166

Анонимен

преди 5 години

"Заради такива като вас сме лишени от свободата да държим за ръка и да прегърнем любимия си човек на обществено място"Естествено, че хетеросексуалните сме с приоритет за човечеството! Я си помисли ти продукт на каква любов си? Помисли какъв щеше да е шансът да се родиш, ако хомосексуализмът беше равнопоставен и широкоразпространен колкото нормалната сексуалност.

165

Анонимен

преди 5 години

До Човек Глупости и лъжи не знаем . И това е част от всекидневието ви . Лъжи ,демагогия ,омраза и ненавист към нормалните хора .

164

Човек

преди 5 години

Знаете ли, че великите древногръцки философи Аристотел, Сократ и Платон също са имали връзки с мъже? Също и Леонардо да Винчи, и Микеланджело. Това омаловажава ли работата им, прави ли я по-малко значима? Истината е, че няма никакво значение с кого си лягаш. Има значение какво ще направиш през краткия си живот.

163

Анонимен

преди 5 години

Е, във Виена пък имат гей светофари. С две прегърнати мъжки човечета.

162

Анонимен

преди 5 години

"Няма страшно. Това е просто любов!"Не е никаква любов, а психическо разстройство вследствие от израстване в неподходяща среда, обикновено с доминираща майка или прекалено облъчване с гей материали.

161

Анонимен

преди 5 години

Значи в НТ и в НС може, а извън тях не може!

160

Анонимен

преди 5 години

"Заради такива като вас сме лишени от свободата да държим за ръка и да прегърнем любимия си човек на обществено място, защото на никого не му е приятно да бъде обиждан, сочен с пръст и гонен или още по-лошо - бит!"Да беше помислил за това преди да залитнеш по модата и да решиш да ставаш обратен. И не ми обяснявай, че така си се родил и тем подобни глупости. Човекът е създаден с идеята само срещуположните полове да се привличат. Всичко друго е поведенчско отклонение и трябва да се лекува.

159

Анонимен

преди 5 години

До ЧовекЕ кой ви пречи да се държите за ръка и да се прегръщате?В никой закон не е забранено това.А ако някой ви бие си има полиция.И на мен никой не ми гарантира безопасността ако сложа шалче на ЦСКА се разхождам в Подуене.

158

До човек

преди 5 години

По колко ви плащат НПО-тата на коментар, за да спамите под статиите? Доходоносна професия ли е това?

157

Човек

преди 5 години

Заради такива като вас сме лишени от свободата да държим за ръка и да прегърнем любимия си човек на обществено място, защото на никого не му е приятно да бъде обиждан, сочен с пръст и гонен или още по-лошо - бит! Целта на тези билборди не е да ви разгневи, а напротив - да ви направи безразлични! Когато спрете да забелязвате "ненормалното", ние ще спрем да се опитваме да ви покажем, че е нормално.

156

Анонимен

преди 5 години

До ЧовекАми няма как насила да ме накарате да ви харесвам.Гнусни сте ми и това е.Приеми го като факт.Това ,че не ви харесвам,не означава,че пребивам гейове или ги обиждам като ги видя.По същият начин не харесвам алкохолици и наркомани.

155

Анонимен

преди 5 години

честно да ви кажа , аз съм от провинцията , но ако видя такъв билборд в моя град лично ще го унищожа без да ме интересува какви последствия ще има след това , то бива , бива ама това вече на нищо не прилича , който си иска да си е джен..дър нека си е , но така аз се чувствам засегнат и дискриминиран , да ви имам и европейските ценности

154

Анонимен

преди 5 години

Гоше, я сподели защо всичките ти коментари са под новини само за *** и гейове? Колко ти плащат?

153

Човек

преди 5 години

Dnes.bg, оправте си заглавието. "Разгорещени дискусии "За" и "Против" *** пропагандата." Тук няма нищо ***, няма и пропаганда.Ние не сме лишени от правата ни за образование, работа, здравеопазване и прочие, но знаете ли колко често, заради различната си ориентация, сме били дискредитирани и сме били отхвърляни без да ни се даде шанс? Не искаме сексуалната ни ориентация да е определяща за това какви сме, защото всъщност не сме по-различни от вас.

152

Адолфчо

преди 5 години

Що не ги лекуват? Аааааааа, щото едни лъже- специалисти изфабрикуваха, че тая первезия не е психическо отклонение, а?!?!? А фобията от нещо е???

151

Анонимен

преди 5 години

Дразнят обществото, а после защо не ги приемали.

150

Име

преди 5 години

гошу, знаем, че ВИE цензурирате! нема нужда да се доказвате, че сте неграмотните цензури по форумите, които се фалите, че сте уж толерантни към чуждото мнение. еле па какво правите под новините за гей-прайд! сигур и хитлер ви завижда!

149

анонимен

преди 5 години

Явно градовачалниците са разрешили, но боята ще свърши работа и колкото по-бързо, толкова по-добре за децата ни, за да не гледат тези извратеняци!

148

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 156Само по плакати и порнофилми лесбийките са красиви.Иначе са пълни зверове.

147

Име

преди 5 години

ако пиените и надрусани *** от ек на световното еврейство са си платили сами тези плакати - нека си ги ползват! но ако пак са злоупотребили с пари от нас, данъкоплатците ще ви се стесни света, както ви е стеснен мирогледа!!! крадци на дъгата от децата!!!