124

Край

преди 5 години

Забравих да ви кажа водата ви е от соца - за последните 30г. са построени сигурно 2-3 язовира. При соца се направиха толкова много че държавата в един момент ги нямаше даже на списък.Тока ви е от Соца. От демокрацията ви е е само скъпия ток от перките и фотоволтаиците на олигарсите и скъпия американски ток.Парното ви е от Соца. За последните 30г. са построени 0 теца за отопление.

123

За177

преди 5 години

Викаш където са нямали соц живеят на гола поляна ;)Де се въдите такива 80% ...знаете какво!?

122

Край

преди 5 години

А хубаво си дайте сметка че на 80% от населението домовете им са построени при соца, водопроводите дето пиете вода са от тогава, канализацията ви е от тогава, улицата и тротоара са ви от тогава, училището и детската градина на деца ви са от тогава.За 45г. при соца с онази допотопна техника се построи 10пъти повече от пстроеното последните 30г.

121

Има лесно де

преди 5 години

Връщате мрежите и изходните визиИ комунистите ще ходят по къщите да правят деца на нежелаещите по списъкКефи ли ви ?

120

Край

преди 5 години

До 164. 1. Измерителя БВП за нищо не става.2. В София се строят повече жилища в другия живот. Я виж хубаво в кои години се е строило най-много в София.3. Имаше Хемус докъдето си е и сега и имаше Тракия до Чирпан. - демек половината.За 45 г. социализъм в България се построи и направи толкав много колкото за 30г. вече не успяваме да санираме и боядисаме.това е реалността.

119

Анонимен

преди 5 години

До Оффф...Няма бебета и затова живота се удължи. Дядо ми е загинал на 17 г. на фронта. Жилища има но са празни или не може да се купят заради цените.

118

До 160

преди 5 години

Да така е, на пленум на БКП се взе решение за свалянето на Тошо, и разграбването на България чрез установяване на пародия наречена демокрация!

117

Анонимен

преди 5 години

До ПрограмистЪтСредна заплата от 2500 означава че българските работници са на по 1000 лева, а чужденците шефове на 10000 лева.

116

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНапротив, при бай Тошо България беше среда 30те индустриално най-развити страни в света и на 27 място по стандарт на живот. А днес е бедна като бедстваща африканска държава, без индустрия, първа по смъртност в света, а българите са слуги и чистачи на богатите западняци.

115

Анонимен

преди 5 години

Не съм фен нито на комунизма, нито на демокрацията и капитализма, но демокрацията определно е много по зле от комунизма, по точно социализма. Тогава материлано хората бяха много по-добре, но имаше идеологически ограничения, разни вождове, учиели, маркс, енгелс, ленин, манифестации, много повече от гей парадите при демокрацията, днес не е задължително да ходиш на гей парад, само дипломатите и политиците са задължени да присъстват на гей-парадите.

114

Анонимен

преди 5 години

Евала на Жан Виденов. Първото което беше че свали заплатите на ДПС и СДС на само 50-60 долара на месец. Всички скочиха срещу него и ето сега ГЕРБ трупат външен дълг и живеят като царе и евро депутати, а народа бяга или измира.

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 143При Тошо България НЕ БЕШЕ сред 30-те най-развити индустриални страни и НЕ БЕШЕ на 27-мо място по стандарт на живот. НАПРОТИВ, България беше с работеща на загуба индустрия и мизерен живот. В Европа само Албания и Румъния бяха по-зле от България.Всякаква пропаганда колко добре е било по времето на социализма е гнусна лъжа.

112

ЕС и НАТО

преди 5 години

България - просякинята на Европа!

111

Руская

преди 5 години

Това е.Степна фшкия + славянска сволч = втори по интелигентност.Тактично пропускам петте века обилно опрашване от половин Oриента.Ето го резултатът.

110

Анонимен

преди 5 години

Един от основните проблеми тук е, че законите не важат за "наши" хора.Ако си кука-караш без колан, без фарове, със затъмнени стъкла, без застраховки, ако си политик-крадеш на воля, но и да те проверят апартаментите ти са от "хонорари", а даже и да убиеш детето си е "случайно" събитие, живееш в палати на кръстниците ти и т.н.Народът не е толкова мaлoyмен.

109

Хубаво

преди 5 години

Хубаво го каза и то депутат от ГЕРБ, че българина ражда, но в чужбина, където има пари да отглежда децата си. Проблемът е че българина е интелигентен и мисли как ще отгледа децата си, преди да ги направи, а ромите не мислят. Българите в чужбина може и да нарастват, но децата им ще обичат родината в която са се родили и ще дадат живота си във война за нея и ще се наричат американци, французи, англичаните и така на татък.

108

Бацалов

преди 5 години

София наистина е абсолютно изостанало село в сравнение с Букурещ.Не ни се ще да си го признаем, защото имаме комплекс от Румъния, която винаги е била по-европейска и цивилизована от нас.

107

Путин е педал

преди 5 години

А минаха времената, когато беше достатъчно да имаш нива, Белчо, Сивушка и... диииййй.Минаха времената, когато със завършен 8-и клас те имат за професор и си абониран за добре платена работа.Сега с 8-клас не вземат и за мияч на тоалетни.А ние още живеем в тези времена.Другият вариянт е да се плодим като бълхите и разни, предимно "тъмно-зелени" етноси, за да докарваме поне бройката.А ние и това не правим.И правилно, не трябва да падаме до там.Отделно, разсипахме си и без това калпавата, и

106

Путин е педал

преди 5 години

Имам силна теория за това, защо изчезват българите и искам да я споделя:Защото интелектуалното ни и културно ниво е страшно ниско, колкото и да се мислим, че сме втори по интелект и т.н...Навремето някой се изгаври с нас като ни пусна тази муха и ние се хванахме.Българинът не е нито най-умен, нито най-красив.Точно обратното. Българинът е тп, грзен и гадн.Отделно, виждате, че светът върви все по-бясно напред, все по-компютъризиран, по-технологичен.Поради ниският ни интелект, още живеем въ

105

Анонимен

преди 5 години

Алчността на българските селяци е несравнима! Вижте Боко и Цоко!