115

Анонимен

преди 5 години

Най *** е, че се опитват да изкарат героини тези две никаквици, видно е, че нямат не само капацитет за кметици, но и за чистачки не стават. Дарения искали.... мамини убавици. В Сливенския тези "дарения" ще ви излязат през носа.

114

Анонимен

преди 5 години

Нивото на строителната фирма е много ниско, щом се занимава с провокация зада оцелява.

113

Всички

преди 5 години

Хайде всички комунделски *** на амбразурата в защита на фризьорката. Както се вижда напоследък спосорите на Партията кърмилница рязко намаляха - фризьорката, Ветко, Бенчо и Митьо, Миньо , Баневи вече нямат да имат възможност плащат за мазни кебапчета и топла бира на Бузлуджа.

112

Изгърбените

преди 5 години

трътлета(тролета) не се притесняват да висят в нета през работно време и да ощетяват работодателите си. Искам да кажа работодателя си РБ. Те всички както преди така и сега са държавни служители. По-нататък ви е ясно..,,,

111

Анонимен

преди 5 години

Аз си мисля, че ни подготвят, да не дава Господ, само да не Ги самоубият! Щото видите ли Бяха смазани от вина, че примери колкото искаме . В навечерието на празниците и Нова година, изтръпвам като се почнат... по цели семейства и кучета и убиеца Ги самоубиват

110

Анонимен

преди 5 години

Женската лакумия ще затрие и Ваклин който е свързан с провокацията. Без провокация няма как да я махнат.

109

Тото

преди 5 години

Дори и да не са виновни, мисля че от записаните разговори си личи че тези двете не стават за тази работа. Начина им на изказ е толкова арогантен, просташки и диалектен.Това ли е нивото на кметството? Тия са като най обикновенни дилърки от имотни агенции.

108

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ с политическите назначения по партийна линия надмина БКП.Ако слушкаш батковците и каките отгоре и доносничиш няма да имаш проблеми.

107

Анонимен

преди 5 години

Ама вярно имало страшно задръстени индивиди-медията видиш ли изкарвала грозни снимки на тези кикимори..... Хахахааа ама как може, те са такива красавици, слагат Моника Белучи в малкия джоб..... до като има такива залухани екземпляри, как няма да има крадливи фризьорки?!

106

Палав надзирател

преди 5 години

Aма вижте ги на снимката какви са сладурани и двете вързани отзад с белезници.Как да не ги пожелаеш тия булки в леглото си.

105

Анонимен

преди 5 години

Показва характер, но някои не им харесва промяната на статуквото. Затова я мачкат психически.Дали е флизьорка или стругарка , избрана е с листа в общината за кметица иска се характер.

104

101i 102

преди 5 години

Колко бързо можеш да бягаш към просветлението? Защото Просветлението идва.

103

Анонимен

преди 5 години

Аре отивайте да работите бе, стига сте седели тука. Тва Герб ги назначават вече по държавните учреждения с единствената способност, да могат да пишат и да пазят партията по форумите.Цяла държавна администрация, горски, данъчни и тн. яко драскат по сайтовете. Мия си ръцете, пикам и започвам пак работа............аре

102

Анонимен

преди 5 години

Само дарения взимали, ама подкупи не.. ттцтц

101

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата /строителната Мафия/ се опитва с медииен Флашмоб да насажда антипатия и дори омраза към тези две жени в опитите си да компенсира липсващите доказателства по обвинението !От изнесените СеРеСе' та само на едно място има опит за изнудване и то е от страна на Ваклин'ов към кметицата, за внесена жалба срещу нея !Риторичен въпрос: А защо Ваклин не е в затвора ?

100

Хахахахахаха

преди 5 години

Ами ти и преди си беше безмозъчна, какво си е виновен арестът, ако имаше мозък - щеше ли да си там???

99

Анонимен

преди 5 години

в този сайт системно и умишлено се качват най-неугледните снимки на иванчева....пълна пародия

98

до 84

преди 5 години

Абе човек не може лятото да ти е оправдание за потника. Тази жена е заемала висша държавна длъжност. Трябва да има поведение дори и в труден момент. Японките когато е трябвало да си направят сепуко или да ги екзекутират, са били винаги облечени прилично и са си връзвали краката с въже ,за да не приемат неприлична поза по време на смъртта. А тези са се разголили ,като р о м ки .

97

Анонимен

преди 5 години

навън е студено за протест и цените и измислените закони вдигнаха държавата във въздуха...."държавата"...

96

Ето

преди 5 години

Благодарение на непрекъснатите напъни на президента вече има ефект борбата с корупцията. Хванаха кметицата от Младост с подкуп, хванаха Ветко с 20 млн в кутии от обувки, хванаха Бенчо с бентлито и Митьо, хванаха Миньо с цял тръбопровод алкохол-менте без акциз, хванаха Банев и Баневица - източили всички предприятия и ги нарязали на скраб. Браво на президента , благодарение на него има резултат от борбата с корупцията.