186

Анонимен

преди 5 години

И в МРРБ търсят да им работят за 560лв.- справка - сайтът им с кариери!!!

185

Програмист

преди 5 години

Само в един случай мога да работя за държавата или друга държава като Русия..Да програмирам софтуер на бомба , голяма, за да унищожи окупатора САЩ..

184

Анонимен

преди 5 години

Така си мислиш, че могатМисля, защото съм работил с такива на Запад. Могат. Само че там такива като Боко, Ганчев и Нинова щяха да са съответно пожарникар в малък град, треньор по пехливанлък в някое школо и секретарка в някоя малка фирма.

183

Василев

преди 5 години

До като не се вкарат едно 500 000 работници, гладни от Третия свят, никога няма да има конкуренция на пазара на труда и по-висока производителност в България!!!То няма кадри, като започнеш от продавачки и стигнеш до програмисти и инженери!!!Това е истината, може да ми се сърдите, но така е в цял свят, и всички по напреднали страни са минали по този път!!!Агент Били Брамбахал!ЦРУ!!!

182

aз съм прост

преди 5 години

Нали минималната РЗ е 560 лв?

181

Анонимен

преди 5 години

Шев системен администратор е това и още 5-6 дежурни сис-админи да наблюдават системата..софтуера е разработен от частна фирма , разделили са парите с Боко и Цеко.. А тези са за да ядът пешкира .. да има виновни.

180

Анонимен

преди 5 години

"Била малка заплатата. Смеете се. Ами ако бяха обявили реалната за сектора 4000 лв. и нагоре, щяхте да ревете колко са оядени държавните служители."Пич, това не ти е частна фирма от сивия сектор, която да крие заплатата. По закон е длъжна да обяви реалната заплата Освен ако не искаш да ми кажеш, че няма проблем държавата да нарушава законите си.

179

Василев

преди 5 години

До АнонименТака си мислиш, че могат, нали ги гледам, има изключения и има работливи, едно 99% от младите не са научени да работят, само като погледна един човек и като разменим две думи и ми става ясно, че нищо не може!Иначе претенции до небесата!!!Там и работата, че и хубави заплати сега могат да дадат, но пак не могат!!!Който не го може, не го може!!!Агент Итън Брукс!ЦРУ!!!

178

анонимен

преди 5 години

Преди 10минути говорих с човек от министерсвото те си го имат човека само,че са допуснали без да си искат грешка в обявата пропуснали 1от пред това е основната плюс 50% добавки и още 80% добавки ако не е имало проблем в месеца със системата.Но не се тревожете човека го има той си е техен човек.

177

Looper

преди 5 години

Била малка заплатата. Смеете се. Ами ако бяха обявили реалната за сектора 4000 лв. и нагоре, щяхте да ревете колко са оядени държавните служители. То заради такива заплати се сриват цели системи като ТОЛ и Т.регистър

176

Анонимен

преди 5 години

510 лева си е съвсем нормална заплата за България, според статистическите данни от 1952-ра година.

175

до 181

преди 5 години

от it , когато ЗКУ- то не знае какво прави никой не може да му помогне.Системите работят 24/7 часа ,но ЗКУ чиновника няма как да го знае.Пояснение за чиновниците: ЗКУ- Зад Клавиатурно Устройство.

174

Анонимен

преди 5 години

Могат, агент Василев, могат.Като им дадеш една хубава заплата и хубава държава, бачкат като изоглавени. Вече забрави някой да ти се напряга за орден "Знаме на труда" и потупване по рамото пред строя :)

173

Анонимен

преди 5 години

До Програмист ама БАШ"Абе будали тази , позиция не е за програмист , разработчик , софтуерен инженер.."Да бе, чети пак - за шефа на програмистите, разработчиците и софтуерните инженери е, че искат и висше, а не както ти пишеш - средно :) Чел, недочел - страх ме е да си представя какви програми пишеш... да не си от тия, дето пишат на Windows 7 ъпдейтите? Хахахах.

172

Шксдзц

преди 5 години

Хахахаа егати смешната заплата

171

Анонимен

преди 5 години

Ако сте истински журналисти, ще отидете при Бойко и ще му зададете въпроса какво мисли за тази обявя.

170

Василев

преди 5 години

Казвам ви младите не могат да работят, ако сложа един млад турчин и един млад българин, ще има разминаване най-малко с 50% по ефективна,производителна и качествена работа от страна на турчина независимо в коя сфера, ще се състезават!!!По време на комунизма , системата направи хората мързеливи, а сега работодателите ще трябва да носят кафета и питиета на работниците, ако искат да не им избягат!!!Агент Марвин Фрейзър!ЦРУ!!!

169

Анонимен

преди 5 години

Затворете границите незабавно! Десетки хиляди кандидати в момента щурмуват България, за да се явят на интервю за поста!

168

Анонимен

преди 5 години

Агент Върджил Мумбайк,Това е само началото. До пет години в тази страна хората няма да могат да смятат до 100 даже с калкулатори.Ама така е, свършиха балъците да бачкат на баневци, ветковци, ганчевци и тям подобни червени куфари.

167

Анонимен

преди 5 години

До it Точно така системния администратор трябва да е мързелив .. тука мързела се цени високо