321

Анонимен

преди 5 години

Ех,Цецка ако беше президент,каква правилна и хубава реч щеше да има.Като от Колорадо .

320

Анонимен

преди 5 години

Млъкни бе пууу я марш обратно в казармата

319

На 3 март

преди 5 години

Ще дойде ли пак руския поп да му набие канчето!?! Историята е такава, каквато ти кажем!!!! Ти нямаш право на мнение!

318

extremist

преди 5 години

ТААА ГОДИНА ПОЛУ-СУДЖУЦИ, ДОГОДИНА ЦЕЛИ СУДЖУЦИИЗБЕРЕТЕ ЦК НА ГЕРБ

317

Анонимен

преди 5 години

Работник в завод,на 50,вече без заеми...По-спокойно не съм живял от 1990 г.,когато бях на 21.Държавата ни се нуждае от младите,значи по-високи доходи,добро образование и медицина и минимум престъпност! Президентът да си гледа пенсията и пенсионерската партия,проклета да е!

316

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Дето немогат да управляват... - ами и опозиция не могат да бъдат... - само саботират правителството...

315

Анонимен

преди 5 години

До 354. Пеевски не пише закони. Има само един, в който са го вписали и този закон е читав. А банкерът на годината се избира от банкерите, ***, а не от Борисов и тогава банката си е билс в ред.

314

Бил съм член на СИК

преди 5 години

Такива лъжи и измами съм виждал, направо съм се чудил как народа ни е толкова изобретателен в лъжи и измами, но не и нещо да направи! От едно време нататък въобще не ме интересува! *** съм му майката, да става квото ще!

313

Анонимен

преди 5 години

Само в България може да има Суджук-гейт,то и гейтовете ни като нас-смешни.

312

хм

преди 5 години

Йончева се хвали, че е най-добрият разследващ журналист на света, а в същото време не разбрала, че КТБ е пирамида и и плащат млн, за да си затваря широко очите! Значи приемам Станишев, Орешарски и тн излъгали се, ама Йончева разкрива талибани и терорнисти, пък я излъгал Цецо Василев?!!!!! Нещо много съшита с бели конци тая кражба. Да върне парите! сега вече се знае, че КТБ е било пирамида.

311

Pst

преди 5 години

Не разбирам на какво се радват бесепарите, ама честно. Дори и да спечелят изборите , *** и РешетникРадев, година след това са вкарали България в нова криза, спрени са всички фондове и си заминават. Та за чии е тая радост от тоя лЬотчик!?.Даже е за хубаво да спечелят, за да се отървем след това завинаги от тях.

310

Анонимен

преди 5 години

Ами всичко е вярно пък,което казва президента.Кое не е истина?

309

Анонимен

преди 5 години

До виждал съм. Ами значи и хора от БСП манипулират бюлетините, а? Така ли е?

308

Анонимен

преди 5 години

И къде е сега Пеевски бе кю.тюк-пише закони и герберастите ги приемат.Кой направи Цв Василев банкер на годината?ГЕРБ лали

307

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ако Радев смята изборната система за нелегитимна... - значи и той е нелегитимен - избиран е по тая система...

306

Изнервен

преди 5 години

До 327. Има сравнително висок рейтинг (вече 47%), защото нищо не прави и не дразни. Сложи го за министър или премиер и ще му видиш рейтинга.

305

Анонимен

преди 5 години

До маши на РусияЧе именно герберите разбиха дясното и се настаниха най-много бивши комунисти там, повече са отколкото в БСП,макар че БСП е социалистическа партия.

304

Това президент ли е?

преди 5 години

По-застрелян президент България не е имала. Застане като истукан и като че ли чете и препрочита устава на армията !Жалко за България пак не случихме с президент...

303

Виждал съм

преди 5 години

До АнонименЗа пари бе, на повечето от представителите за 30 лева са готови на всичко, задраскват се бюлетини на малки партии, на еднолични кандидати..! Ти знаеш ли в каква страна живееш?

302

Бсп са гадове

преди 5 години

До 318, 319, 320. А като беше БСП на влсат през 2013-2014 защо не разкри далаверите в КТБ? Защо бе, *** червен, а я фалираха точно в края на Орешарски. Не беше ли Цветан Василев ортак с Пеевски, когото Станишев предложи за шеф на ДАНС. Отговори бе, кютук.