118

точка

преди 5 години

Няма да гласувам за никоя партийна кандидатура,нито за някой подкрепен от която и да е партия.

117

Анонимен

преди 5 години

Видяхме я какво може (не може). Вдигна хората на крак с цената на билетите, не се съобрази със съдебното решение, наслага камъни по Графа, видяхме какво направи с Дондуков и бул. Витоша.

116

Анонимен

преди 5 години

Баси нахалниците! Тази особа няма как бъде преизбрана освен ако полит мафията не се наговорят и предложат като опоненти някакви гнили зеленчуци, за да може хората да си кажат, че ще гласуват за по-малкото зло...

115

Анонимен

преди 5 години

Много селяни се навъдиха в София от дълбоката провинция и затова София е толкоз ***. Няма как след всеки да се сложи чистачка. Ясно е че за БСП гласуват мързеливите и свикнали на помощи люде. Борбата е дали да се върне комунизма или да се продължи напред, макар и не угодно за някои хора. Който учи и се образова винаги ще намери работа. Другите искат помощи от ***

114

Център

преди 5 години

Живея в центъра и от както е Фандъкова, не виждам нищо да е направено. Плочките по тротоарите са счупени, още повече кучета има и на всякъде изпражнения и намирисва, котките са повече, улицата ми има повече дупки, от 2-3 години и снегорин не минава, построи се сграда в която минава по средата цял бетонен стълб и около него има две основи на два етажа , отрязаха се 4 дървета и не се посъдиха нови. Може и още неща да има, но не се сещам.

113

IB

преди 5 години

Уважавам постигнатото и го виждам. Браво. Но си мисля, че трябва да има промяна. Време е за друг човек с други идеи. Йорданка се забрави, реши, че управлява Самоков. Последен пример за това са безумията с велоалеите по Раковски и Дондуков, както и това, че след 20 години чакане Тодор Каблешков щял да стигне до.... ул. Костенски водопад, която е улицата, на която тя живее. И само на която случайно сложиха светофар. Айде стига - не сме ***. Стига вече.

112

Анонимен

преди 5 години

Супер. Урокът с тетка Цецка явно не е научен. Догодина магаре да застане срещу Усвояващата Данче - ще я победи.

111

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Никой не може да заблуди или манипулира софиянци... - те виждат как пред очите им София се превърна в нормален европейски град...

110

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Коце разправяй... - кажи колко открадна и дай доказателства...

109

Анонимен

преди 5 години

Видими резултати: ГЕРБ пак издига за кмет Йорданка Фандъкова!--------------------Това някакъв неуместен опит за шега ли е ?

108

Коце кмета

преди 5 години

Резултатите са видими, София заприлича на Балканския Багдад, мръсотия и грозотия навсякъде. За цигaниятa няма и да говорим. Пък колко открадна, направо не е за разправяне.

107

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Никой не може да заблуди или манипулира софиянци... - те виждат как пред очите им София се превърна в нормален европейски град...

106

Анонимен

преди 5 години

Защо съборихте паметника за 1300 годишнината на България,вместо да го ремонтирате?Това няма да ви простим!И калните,мърляви,разрдънкани улици с дупки и счупени или липсващи плочки.

105

,.,.,

преди 5 години

Фандъкова вече не е желана от софиянци.Прекалено много издънки направи.ГЕРБ може да и имат доверие но столичани отдавна НЕ.

104

Анонимен

преди 5 години

Другарката за 15 години не изгради една нова чешма в София и софийските паркове и градинки, при положение, че лятно време температурите минават 35 градуса!!! Тотална некдаърност!!!!!

103

Човек

преди 5 години

Госпожо Фандъкова, кои квартали се оправят? Живея в Модерно предградие от 40 години. 20 години комунизъм и нищо, а сега 20 години демокрация, от които ГЕРБ 12 години и следният резултат. Супер бавно изграждане на канализация, защото екипа, който отчуждава или му се дават по спешни райони или се бави. Срещу това разбити улици, нагли джигити и високи данъци. Каним ви най учтиво да го посетите.

102

Анонимен

преди 5 години

Очевидно ГЕРБ не умеят да се учат от грешките си...Забиха първият пирон в ковчега си със загубата на президентските избори, а всички знаят, че ако загубят и София това със сигурност означава загуба и на парламентарните избори. Затова им трябваше нова силна кандидатура, а Данчето вече не е такава...Сама се компрометира последните 2 години и безбройните си фрапантни грешки, които наистина доведоха до "видими резултати". Всички виждаме Дондуков, Графа, Св Неделяи провала с трафика и мръсния въздух.

101

баста

преди 5 години

Ясно е че ГЕРБ ще загубят София.Фандъкова омръзна на столичани.А и 10 години са прекалено дълго за които и да е мандат.За кмет на София трябва млад,образован и родолюбив човек,необременен с роднински и партийни принадлежности.Достатъчно партийни кандидатири.Омръзнаха на всички,не само на столичани а и на всички населени места в България.

100

гербисто-патриот

преди 5 години

Браво, добра и доказана кандидатура. Вече десетилетие се радваме на видимите резултати на г-жа Фандъкова, дано още поне десетилетие да продължи да кметува и да имаме добри резултати. Тя има волята да ни управлява и е добре пак да я подкрепим почти единодушно на изборите, както я подкрепяхме и досега. Браво и честит нов мандат.

99

ХоХо

преди 5 години

Цветански, много бъркаш бе . Не искаме по-вече за кмет даскалица от с.Белчин. коренните жители на София ще я прогоят с кефффф