18

Анонимен

преди 5 години

Другарят Велев, докато не разбере едно, а именно, че добрите служители и работници струват скъпо и трябва да им се плаща подобаващо, никога няма да има добре подготвени кадри, ако ще и матура по суахили да предложи!

17

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът да инвестира в обучението на млади хора и да им дава добри заплати щом му трябват кадри. Не работа на назначените от ДС бизнесмени-робовладелци да поучават държавата какви матури да направи задължителни.

16

Waffen SS

преди 5 години

"Затова ние предлагаме задължителна матура по математика".Това не е сериозно,та броя на зрелостниците ще спаднат с 80%.Водех,като хоноруван преподавател упражнения на студенти от високите курсове на елитни технически университети.Студенти минали бакалавърското ниво,не знаеха даже табличните интеграли,производни,а като реших да проверя как са по тригонометрия,класическа кинематика и динамика,стана много забавно.Никога не съм се забавлявал така.Защо да ходя на сатиричния,та той беше дошъл при мен

15

интересно

преди 5 години

И какви ще са задачите по матурите ???1+1x2 = ???3:1/2=???

14

Анонимен

преди 5 години

А ние предлагаме бизнесът да спре да иска и да започне да дава заслуженото, защото скоро няма да има на кой.

13

ан

преди 5 години

имаме най-доброто предучилищно възпитание ,имахме много добро образование,но всичко бе разтурено гледайки запада2007 със стачката учителите се опитаха да спрат разпада ,но седянката на станишев и вълчев довърши всичко с делегираните бюджети и нови измишльотини и либерални ценности и директори -феодали несменяеми,които изгониха кадърните и се обградиха с послушковци хитри,които се правят че работятпаметника на гарибалди си е на мястото и него искат да махнат,за да не напомня стачкатабра

12

Анонимен

преди 5 години

ама в бг още ли няма матури , бе?знаете ли , че още при социалима, руснаците има матури по 6 предмета - руски език/литература, математика, физика, химия, обществознание, история! и това е през социлизма, дълбокият социализам. средното им образование още едно време, беше много силно!6 матури и се готвиш за тях още от първият учебен ден на последният клас! билетите се знаеха предварително, на държ. ниво, но какво точно ще се падне ...никой не знае!трябва да има матури и не само по математика!

11

Анонимен

преди 5 години

А аз пък предлагам тия от едрия бизнес да минат на психотест!

10

Петров

преди 5 години

Комсомолският секретар на община Искър в София др. Васил Велев до 1989 предлагаше задължителна матура по марксизъм - ленинизъм и по Писмото на др. Живков до Комсомола за всички зрелостници. Сега се чуди как да отмени тези предложения, макар че само по тях е специалист.

9

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е ченгесарските капиталисти да знаят, че пазарът на работна ръка е глобален. Дай 6000 евро и ще ти дойдат инженери от Германия. За 1200-1500 лева стартово обираш само шлаката дето са завършили на магия. Далаверата с ниското заплащане работи само за неквалифицирани длъжности, човек с акъл в главата ни мои'ш го накара да ти работи за светлото бъдеще.

8

Анонимен

преди 5 години

Ще намериш инженери хаха 3 600 евро стартово, като не искаш бачкай си сам *** има и други държави ве балък.

7

Анонимен

преди 5 години

Конграчулейшън,***!Всеки се занимава с това,което не му е работа.

6

Анонимен

преди 5 години

Велев явно ви е слабост днес.бг. Доста често се случва да публикувате гениалните му мисли. Файда от тази асоциация - 0. От Велев също. Необходимо е да се разбере, че конкуренцията е в целият ЕС, не завода в съседния град. Че с жълти стотинки нищо няма да стане.

5

Анонимен

преди 5 години

А пък ние ще учим за археолози и професори по ядрена физика ти прелагаш ли такива неща ако не предлагаш не ни командвай какво да учим, как да го учим и къде да го учим. Не се ли виждаш не можеш да си намериш работници тръгнал си образованието да оправяш.

4

Бай Дончо

преди 5 години

Кви инженери бе, то вече няма нужда от такива. На в Бъглария бизнеса му трябват предимно общи работници. Търсят строители, работници на поточни линии в производства, шофьори, сезонни работници за туризма, и работници за селското стопанство, да берат продукцията и да гледат животни. Това на практика е истинската важна работа която трябва да свърши за да има българина храна на масата, дрехи на гърба и покрив над главата. Всичко останало е въздух под налягане и преливане от пусто в празно.

3

ай сиктир

преди 5 години

Хайде, ако обича бизнеса да си гледа бизнеса, ако имат претенции да оправят заплащането и кадърните сами ще се върнат иначе всичко е само празни приказки.

2

аз предлагам

преди 5 години

Мутра до математик за всеки зрелостник.

1

шматка

преди 5 години

Ами прави са донякъде но това едва ли ще подобри качествата на Излизащите от ВУЗ.Първо се оправете с корупцията във ВУЗ.