463

Krom

преди 5 години

До Йово - да, така е Йово. Така казват и грузинците, така казват и чеченците. Защо не и украинците? Никога Русия не е била агресор. И в Полша не е влизала, и във Финландия. Това са инсинуации. И НЕ - не точно еврейските с най напредналата електроника и авионика не могат да свалят. Те така. Плащат си "мъдрото" решение на не знам кой си Конгрес на КПСС който обявява кибернетиката за "лъженаука". И ги връща много назад. Не ги подценявам но това са фактите, Йово.

462

Боби

преди 5 години

До redordeadподобни системи имат всички съвремени самолети с Цифрови системи за управлениеМиГ-29(механична) и първите версии на Су-27(аналогова) нямат такава екстра - това е вярноФ-16 от първите модели имат такава система - фактически тя е разработена заедно със самолета - но това е автономна система и е по-скоро за сигурност при тренировки ако пилота загуби съзнание и тази система се включи самолета ще лети под права линия - ПОЛИГОННА ЦЕЛ никой няма да му прости и ще го свали

461

какво е предателство

преди 5 години

САЩ бомбардираха и убиваха хиляди български деца,а по.мака Кар акачанов и Цв.Цветанов купуват от тях стари самолети на тройна цена- тотални мине тчии!

460

До 473

преди 5 години

Избирате "свободния свят"?!?За какъв свободен свят бръщолевиш човече????

459

Темелко

преди 5 години

Франция също имат силна армия, много хора незнаят и незнам защо. Рафал и Мираж мачкат, имат ядрен самолетоносач, ядрени подводници, танкове Леклерк, руснаците искаха да купят Мистралите им. ИМАТ ПО-СИЛНА АРМИЯ ОТ АНГЛИЯ.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

458

Боби

преди 5 години

До KromКром погледни картата вземи сантиметърче и го наложи на картата и след това смятай разстоянияИзраел е широк средно по-малко от 70-80км(изток запад)Двореца на Асад в Дамаск се намира на 25 км от Границата с ИзраелОсновната Планираща бомба на Израел ПАЙК пусната от голяма височина над 10000м има обсег на прелитане до 40 кмИзраел има и крилати ракети с по-голям обсег пак пускани от Ф-16(специално модернизирани с индекс и - F-16I BARAK мисля ги наричаха за името може да греша)

457

redordead

преди 5 години

те американците бомбиха здраво и Япония и Германия - ама сега са партньори в безброй проекти и са едни от най-стабилните икономики в света.С това мислене, кой какво бил на кого направил - то трябва да се изолираме от света - хората гледат в бъдещето и се развиват, други седят в миналото и мечтаят да имат пари за парно и и магистрала до Бургас...

456

Той

преди 5 години

Вдигат данъците на старите коли, за да си купуваме нови, а те 2019година купуват самолети от 70 години

455

redordead

преди 5 години

Не твърдя, че съм специалист, четох за тази предпазна система, която се вклчва, когато самолетът падне на минималната височина, в която може да бъде спасен - тогава тя поема контрол, стаблизира и хоризонтира полета и забавя скоростта, докато пилотът се освести.До моментът на критичната височина, систмеата не предприема ход, а оставя време на пилотът да реагира, ако упсее да се свести.

454

ОСТАВКА

преди 5 години

Всички партии от ОП гласуваха за Ф16 затова бъгнаха таблото в НС за да не се вижда Бялата Златка как е гласувала- ОП американски ку рви!Тия ни бомбиха през 44-та бе предатели дол ни!

453

Анонимен

преди 5 години

До *** за РадеффПPOCТАКOOO! *** само това ли познава, на на това те е научила да говориш....

452

Боби

преди 5 години

До redordead"естествено, че не се управлява дистационно, какво ги слушаш тия"Да Колега прав си физически не се управляват дистанционо, но ако разчиташ на сензорите на един самолет само дори Ф-22/35 то ти имаш в идеалния случай една сфера от 10-20 км в която се контролира пасивно оптически да не би да са изстреляли ракета по самолета и даните от радио прехвата(на радари и комуникации) къде има активни радари на противника в СТЕЛТ режимЗа всичко друго си СЛЯП без АУАКСА пуснеш ли радара!!!!!

451

Krom

преди 5 години

До Боби - А? Я повтори? Тогава може би сирийските летища след измислените (лично мое мнение) газови атаки на Асад срещу цивилно население в Хомс, ги удари *** на Тор от Марвел? Моля те. Последните удари ги нанесоха евреите и дори си го казаха. А за кризата, защо - сега имат ли? Това, че примерно в Санкт Петербург и още три четири града са направили витрина, какво значи в забравените от бога селца и градчета? Или смяташ, че настигнаха за 5 години десетилетията изоставане в електрониката?

450

Полска незгинала

преди 5 години

Ахаха *** нямат технологии.Те по времето на СССР бяха изостанали когато всички бачкаха за тях та сега.

449

redordead

преди 5 години

To щото рускоро желяз е всемогъщо, затова ръждяса скоропостижно в Афганистан...Аман от руски *** в тази държава, на които им е по-мило да говорят руки, ама чудно защо не си пратят децата да учат в масква или що не карат лади и масквичи...

448

F16

преди 5 години

ИД взривиха 6 амеркански войника в Сирия. Ф16 ще ги спаси

447

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Това вярно ли е , за дистанционното управление от САЩ?!Ако е така, ние сме тотално побъркани предатели!"Западната техника е направена така че пълния и потенциал да се разгръща при ползването на КОМАНДНИ СИСТЕМИ(КАКТО ВЪЗДУШНИ АУАКСИ така и наземни системи за смесване на информацията такав има монтирана до Варна) които са собственост на САЩ и НАТО(колективна разбирай пак САЩ)пример вземи едни очила боядисай ги в черно но остави 10/2см прорез - Без Ауакс се вижда света през тези

446

Йово

преди 5 години

До KromПрез последните 30 г. България води анти руска политика. Българите са били в лагерите срещу Русия както през I и през II световна война а сега в новата студена война пак сме против Русия а Сърбия НЕ. Да ти припомня ли как Индийските МИГ смазаха пакистанките F-ве по време на войните. Не че "Руското желязо" не може да смаже и еврейските изтребители но Русия избягва да влиза в големи конфликти за разлика от вашите НАТО и САЩ които без мандат на ООН бомбандират когото си искат.КРАЙ!

445

redordead

преди 5 години

естествено, че не се управлява дистационно, какво ги слушаш тия ***?Ф16 от това поколение, е най-модерният боен самолет в света, след него има само 5-то поколение, което са стелт технологии - Ф35 примерно.Това, което ушанките говорят за дистанционно е защитна система, която се задейства, ако при маневра пилотът изгуби съзнание, тогава чрез радари се установява, че самолетът пада и системата изправя полета и го забавя. Досега е спасила 8 човешки живота, ама кво да обясняваш на рбашките...

444

Krom

преди 5 години

До Темелко - от грък войник не става. Това не е 300 и Древна Спарта. Ако не бяха в НАТО и не ги сдържаха Щатите основно, отдавна турците щяха да са ги смърцафуцали както в Кипър. А между впрочем, дали си наясно какво е "мехмедчик" и от къде идва? От Корейската война - там турците са се били до последно и дори при заповед не са отстъпвали. Не ги обичам - родово чувство, но имат силна армия, което е факт. Така че, маляките имат късмет там. Нищо, че се напъват.