12

Петров

преди 5 години

Интересно как държава като САЩ в която повече от век робовладелството е било закон и престиж, а различните (индианците) са били местени и унищожавани в резрвати като държавана политика, тръгва да ни обяснява кой е толерантнен и кой не.

11

Анонимен

преди 5 години

Тая пък Невада защо не си гледа собствените проблеми? Ами тръгнала да прави проучвания за другия край на света. Все едно ние да правим проучвания за толерантността в Австралия.

10

Анонимен

преди 5 години

Българите са толерантни само към по-богатите и по-силните от тях. Особено са толерантни към мафиотите и търпят мутрата Борисов да ги управлява вече цяло десетилетие.

9

Анонимен

преди 5 години

Толерантност ,но при равни задължения и права,не може да се съдираш от работа а други на помощи,крадат без последствия.Толерантността я няма заради политическият модел в България.

8

Анонимен

преди 5 години

хахаха айде, айде още малко и по затворите ще почнете да ни вкарвате. Истината обаче е друга - етноси и религии по света има много ние сме нетолерантни към един етнос и една религия, и от двете сме патили, и двете са се доказали във времето, като нехуманни. От друга страна колкото повече се натрапва и пропагандира ******стия, толкова по-нетолерантни ше стават хората към нея.Нетърпимостта е нормална реакция към нещо вредно и опасно! Моля не се опитвайте да ни насаждате няква вина

7

анонимен

преди 5 години

живо доказателство ,че ни манипулират - къде ми е изказването?

6

Анонимен

преди 5 години

"Най-толерантни сред държавите от ЕС са Швеция, Испания, Франция и Дания"Хайде сега да анализираме! Фанатичната толерастия на Швеция, ги доведе до колапс! Вече полицията не може да се справи и има цели квартали като отделни държави в които шведи не влизат! В Испания се хвърлят милиони за спирането на салове от Мароко и има стотици хиляди нелегални, във Франция скоро ще бъде атракция да видиш жив французин! Каква е тогава цената на толерастията, фанатичната без граници!? Ето ви 3 примера!

5

Анонимен

преди 5 години

Да ама нашите политици са най-толерантните люде в Европа сигурно.

4

Ман

преди 5 години

Най малко толерантност има в животинския свят. Колкото по близо до него е човек, толкова е по нетолерантен и обратното. Тук етнос не е от значение, а еволюцията на съзнанието.

3

Да ги питам

преди 5 години

Грантовите експерти дали биха живели до ромско гето? Дали биха взели за зет/снаха афганистанец/-ка? Колко нелегални имигранти са приютили в дома си? Дано Орбан и националистите да вземат повече места на изборите за ЕП и да спрат субсидиите на НПО-тата!

2

Анонимен

преди 5 години

То само това все още ни държи на повърхността, бе! Ако станем и толерантни - край!

1

zeus

преди 5 години

Едва ли има друг народ, който храни милион, а те за благодарност го крадат, бият и убиват ..