91

Анонимен

преди 5 години

До Дон КарнажК'ъв ГЕРБ бе, мaлoyмник, в такова време, като се изсулите по пътищата такива некадърни шофьори, става точно това. И не забравяй, че ЗИМНИТЕ ГУМИ НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!!! Да не вземеш да се прекараш и да се охарчиш за зимни гуми, ей.

90

2

преди 5 години

абе, българите как може да са такива ба лъци, като плащат данъци и винетки, да очакват нещо насреща??

89

1

преди 5 години

много моля хората да разберат, че през ЗИМАТА ВАЛИ СНЯГ и следва да очакват затруднено движение, поледици, навявания и т.н. Тези по тунелите ако си изключат двигателите, както е по закон и ще може да се диша и няма да има истерични бременни например, които кой знае защо пътешестват в това време. българите са най-големите мрънкачи на света, ако е топло-защо, ако е студено-властта е виновна, аман вече от *** на които всички са им виновни.

88

Анонимен

преди 5 години

До тотевКрайно време е Баце да си ходи време му е. Човека има проблеми със здравето и е вече на възраст.Не дай си боже да издъхне на някоя посещение в чужбина.Бийте му шута и да си гледа тлъстата пенсия, няма да векува я.

87

всеки път

преди 5 години

Всяка седмица пътувам по този път, студент съм и се прибирам събота и неделя. Всеки петък вечер и неделя вечер е трагедия на тези тунели и то лятото. Еми като вали сняг, пък и бе чистят добре нормално е да е така. Това сме го мислили всички минаващи оттам че това ше стане. Въпроса е институциите не могат ли да го предвидят и да вземат мерки. В България работа вече се върши само ако е належащо, ако има умрели или ранени. През останалото време - ,,А,този камък може да падне, но нали не е паднал!,,

86

тонката

преди 5 години

в държава на еднокнижници се радвайте, че изобщо имате тунели, а не катерите планината като кози...

85

Анонимен

преди 5 години

През последните години наблюдаваме крайно рехави зими и агенции, които не си вършат работата по почистването на пътищата. Затова стават такива задръствания.

84

тотев

преди 5 години

Да, прав си, че ще изберем отново Борисов! Ще го изберем още поне два,три пъти защото наистина заслужав ада бъде избиран! Нека да е жив и здрав и дано да има сили да два мандата поне!

83

Ахаааа

преди 5 години

До Дон КарнажДали ще ИЗБЕРЕ не знам, но че ОНЯ ще КУПИ изборите е повече от ясно.

82

тонката

преди 5 години

другари, спокойно, Боуко след малко ще разпореди да се елиминира снега, сега е зает - акка

81

Дон Карнаж

преди 5 години

Няма значение! На следващите избори почти сигурно е че пак ще са ГЕРБ. Хората много приказват ама е важно каква емоция ги тресе и какъв диалог имат в главите си докато ходят към урните, другото всичкото е отваряне и затваряне на устата и тракане по клавиатурата. Българина пак ще избере Борисов, щото така.

80

Анонимен

преди 5 години

Че то най-важното в новината го няма - причините за задръстването!

79

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

До Да 61 и подобни.И защо камиона/ТИР/ се движи там през зимата, не знае ли че се краде повече от необходимото и НЕ се почиства и поддържа като за зимно време?

78

Анонимен

преди 5 години

Ако не спечелим информационната война ще трябва по-трудния начин да спасим Европа и модерната цивилизация.

77

Анонимен

преди 5 години

Всички сме на среща с Йорданският крал. Утре ще чистим.

76

Анонимен

преди 5 години

Японците на магистрала им наваляло 4 метра сняг и са я направили като тунел с роторни машини и изчистена до асвалт, тук 20 санта сняг и България в бедствено положение. Нямам думи

75

Анонимен

преди 5 години

Боко дава по 20евро бонус, а Африка двойно. Няма да ме изтриете не и преди нацистиките регулации на ЕС влизащи в сила на 22 януари 2019 година.

74

Анонимен

преди 5 години

Докато Бойко успешно се бори със снега, оня *** Радев вее *** в Джордан и ръси глупост след глупост

73

MyWinterStorm

преди 5 години

И утре да не забравите да си купите е-винетки!!!

72

Байфидан

преди 5 години

Въпрос: откога на 15см сняг му викаме бедствие?Отговор: от 10 години, откакто герб мъчат нас и тях с опитите за управление