98

реалист

преди 5 години

Една година управление на БСП ще ни коства минимум пет години възстановяване

97

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германияти си наяден, нали?пак те питам, колко деца си направил?по колко деца правят богатите германци?

96

Тролъ

преди 5 години

Само Бойко не е подал оставка от кабинета му !

95

179

преди 5 години

Най-лошото е ,че на младите въобще не им пука. Националната идея се губи ....

94

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !пази боже да не спечели курнелата, тогава за година ще намалеем наполовина.

93

Зоро

преди 5 години

ОСВЕН НЕ НАЯВАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА С АПАРТАМЕНТИ И ТОВА , ЧЕ НЕ ГИ ДЕКЛАРИРАТ ИМА ЕДИН МНОГО ВАЖЕН ЕЛЕМЕНТ В ДЕКЛАРИРАНЕТО НА: КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. МНОГО ПОЛИТИЦИ, ЛИЦА В СЪДЕБНА , ИЗПЪЛНИТЕЛНА И ЗАКОНОДАТЕЛНА ВЛАСТ СА В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И ЛЪЖАТ В ДЕКЛАРАЦИИТЕ, КОИТО ПОПЪЛВАТ. ЕТО ЕДНА ТЕМА ЖОКЕР НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА ИЗДИРВАТЕ ТАКИВА ЛИЦА .

92

привет от Германия

преди 5 години

Гладен българин деца не прави ! Най-добре сте били под османско владичество , тогава сте правили много деца , почти всеки българин е чил частен стопанин със свой ферма ,със своя занаятчийска работилница и прочие , българинът тогжава е печелил пари и не е било проблем да отгледа 5 или 6 деца ! Османските турци за ви заварили по долни *** ,били сте в голяма икономическа криза ,пред прага на глажданска война , на места сте се избивали взаимно ! Буквално турците ви спасяват от разпад и унищожение

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен104толкова зле се живее в България, че 4 КППта с гърция не стигат да пропуснат ходещите на море.кое ти е зле бе ***?

90

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Управлението на ГЕРБ е етническо прочистване на българите в мирно време и замяната им с роми.Факт !

89

Анонимен

преди 5 години

Топим се,и някои бягат защото в историята ни никога не се живеело толкова зле в БГ. При нито един режим,или колониален господар.Евроатлантическите глобалисти заедно с техните марионетки вътре в БГ ни разказаха играта. Промяна скоро не се очаква,и по-зле ще става.

88

Българин

преди 5 години

Такава е след 10 години демократично от ГЕРБ и Бойко!

87

АНТИ

преди 5 години

Ние сме платени *** на БСП, плащат ни да плюем по ББ и Герб дават ни по 20 лева надница на ден

86

Турски ятаган

преди 5 години

Българи,не се отчайвайте толкова!Когато комунизмът идва в България, заради фиксидеята за многолюдна нация е имало голяма раждаемост.Нормално е и да има голяма смъртност.Този баланс ще се нормализира с времето.Един вид ще сте самодостатъчни и няма да изчезнете.По-скоро трябва да се притеснявате за качеството,но това е друга тема.

85

12123

преди 5 години

Вчера по ON AIR казаха че за родените след 1970г. пенсии няма да има,а един медил каза че до такова нещо нямало да се стигне защото бюджета бил покривал дупката в пенсионното осигуряване.А на фона на тая статия изобщо не му вярвам.Мисля да стягам багажа.Вече си избрах държава и събера ли достатъчно пари се махам.

84

АНТИ

преди 5 години

Руския соц беше без бъдеще, няма ли реформи.Китайците затова се дръпнаха и резултата е успешен модел.Дори Тито в Югославия, правеше различен от нашия соц.

83

Зоро

преди 5 години

ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА от 1989г. до ДНЕС СА ОТГОВОРНИ ЗА ТОВА. И НА ТОВА СЕ КАЗВА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НЯМА АРЕСТУВАНИ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОТИВ НАЦИЯТА И НЕ ХУМАННО ОТНОШЕНИЕ ВЪРХУ НАСЕЛЕНИЕТО НА РБЪЛГАРИЯ?

82

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

преди 5 години

Планът е изпълнен и преизпълнен !Договорката: Бойко топи нацията и най-вече българския етнос, а в замяна шайката му получава, разпределя, преразпределя и усвоява милиарди евро по европейски програми за тези 10 години БЕЗНАКАЗАНО !Господарите доволни.Българите изчезващи.България - по-зависима отвсякога.Боко, Цвъки и компания милионери и милиардери.А, пропуснах и още един важен момент - успоредно с ГЕНОЦИДА над българите трябва да се размножават и ромите.Изпълнено !

81

Анонимен

преди 5 години

До АНТИЕ ти нали искаш социализъм?Заминавай за венецуела, там успешно го строят.

80

Анонимен

преди 5 години

Намаляването на населението засяга всички бели държави. Въобще не вярвам на тези които дават за пример западни държави с положителен прираст. Положителното идва от милионите емигранти от Третия свят които раждат нови западняци. Иначе се съмнявам в България да живеят повече от 5млн.,всички градове в това число и София са с надути цифри за населението си! В статията добре се казва, че всички области са с отрицателен прираст.

79

Анонимен

преди 5 години

До аз-ътСтоиш анонимен и плюеш.Ти от кой народ си?Ако го правиш за пари разбирам те.