел знаеха само няколко баби от махалата.Едната е истинска,другата е гербоменте!!!...Това е гнусотата!

106

Гледна точка

преди 5 години

Хората се настроиха срещу БСП, защото цялата им кампания не беше подчинена на приоритетите им в бъдещият ЕП, а беше изцяло НЕГАТИВНА!

105

Шопо

преди 5 години

Е Цурко е прекалил с костинбродските бюлетини !!! 50623

104

По дебелия

преди 5 години

*** на тези избори изяде първите три букви от името си. Да и е сладко .

103

Хан Крум

преди 5 години

БСП за пореден път доказаха, чи няма избори които да не могат да загубят.Докато не се появи истински мъж, който да поведе тази партия, да я изчисти от злобарки и крадли като Ниновицата и Йончевицата, от меки китки и червени милионери - винаги ще губят. да, има корупция покрай бойко, но когато някой изгърми - Бойко гони за разлика от Ниновицата, която беше уволнена самата тя за корупция. Мишслех да гласувам срещу ГЕРБ но перспективата да победи Ниновицата ме разколеба.

102

Гошо...Тъпото

преди 5 години

От тез...избори,нищо не зависи,а и без туй Боко от Банкя заяви,че...оставка няма да има,ако е втори.Това отдавна го разбра Корнела и не включи на 100% ресурса на партията.Бокича обратно...втурна се лично по регионите като премиер и с ресурса на държавата взе да се...промотира.От това спечелиха в Ямбол 28 милиона за довършване на новата болница,също и на други места.Емии,има полза от избори;все...някой печели.

101

Гацо Бацо

преди 5 години

Не можа ли Майчето да искара някоя интрига с бракувани някъде бюлетини ?!?:):):)Или няма други кавали ?

100

Анонимен

преди 5 години

Какво ревете, драги дами и господа. Да сте отишли да гласувате - с 29% и кучето ми може да посъбере гласове за евродепутат.

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен96А за кого да гласуват бе?За Йончева с богатия свекър ли?

98

Мафия

преди 5 години

Вота за ДБ е паказен, че в България всичко е купени гласове.

97

Другия с коня

преди 5 години

Седим в наше село в кръчмата,мезим блажно и Наблюдаваме Развоя на Изборите.мммМога да ви кажа,че ни е Хубаво..м.Имаме си Бизнес,имаме си Евро,децата печелят по Европа,пращат,.....Магистрали си имаме да ходим на почивка......Що да сменяме Хубавото с Червени Петолъчки.....Кви асансьори,кви тераси......Моята елате да видите-половин село събира с агнетата.....Наздраве и мезете Блажно.....

96

Анонимен

преди 5 години

ВЪххх 20% ,кой нормален човек би гласувал за Бесните Стари Пенсии ! Непонятно ми е ! Чист мазохизъм

95

УЕФА - мафия

преди 5 години

Подл*оги!

94

Анонимен

преди 5 години

НАРОДА БИ ШУТА НА РУСКИТЕ *** ОТ БКП- RU. РЕВЕТЕ НА ГРОБА НА РЕШЕТНИКОВ СЕГА ААААХАХАХАХА