76

Анонимен

преди 5 години

Другари,нека поне веднъж да не се оплакваме от съдбата си! По-добре ли е да сме в общия куп от безименни и неизвестни, от предизвикателството да сме НАЙ ?Пък било то НАЙ-малката минимална заплата....Слава на всички,които от 1944 г. до сега ни доведоха пред тази пропаст!Сега е време да направим гигантска крачка НАПРЕД.....

75

Васко

преди 5 години

Днес се навършват 22 години от най-тежката глупост в новата история на РБ! Виновните са *** от СДС-ДС-БК(С)П като Виденов, Костов, Пешо Стоянов, те са ***! А никой не е в затвора! Те направиха РБ най-бедна и най-корумпирана в Европа, а в света може би! Защо никой не е в затвора за най-голямото престъпление в живота на българина - безценицата? А?

74

Asparuh

преди 5 години

*** то нашето държава ли е?С такъв народ който се е примирил че ще живее в вечна бедност това е всичко друго но не и народ

73

АТАКИСТ

преди 5 години

до 66 А някой казвал ли ти е колко си прооост?Люксембург е с 11 пъти по- малко население от България, но минималната работна заплата е 9 пъти по-голяма от нашата. Как си, Миме?

72

Анонимен

преди 5 години

До АнонименУ нас минималната заплата зависи от един гелосан човек!Ми защо му работите, не му работете на гелосания, в бизнеса без хора не става, нека му се провали бизнеса, стойте си в къщи и си почивайте, никой не ви кара насила да му работите за ниски заплати.

71

Анонимен

преди 5 години

който гласува за комунистите от бспще си носи последсвията:работоспособното население - емигрираромите си взимат властта от тъпите българи, свикнали да са ратай на някой.

70

Анонимен

преди 5 години

У нас минималната заплата зависи от един гелосан човек!

69

Анонимен

преди 5 години

Във Венецуела живеят много по-добре от България, ти слушай СNN и BBC и си вервай, че живееш по-добре от Венецуела.

68

bolbov

преди 5 години

В Румъния управляват комунисти.Там си казаха който скача е к р е н и изпратиха демократите в нафталина

67

Бацо

преди 5 години

Боко, кога ще ни увеличиш минималната заплата, в края на годината да е 400 евро, през 2020 - 500 евро, през 2021 - 700 евро? Кога ще намалиш заплатите на 240-те представители на Комунистическо-патриотическо гнездо? Депутатите да вземат 150 лв., а ние с около 1500 лв. средно!

66

факт

преди 5 години

Искате кафе за 30ст. , искате кебапче за 50ст. , искате бира за 2лв. в заведение , искате наем за 500лв. искате за 5лв. да ви измият колата ....е няма откъде да дойдат високите заплати от тези мизерни цени и докато държим ниски цените ще чакаме високи заплати на кукуво лято.

65

АнонимеН

преди 5 години

БЪЛГАРИТЕ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАТ УЧАСТТА ЩОМ БОРИСОВ СЕ ПРЕИЗБИРА ЗА 3-ТИ ПЪТ!!!КАКВИТО И БЕДИ ДА ИМАМЕ МАЛКО СА НИ!

64

55?

преди 5 години

При Станишев беше 55? !

63

Анонимен

преди 5 години

Някой дали отдава значение на това, че румънците са 24 млн. души, освен това икономиката им е 3-4 пъти по-голяма?!? Нормално е да имат по-големи заплати, но пък имат по-големи разходи:ток, вода, газ, горива, облекла, всичко е 3-4 пъти по-скъпо.

62

Анонимен

преди 5 години

До Зозо - нема как - ти така си го налапал че за други не остава...

61

Анонимен

преди 5 години

Ако десет години управяваха комунистите, щяхме да взимаме по-малко и от Венецуела!

60

БГ работодател

преди 5 години

Два пъти в годината ходя по две седмици на Малдивите и в Алпите, на 4 години сменям X5-цата. Вие сега искате с Пасат във Велинград да почивам. Еее ама вие убивате българския бизнес като вдигате минималната работна заплата.

59

Анонимен

преди 5 години

Вългария е на нивото на Виетнам. Около нас всички съседи са по богати. Гърция, Турвия, Румъния, всички ни задминаха.

58

АнонимеН

преди 5 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ИСКА ДА СМЕ ЗЛЕ!!!ПРЕИЗБИРАНЕТО НА БОРИСОВ НЕ Е СЛУЧАЙНО НАСЕЛЕНИЕТО КОЕТО ГЛАСУВА ЗА НЕГО ИСКА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА СТРАДА ЗАТОВА СМЕ И ЗЛЕ!НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИ ГЛАСУВАЛ ЗА БОРИСОВ СЛЕД ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ ПРИ КОЙТО НАПЪЛНО РАЗОРИ ДЪРЖАВАТА И ИЗХАРЧИ РЕЗЕРВИТЕ И , ЧЕ И ВЗЕ 4 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!

57

Анонимен

преди 5 години

"Зеленият пъпеш" няма ли да се изкаже дълбоко мислено, подкрепяйки комунистите от Румъния?