21

Анонимен

преди 5 години

До Висшистти сериозно ли? Ми сравни автопарковете и ще ти е достатъчно. Но не само по марки, а и по години, заплатите там са в евро, цените на жилищата пак са в евро, тук заплатите са в лева, цените на жилищата в евро ги дават. Там като си висшист има някакво значение, тук в над 70 процента от случаите - никакво. Виж себе си - нито може да мислиш, нито да смяташ.

20

Висшист

преди 5 години

И още. Наскоро говорих с колеги от Германия. Почти всички бяха с ипотеки за по 400-500К евро за някакви апартаментчета, които нямат и 100 квадрата. Заплати - 3000-4000 евро. Скъп транспорт, скъпи услуги, дебели данъци, и т.н. Всички са млади и мислят, дали могат да си позволят една кола, ама трябва ли им, ама не може ли с колело, ама какво ще стане ако имат деца. Недейте да циврите, слабаци. Ако имате акъл и сте инициативни в момента в България е златен момент.

19

Анонимен

преди 5 години

И аз вече не знам защо е така - българинът е най-умнокрасив, но в същото време е най-умнокрасиво мизерен. И колкото е по-умнокрасиво мизерен, толкова повече е умнокрасиво злобен!

18

До 23

преди 5 години

Колко панелки знаеш дето се разпадат. *** в Толстой и Свобода да видиш панели от 50те и 60те строени със сгуробетон. Има едн вход дори не цял блок от най-старитв панели който е необитаем и то защото има подпочвени води. Това е. Паднали тераси и подобни е заради лоша поддръжка

17

Висшист

преди 5 години

Така ли? Я вижте как се разграбва луксозното строителство е Изток и Изгрев. Още на идеен проект и вече няма свободни апартаменти. Става въпрос за цени > 1500Е/м2. Я погледнете автопарка в София и го сравнете с автопарка в която и да е европейска столица. В най-лошия случай сме на същото ниво. Цените са ни поне 2 пъти по-ниски сравнено с западна Европа, а ако сте кадърни можете да си докарате същите заплати, че и по-добри. Дали има за всички - разбира се, че няма. Свиквайте!

16

Анонимен

преди 5 години

Аз пък си купих за 400 лв. квадратен метър ,ново строителство. На "зелено", но бързо строи фирмата и до месец вече всичко е готово . Много добра, препоръчвам да си пазарите апартаменти от тях . Дори разменки правят - панелка в обеля срещу мезонет със собствен асансьор в елитен квартал.

15

Анонимен

преди 5 години

Ето тази статия чаках, да ни обясните, че няма балон при цените на имотите, 750 евро за панел в Обеля и Люлин 5 и всички ви вярваме безрезервно е безусловно. Само за справка- продават се на зелено(ако платиш на куп и веднага) в луксозен затворен комплекс на 720 евро квадрата в Красно село, фирмата е на В. Божков. Та питам това за 720 евро без печалба ли ми го предлагат или само със 100 процента надценка? Жилища има в шзлишък и се строят още, спукването е започнало.

14

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е кога Хаджи Димитър стана краен квартал на София? Пак платени статии с цел лансиране на южните елитни квартали. Балона отдавна се е надул, въпроса е кога ще гръмне.

13

Анонимен

преди 5 години

Цветанов,Цачева,Веждито,Оня от КОНПИ-то не са ли българи?Вижте ги в какви палати живеят,че и евтини на всичкото отгоре!Изглежда тези в панелките не знаят,как да се оправят!

12

Анонимен

преди 5 години

кой глyпaк ще закопае три торби евра в разпадаща се панелка ?

11

южно от София

преди 5 години

не мога да си представя цял живот да изплащам 60 квадрата. За съшите пари ще имам къща и бизнес в провинцията дето и въздуха е чист, и хората не живеят заради парите

10

Анонимен

преди 5 години

Кой българин?

9

Анонимен

преди 5 години

Докато София се пълни с хора, цените ще растат.. Трябва да има свръх предлагане(което няма как да стане, по простата причина, че строителния бранш си гонят интересите). В определени периоди ще има задържане леко на цени, но пътя ще е постоянно и постепенно нагоре. Не знам кой и как си представя друго при масово атакуване на столицата.

8

Ванката

преди 5 години

Изобщо не е беден, щом за такива коптори плаща космически цени.

7

m213

преди 5 години

Българи от ГЕРп купуват по към центъра ;)

6

Ставрю

преди 5 години

Купуваш въздух.в градът с най мръсен въздух. стрес и помия. Филм на фантазиите. Да живея в софия трябва да ми плащат.

5

Жо

преди 5 години

До Анонимен "До Жо"АКО ЗАБЕЛЯЗАХТЕ, аз говоря за стари жилища, панелки!Какъв монопол?Нормално е, всеки продавач да търси максимална цена. Вие, ако продавате жилището си, на 100 ЕВРО за кв/м ли ще го продадете?Не става дума за новите жилища, а за стари панелки. За да има кой да ги купува, значи има ТЪРСЕНЕ.

4

Анонимен

преди 5 години

До ЖоНяма такова нещо.За последните 10 години населението на София нараснало с 80 хиляди души.А жилищата със 100 хиляди.Само че в жилище живеят средно по 2,5 човека ,така че има три пъти повече нови жилища от потенциални обитатели.Надува се един огромен балон затова и растат цените.Жилища се купуват за инвестиция,не за живеене.

3

Жо

преди 5 години

ТЪРСЕНЕТО определя цените на ПРЕДЛАГАНЕТО!Непрекъснато прииждащите в столицата хора от цяла България е основната причина за високите цени на жилищата. Не е реално 40-годишна панелка да се продава за 700 ЕВРО за кв/м.В същото време в провицията може да се купи къща на 2 етажа за 100 ЕВРО за кв/м. Но всеки иска София.Ако няма търсене, цените падат. Това е пазарната икономика.

2

Ганчо

преди 5 години

Ало, кой взима апартаменти в центъра на София?????? Само политици, членове на ГЕРБ и техните сателити. Те са богоизбраните. Сега като дойдат избори пак гласувайте за тях, в следващия мандат ще Ви пратят на село да копате на вилите им или на ранчото. Те ще богатеят , а Вие ще обеднявате. Разбрахте ли!!!!!!!!