132

 

преди 5 години

Герп били против машинното глауване. Пълни глупости. Гласуват като машинки в парламента. Само е важно кой е оператора. Че като е цв.цв стават проблеми. Ама са решими де.

131

Анонимен

преди 5 години

Никога няма да гласувам за евразийска партия !

130

Анонимен

преди 5 години

За пореден път се чудя защо са ни народно събрание и министерски съвет,след като всички решения се вземат еднолично от ББ. Каквото и да реши НС/тоест гупата на ГЕРБ и разпоредено от ББ/,ако ББ усети, че това ще му навреди,мигом нарежда обратното гласуване.Няма смисъл и от избори - и тях сам си ги оправя. Процентите са както той си реши.Дефакто ТОЙ вече 10г. е цар.

129

Василев

преди 5 години

Много ми е интересно , дали има сериозна партия в България, която да не точи лиги за еврофондовете???Папкате ли еврофондове селяни прости???ДПС сега партия на олигарсите ли е???БСП и ГЕРБ комунисти ли са???А вие селяни прости ли сте???Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

128

манолов

преди 5 години

абе бат Бойко докога ще ги приемаш тия закони и на другия ден ще ги поправяш?

127

 

преди 5 години

Бойко, никой не се гаври така с Герп, както ти приятелю. Густо ми правиш. Йончева и Нинова са като еди дребни малки тролеси, на фона на гаврата, която ти поднасяш на публиката. Цветан, твоят човек 100 и кусур човека убеди, да гласуват против интереса си и собственото си избиране посредством мажоритарната система. А ти Бойко, ти им се изсмя и им каза: "Вие сте едни малки машинки за гласуване. Няма проблем да се завъртите на 180 градуса. Щом аз Вожда казвам. Така ще е."

126

Анонимен

преди 5 години

До 133Ицо, ти явно вече си говориш сам или с русофилския планктон, който развява руското знаме и когато ходи до тоалетната !

125

Анонимен

преди 5 години

Един (уж) кара влака, а друг му мести стрелката в грешния коловоз. Бойко си мисли, че кара влака, Цецко мести стрелката, но коловозът го избират отвъд океана и от Анкара. България дерайлира и то в тунела!

124

Анонимен

преди 5 години

30 GODINI GRABEJ I RAZORENIE NA BYLGARIQ STIGAT SRAM I POZOR BEDNI I POSLEDNI VSICHKI VYN OT PARLAMENTA MANDATNOST I MAJORIRITARNOS VYV VYN NEZABAVNI INAK NQMA BYLGARIQ DORI SYRBIQ SIRIQ I KOSOO SLED VOINA SA PO DOBRE OT NAS MARSCH

123

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов , комунисте мой !К' во стана ! Пак цвета ви , на юг от кръста е кафяв !

122

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ има "Макровци" и " Федотовци", които предлагат нарочно уязвими решения и по този начин Кремъл се опитва отвътре да торпилира партията на българите !Неведоми са пътищата на КГБ шпионите, а в България русофили-предтели бол !Бог да пази България от рускотурската империя !

121

Ицо

преди 5 години

С който и да си говоря, НЕНАВИЖДАТ ТАЗИ МАФИЯ ГЕРБ. САМОЗАБРАВИХА СЕ И СТАНАХА АДСКИ АЛЧНИ. Забравиха ни и си мислят само за богатите си дружки

120

а ми сега

преди 5 години

Ко ше плямпа нинова и сие.

119

Анонимен

преди 5 години

Като конвенцията....Видяха масовото недоволство на хората. Номерът не мина и този път.

118

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ има "Макровци" и " Федотовци", които предлагат нарочно уязвими решения и по този начин Кремъл се опитва отвътре да торпилира партията на българите !Неведоми са пътищата на КГБ шпионите, а в България русофили-пресатели бол !Бог да пази България от рускотурската империя !

117

Bill Charlie

преди 5 години

На изборите сте ЧАО ГРОБАРИ. Лошото е че няма за кой наистина да се гласува, но поне Цвъки този ПРОТИВНИК и гробарската мафия да са вън

116

Анонимен

преди 5 години

До Собственика на ГЕРБ !!!Дерайлирал влак е приключил с маневрите ! Това е последната !

115

Анонимен

преди 5 години

Не-щаст-ник!Подай си оставката бе!Извини се бе!

114

Shark

преди 5 години

До ОСТАВКАТА 3. Да, оставка 3 и после пак избрани те. Или в краен случай БСП, което по същество е едно и също. Всички трябва да си ходят, трябват ни нови хора, лошото е че те успяха да направят младите в партиите същите като тях, т.е и младите не стават за нищо.

113

Ф.С.В.

преди 5 години

Борисов добре играе шах- но този път пред офицерите си няма свои пешки- Те просто вече не му вярват и дезертираха в полза на противника- Шахматното поле е пълно с вражески пешки и неговите офицери нямат никаква възможност за удар- Останаха само разни празни ходове до МАТ!