44

BG СМЕШКИ

преди 5 години

такъв леж е тая държава че не е истина ! строят където им падне , когато им падне ....крадат общински и държавни земи да строят ....никви закони , никви скрупули нема на тоя териотрия ! само корупция и далавери ..... страшно е ! такова чудо като последните няколко 4-5 години никога не е било ....

43

Гoшу

преди 5 години

До 38Точно :) А и ще можеш да правиш перде-кириз като се чукат съседите, както и да прескачаш направо в твоя блок от съседния, ако ти си бил при някоя кръшна женена мома от отсрещния блок :)))

42

Анонимен

преди 5 години

Съберете цяла България в София.

41

Анонимен

преди 5 години

Тези райони са пропусклива почва, т.е. стават само за къща с дворно място, иначе пропадат. Ако са ставали за масово строителство, навремето въртоглавите да си ги направили вилни зони. А имаше голямо търсене и желание за вила. Зимният дворец добре ще го укрепиха, че беше тръгнал.

40

Анонимен

преди 5 години

До ландшафтен архитектЯвно по себе си съдиш!

39

Червен екоактивист

преди 5 години

Да много е лошо да се строи, много е лошо града ни да се развива, трябва да не правим нищо, ако ще панелките да започнат да се разпадат върху *** ни тикви, нищо няма да правим - разрухата е правилния избор!

38

Анонимен

преди 5 години

На София не й трябват нови квартали, но има много пари да се перат.

37

Веско

преди 5 години

До ЖоТочно! Купиха. С истински пари и продължават да си харчат. А софийски и местни мутробизнесмени придобиват с приватизация, заменки, укрепване, смесени дружества с общината и т.н. Сега си внасят и роби.

36

Анонимен

преди 5 години

В София половината прозорци на блоковете не светят, необитаеми жилища колкото искаш... Интересно откъде ще намерят хора за тоя нов квартал, че то и селяни не останаха, за да идват насам... По провинцията е само старци и баби и ром до рома, мила моя м..йно льо.

35

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСТРОЯТ ВСИЧКИ МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВО. ТАКА ЩЕ СИ СЕДИТЕ НА ТЕРАСАТА И ЩЕ ИГРАЕТЕ КАРТИ СЪС СЪСЕДА ОТ НАСРЕЩНИЯ БЛОК. УДОБНО И ПРАКТИЧНО.

34

Жо

преди 5 години

До ПомняНЕ ПОМНИШ добре!При Живков часната собственост се събаряше без да се иске мнението на хората. Чувал ли си термина "отчуждаване" в полза на държавата. На собствениците плащаха някакви мизерни пари "по държавна оценка", а не по пазарни цени. Така имоти в идеалния център ставаха собственост на "отговорни другари".

33

Василев

преди 5 години

До ВасилевСеляни прости не могат да строят индустриални заводи, защото не знаят какво да ги правят!Селяните прости построиха магистрали и пътища и сега чакат да дойде някой друг да им построи заводите и фабриките около магистралите и пътищата!!!Идва аутсорсинга , строи и фърля жълти стотинки за квалифициран труд!!!Селяни прости, наистина ли се толкова прости!!!???Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

32

Жо

преди 5 години

До БГ ЧерномориеВие сте под руско робство. Навсякъде по Черноморието магазините са с табели на руски език. Руснаците ви купиха. Как търпите това?

31

БГ Черноморие

преди 5 години

Окрадените хотели по морето от софийските бандити да бъдат приватизирани и върнати на местните хора, които са си дали живота за комплексите от Русалка до ММЦ Приморско. Туй барбар с инфраструктурата. Стига са ни мъчили тия мерзавци! Автономия за БГ Черноморието - отделен бюджет, полиция и институции само за нас!

30

Василев

преди 5 години

Индустриални заводи строите ли селяни прости???Агент Мич Маккензи!ЦРУ!!!

29

Помня

преди 5 години

До Анонимен 18 Прав си. При Живков в градовете имаше стотици стари жилища за събаряне , ама не. Ние ще строим панелки на гола поляна , а на около пасят овчици.

28

Кралете на Бетоня

преди 5 години

Какви градинки беее, полянки ... бой с бетоновоза, това дървета паркове ... инфруструктура ... тревички ... бетонирай смелохората лапат апартаменти като топъл хляб ... бетонирай смелосега бетонираш, после плащат данъци... от градинки данъци няма, само разходи ...бетонирай смело

27

БГ Черноморие

преди 5 години

Свобода за Черноморската република. Не искаме да сме под софийско робство. Мастити отвратителни шопи идват и заграбват ресурсите ни. Марш от тук, диви селляни, отивайте си у радомирско и трънско!

26

архитект

преди 5 години

Давайте повече и по-гъсто населени квартали около центъра, така се печели най-много.

25

Ти да видиш...

преди 5 години

Ей този Фандъкова не се спря да строи. Какво бе това строителство , какво бе това чудо ? Боко и той. Промени държавата. Да ги свалим.. Оставка ! Оставка !