42

Анонимен

преди 5 години

Вместо да реагираме катоощипани моми да направим така, че българско да се асоциира с нещо хубаво.

41

Анонимен

преди 5 години

Италианската кухня е една от най-вкусните в света. Правят качествени дрехи и обувки. Цяла Италия е с много древна история. Като българите сме част от тази история и народ.Издигнаха паметник на хан Алцек от благодарност. Въпреки,че ние българите нямаме такъв, но имаме на руските *** много техни паметници като *** и др.

40

Анонимен

преди 5 години

Много важно. По-добре тъжен, вял,деспотичен,диктаторски от колкото да ти викат жабар.

39

Така е ..

преди 5 години

По времето на соца само ние се кефихме . Всички останали соц. страни правиха опити да се откачат от СССР, само ние не.Навлякохме си омразата на Европа. И като прибавим и С. Антонов картинката е ясна.Между другото руснаците са в същото положение. Нали са ни братушки.

38

Горд софиянец

преди 5 години

А като кажеш казак, си представяш пи ян, гледащ като пук ал руски

37

men

преди 5 години

а така да не говорим че от долината на по надоле са бетер факултето. особено пък сицилия, неапол и и от другата страна. мали мали недей. здрав гръко аврикански корен. че арапите са ги опрашвали здраво.

36

Джонката

преди 5 години

Спокойно, скоро българите ще изчезнат, ще останат само българите в Централна Азия.

35

8

преди 5 години

До Анонимен 28Смешника с мандрите, като лъжеш поне проверявай малко цифрите. На последните избори, на които БКП участва, доста преди 9-ти, взима 170 хиляди гласа, а на местните избори взима най-много гласове в София. Това са факти, които на вас пребоядисаните комунистически плазмодии кой знае защо не ви изнасят, уж преди беше вашата партия

34

Бацалов

преди 5 години

Да си българин е срам!!!

33

men

преди 5 години

ако беше бочко пич много отворен щеше да говори за език на омразата и да има глоби от по неколко хиляди евро когато некой утрепан жабарин погледне българин или българка на криво. били те и български роми. ама понеже галения от три папите се е хванал за палците нема да ни огрэ. и този език на омразата не е само в италиа а и в германия и англия. големи партньори големи ценности големо нещо.

32

ХаХ

преди 5 години

А пък ние казваме :"българска работа"

31

Анонимен

преди 5 години

Тя и тука вече е обидна дума...

30

Анонимен

преди 5 години

Ама то и "хиталянец" в България не е много горда дума.Аре бе *** Италията.Трупат отпадъци и събират афро-арабски клошари.Да не говорим,че в някои части на Италия визуална разлика между бг ром и местен жител няма.И като визия и като начин на живот.Само колите им са по-лъскави щот социала е по-висок.

29

Циник до 28

преди 5 години

Браво колега - но забравяш , че на 10IX 9000 са се писали ятаци!

28

men

преди 5 години

шото па жабар в българия е много убава дума. не само бомбите ми и автоматите са си хвърляли в морето и от най големи подръжници на мусолини и адолф стават големи партиджани, като нашите комунели. да не говорим как мъжете масово си скубят веждите. и дрешки за по неколко хиляди евро а спят при мама и при тате до 40 годишни. айде у лево.

27

Анонимен

преди 5 години

Ромите ще ни прославят още.

26

Анонимен

преди 5 години

До ***: "От я има ... я няма 10 000 шумкари през 44та..."Боже, какви 10 000 шукари! В навечерието на 09.09.1944 г. по официални данни и то на БКП е имало между 1100 и 1500 погромаджии на мандри. На 09.09.1944 г БКП е имала около 16 000 члена, само за три месеца до края на 1944-а стават 250 000. Доста хора са се ориентирали къде ще бъде далаверата. И разбирате колко кръв са проляли за да се харесат на руските окупатори.

25

РАСИЗЪМ

преди 5 години

Вижте, в друга държава използват името ни като обида.

24

Анонимен

преди 5 години

Що не излезе стереотип мързелив немец?

23

Анонимен

преди 5 години

виждам ги италианците всеки ден на живо ... с нищо не са по-добри от българите - напротив ... по-мързеливи са, по-мръсни са и се имат за голяма работа. През Втората световна война са хвърляли бомбите в морето, защото ги е било страх да летят над вражеска територия.70 години сладък живот и сега младите италианци плащат цената, заляли са цяла Европа в търсене на работа немили недраги като нас, само дето те не са имали комунизъм