35

Анонимен

преди 5 години

До До 10Китай е безспорно първа икономика в света ако се вземе за мярка БВП. БВП се определя от паричното изражение на произведените стоки. А стоките които произвежда годишно Китай ако се сметнат по европейски или американски цени на аналогичните стоки, БВП на Китай ще излезе 10 пъти по голям от този на САЩ. Но техните стоки се продават евтино, и така се смята, и дори така пака са първи или втори според различни оценки.

34

Анонимен

преди 5 години

Големите партии разиграват цирк, подават си топката, публиката се разделя на Левски и ЦСКА и хич не ще да потърси някой Лудогорец в политиката! Който във футбола вече дотяга! Ако искате промяна, гласувайте за когото ви харесва, а не срещу! Колко пъти вече го правите и резултата е - асансьоргейт! Е, имате право, че за когото и да сте гласували, веднага след изборите влиза в харема на Премиера Борисов!

33

водач на МПС

преди 5 години

Крехка преднина? БСП получава двама евродепутати повече от ГЕРБ. Това ли наричате крехка преднина? Обаче ! В резултат на тайни договорки двамата евродепутати ще бъдат редуцирани до един и то зад гърба на Нинова! Дет се вика - И вълкът сит, и стадото цяло. Дет се вика - царица е Парица!

32

До 27

преди 5 години

Напротив.През комунизма завърших образованието си,построих си дом,имах работа,имаха и всички други.Бяхме спокойни,но не свободни.Сега сме свободни,но бедни,много по-болни,много без работа и жилища,принудени да бягат от крадливите управници.Няма производство.Инвеститорите бягат,а нови почти не идват.Убийства и самоубийства от мизерия.Политици с много пари и неограничена власт и народ отчаян и не виждащ изход и надежда.Това е положението днес.

31

Анонимен

преди 5 години

На тия избори ще гласуват кандидатите и родата им за себе си народа няма да гласува това са избори за да пратим едни да вземат поредните милиони с поредния мандат

30

Анонимен

преди 5 години

аз от сега мога да Ви кажа че ДПС ще е над 15 %, а патритарите нема даже и да влязат

29

Анонимен

преди 5 години

Демек всичко че си е по старому

28

Анонимен

преди 5 години

Е какво от това?Ще крадат по-малко ли?Не виждам разлика.

27

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Днес бат Цецо по заръка на Боко ша плаща за...извънреден труд на троловете.Сборен пункт за хонорарите на ЛАТИНКА до блока на Цецо(да не мъкне торбата до...централата).

26

Защитница

преди 5 години

Най-добре ще защитава българските интереси водачката на листата на БСП, обвинена от прокуратурата за пране на пари в особенно големи размери , рускинята Йончева !

25

анонимен

преди 5 години

православна християнска държава би трябвало да е райско място за живеене а не място от където се чудиш как да избягаш защото е геноцид. какво сте направили с тази държава???какъв генофонд е това та да живее така?

24

До безпартиен

преди 5 години

Трябва да се гласува,защото иначе малцинствата ще завземат властта и едва ли ще се почувстваш по-добре.

23

Я, МЛЪК!

преди 5 години

До 23ЯВНО НЕ СИ ЖИВЯЛ ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА!

22

Анонимен

преди 5 години

Днeс беге-погледнете собствената си анкета!Бившето АБВ -0 процента, Атака и Валери Симеоновпо 1 процент,а Възраждане, което не споменавате3!Независим кандидат - 6 процента Тия 3802- гласували ваши читатели не са ли представителна извадка?

21

Безпартиен

преди 5 години

Няма да гласувам ,защото за който и да гласувам живота ми няма да се подобри а само неговия, той ще прибере милионите.Който и да е на власт, живота на безпартиините като мен, няма да се подобри.

20

До 10

преди 5 години

Драги,Китай е трета икономическа сила в света,с ръст на БВП от 11% годишно.Целия свят е залят с китайски стоки,включително и Българиуя.Вероятно и смартфона ти е китайски/ако имаш такъв,де/.Затова не ни плаши с Китай,а си виж *** в която ни вкараха твоите любимци през последните 10 години.Най-бедната,най-болната,най-корумпираната държава в ЕС.Според Евростат.Факт.

19

шшшш..алоооооо

преди 5 години

До Анонимен 12Никога повече ГЕРБ!Съсипаха държавата.Прогониха хората навън.---------------------------------------------------------------------------------------МЕН *** МЕ НАКАРАХА ДА ПОЕМА КЪМ ЕВРОПА И СЕГА СЕ ВРЪЩАМ ДА СИ ХАРЧА ЕВРОПЕЙСКА ПЕНСИЯ, САМО ЗАЩОТО Е ГЕРБ НА ВЛАСТ!

18

Няма смисъл

преди 5 години

Каква файда е да се избират депутати от БСП за Европарламента, след като пак няма да ходят на работа! Много ги мързи !

17

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Гербаджиите навсякъде са...освирквани поради голямата...радост,да ги видят и гласуват пак за тях.Ако фффкарат 3-4 евродупетата начело с мадам Гаргамел,сигурно ша са много...радостни.

16

Анонимен

преди 5 години

вмро 4 ти ? - друг път !тея дет се правят на патриоти народа най ги намразва .само преди избори са големи патриоти ,а после коалиция с дпс и ромбг, с продажбата на бг паспорти ко стана ? сега гледат и те към баницата със самолетите , бърже и те да се облажат