102

Я па я..!

преди 5 години

До Анонимен 97 А как стои въпроса с безгръбначните животни ?

101

Анонимен

преди 5 години

И аз имам куче но обвинявам шофьора, човека сега какво да слезе от колата и да му се моли да се махне , ами ако го ухапе, тръгва с колата бавно ,вижда се че няма целта да го прегази и му дава време да стане, обикновенно кучетата стават и бягат, това куче като няма рефлекси какво да направим, ама има много зоошизофреници сега ще вдигат вой

100

Анонимен

преди 5 години

Най-обикновен селски садист.

99

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата е сезирана по случая над 200 пъти, тези дни ще нарастнат до над 1000- гаранция. Ще го привикат, няма страшно. В най-добрия случай го чака условна присъда или някоя по-тежка пробация, която ще включва работа в кучешки приют. Разбира се, глобата е гарантирана. Разбира се, и други групи будни граждани ще се погрижат за господина от видеото, но като случаят поотлежи след някой и друг месец или година.

98

Анонимен

преди 5 години

Кучето в клиника със счупен гръбнак и му предстои операция, но прогнозите не са добри и най-вероятно ще остане парализирано и ще бъде приспано. Да му се връща на този до 9-то коляно.

97

Анонимен

преди 5 години

Аз мисля че човека не видя животината , ако го е видял е психопат , хладнокръвен убиец , *** то всички които ядем месо не сме по различни , абе има нещо збъркано в човечеството. Аз не мога да няраня врабче *** хапвам аганца...нз

96

Анонимен

преди 5 години

до двйния стандарт..Двоен стандарт ще викаш ако някой убие куче за прехрана, ***! При бай Тошово време във Варна когато имаше виетнамски работници никой не им правеше забележка че убиваха уличните кучета за прехрана. И по улиците рядко можеше да се види бездомно куче тогава.

95

Анонимен

преди 5 години

До Киро КюмюряСпокойно не го мисли :) вече са се задействали. Явно не е отишло в коша.

94

Анонимен

преди 5 години

до 102 Вносител, само че кучешкото се прави по определена рецепта, щото ако го заколиш и го одереш и метнеш направо на скарата и ще си изповръщаш червата.

93

вампириte

преди 5 години

Кучето се пече на слънце а този минава през него ..... При положение че го вижда на излизане от входа как върви до него и ляга пред колата му. За мен това си е един завършен психопат .

92

Двойни стандарти....

преди 5 години

До 94 А значи, са убивани за храна така ли? Значи това е по-брутално... На мен пък може агънцата, теленцата, прасенцата и рибките да ми са по-симпатични от кучетата, защо те трябва да бъдат убивани? И те са живи същества! Ето пак двойни стандарти...

91

до 100

преди 5 години

Гарантирам, няма да се потули. Такива случаи са с особено висок обществен интерес и колкото и пари да има (а той няма), няма да се измъкне. Гаранция. Близо до моята вила имаше подобен случай- лично се погрижих виновникът да си получи заслуженото. Беше условно осъждан няколко пъти, комулираха му присъдите по такъв прекрасен начин, че сега ще лежи 6 години. Подобна съдба го чака и този "смелчага" от видеото.

90

Вносител

преди 5 години

Бях в Китай зимата по бизнес. Завода който посетих се намираше около 1000 км западно от Гуандгоу. Северно от границата с Виетнам .Избора ми за храна се свеждаше до Скорпиони , насекоми , водорасли ,всякакви други гадости и кучешки пържоли .Избрах да ям кучешко .Останах много приятно изненадан .Беше крехко и сочно. Нямаше натрапчив вкус .Беше изключително приятно за похапване .Най-скъпото месо в менюто .100 йоана порцията -26 лв .Чужденците се скъсваха да го поръчват.

89

Анонимен

преди 5 години

до 99 Бе тоя не виждаш ли че не наред с мозъка..Ти върви си сложи ник кучемраз. Бахххти сдухания пумпал.

88

от 98

преди 5 години

Душевно болните кучемрази могат да мрънкат колкото искат. Аз лично ще се погрижда случая да не се потули.

87

До кучемраз

преди 5 години

Ей сдухан дано никога не се срещнем защото на такива сдуханяци като теб им махам главата само а един удар ;/

86

Анонимен

преди 5 години

Аз лично вече съм пуснал писмо до съда в Санданско по Чл. 325б. (Нов - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.07.2011 г.) (1) Който, като прояви жестокост към гръбначно животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева.

85

Анонимен

преди 5 години

На тебе Двойния стандарт да ти кажа че дядо ми цял живот е клал домашни животни и накрая един ден каза: колете вие, на мен душата ми се омърси.А животно което не е било предназначено за храна не е убивал, освен мухите в стаята.

84

Анонимен

преди 5 години

Властите в сандански вече са известено за случелото се и се знае името на тоя изpyд. Чакам от днес бг да ни държат в течение.

83

Анонимен

преди 5 години

Отчайващо е като човек чете коментарите които сравняват ситуацията с това, че хората били ядели месо и какво било ставало в Сирия.... българина напълно е издал багажа. Нищо чудно, че тази държава отива по дяволите толкова бързо, с такъв народ нищо не става.