54

Анонимен

преди 5 години

До Анонинимен"Ти си жена. Просто не е възможно да си мъж." Ще го приема като като комплимент.Добре. Честно казано, не се бях замисляла толкова над социално-антропологичната страна на проблема - даде ми повод за размисъл.

53

Анонимен

преди 5 години

"Знаеш ли къде може да си ги завреш християнските ценостти драги?! Заради такива като тебе дето се мислят за големи мъже и са убедени ,че някой трябва да им слугува и да им се подчинява се случват почти всички семейни драми. 2019 е. Някава книжка с приказки ли"Именно защото съм АТЕИСТ! :))) Затова те провокирах и ти се подхлъзна супер смешно! Не очаквам никой да ми слугува, а която ми е изневерила, съм и показал вратата на секундата. И сега живея щастливо, не ми изневерява жена ми, за щастие.

52

Сата НАТО

преди 5 години

Готвач, месар, хирург - това са все професии за латентни садисти.Освен това селяците идват у София с една голема мечта - да си хванат про ста софиянка с жилище. Тя пък си е мислела, че като е собственик на апартамент у Банишора, мъжлето трябва да и седи на задни лапки.

51

Анонимен

преди 5 години

Аз мисля, че проблемът трябва да се реши веднъж завинаги чрез забрана на всякакъв контакт и съжителство между мъже и жени в Европа. Между хора от един пол може.Деца ще си набавяме от Африка и арабските държави...там контакт между различните полове не бива да се забранява.

50

Анонимен

преди 5 години

"ще попаднат и върху мъжа, с когото тя изневерява"Ти си жена. Просто не е възможно да си мъж. А относно коментара ти, хората също са от животинския свят. Природата е устроила тия неща така: И двата пола ги съpби еднакво (50/50) но в зависимост от културните различия на страната нещата са различни. И все пак, природна даденост е жената да направи избор с кой иска да бъде. В някои страни има семейни бракове, не се познават даже като се женят. Там е друго. Това там е пример за "културно различие

49

Анонимен

преди 5 години

До 57Знаеш ли къде може да си ги завреш християнските ценостти драги?! Заради такива като тебе дето се мислят за големи мъже и са убедени ,че някой трябва да им слугува и да им се подчинява се случват почти всички семейни драми. 2019 е. Някава книжка с приказки ли ще ти определя как трябва да живееш и да се държиш с околните?

48

Анонимен

преди 5 години

Когато бях млад, имах еректилна хиперфункция, само да мернех жена и опъвах палатката. Сега вече се успокоих, при делови разговори с жени, оставам спокоен.

47

Анонимен

преди 5 години

Един от коментарите по-долу ми напомня да ви питам, щом сте големите славяни, православни християни, истински българи, анти-турци, модерни мислещи хора с морал и ценности.... Но да наблегна отново на ХРИСТИЯНИ....Тогава защо не спазвате това което Библията изисква от вас???Прочетете от Библията... Коринтяни, 7 глава!

46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа, съотношението би трябвало да е 50/50. В момента, се сещам само да отбележа, че, ако хипотетично имаме случай на изневяра от страна на жената, доста малка част от моралните обвинения ще попаднат и върху мъжа, с когото тя изневерява. Въпреки, че казваш, че става въпрос за нормални, а не са патриархални ценности, ми се струва, че по-често жените го "отнасят" в очите на обществото.

45

Анонимен

преди 5 години

до АнонименЖената трябра да се подчинява на мъжа, мъжът е този който ръководи жената, а ролята на жената е да бъде смирена и послушна, така е според християнската религия.

44

TotenKopf

преди 5 години

Да не бъда голословен, колега от работата, който живее в Банишора е чул да се коментира, от съседи, че мацката си е хванала друг приятел и му е казала, че го разкарва, затова са му избили чивиите и я е ликвидирал. Жалка история.

43

Анонимен

преди 5 години

До Бай ***...Яд те е, че не си бил достатъчно мъж за да си намериш свястна жена и да изградиш здраво семейство и сега викаш "гроздето е кисело".Не притежаваш и качествата с които да водиш нормален диалог при разрешаване на семейни проблеми и предпочиташ да си мека Мария и да си ОК с хойкането на жените във връзките които си имал. Примиряваш се с лошото, защото се страхуваш да си сам. Имаш типичното мислене на човек, който прощава изневяра, само за да не го изоставят.

42

saki

преди 5 години

За да го оставят две жени ,след краткотрайна връзка ,100% има еректилна дисфункция. Изглежда много чувстителен и неуверен ,въпреки страховития вид ,който иска да си създаде за да компенсира. Провала с първата му е в главата и от самовнушение не може да го направи и тази. Тя му е дала шанс няколко месеца ,но явно не е имало резултат и решила да прекрати връзката.Трябвало е да му предпишат някакви стимуланти ,за да може да се справи и след това да се успокоят нещата. За млад мъж това е много тежко

41

Анонимен

преди 5 години

"В случая визирам коментарите, от които прозира, че жената е тази, която трябва да спазва определени "ценности" и изключват ролята на мъжете в съхраняването и адекватното функциониране на една двойка."Няма такова нещо. И двата пола трябва да спазват "хигиена". Никой не очаква само от жената да е примерна. Факт е, че е пълно и с мъже тип "к*рвари". Но ако някой иска истината, тя е, че съотношението е 50/50. Може би си се заблудил, защото в случая става дума за убита жена, а не мъж.

40

Бай Ганьо

преди 5 години

Просто това е типичната православна, патриархална, българско-ориенталска традиция, закодирана дълбоко в психологията на българина. Мъжа е господаря на къщата, жената му е прислужница и робиня. Трябва да му готви, пере, чисти, да внимава какво говори, какво си купува, какво прави и с кой се среща за да не вземе примaта да изревнува и избеснее. Дори гримът й става редовен обект на критики. Ако се опита да се защити следват псyвни и пердах. По-пиян ли е се стига и до убийство. Това е ***.

39

TotenKopf

преди 5 години

Ония *** Гочу ли къв беше, ползващ ескорт услугите на мацки да му се правят на гаджета още ли го няма?

38

Анонимен

преди 5 години

И, както някой по-долу написа, Истанбулската конвенция настъпва....

37

Анонимен

преди 5 години

Имаше един документален филм преди няколко години и в него жертвите заявяваха,че се страхуват да останат сами и,че е за предпочитане това отколкото да останат стари моми.*** и ги разбери...

36

Анонимен

преди 5 години

До ЗАПАЗЕН ДЕДОабе, дедо, паспорта ли им гледаш? И кво? Каката, ако е на 28 години, я връщаш обратно!?

35

Анонимен

преди 5 години

В случая визирам коментарите, от които прозира, че жената е тази, която трябва да спазва определени "ценности" и изключват ролята на мъжете в съхраняването и адекватното функциониране на една двойка.