43

Анонимен

преди 5 години

Този разговор е безсмилен. Прилича наистина на сглобен. Не е възможно хора да си говорят така и това да доведе до осъждане. Това са дрънканици.

42

Анонимен

преди 5 години

До34. Кой работи за тия 500лв. пари. Всички крадем и работиме допълнително в сивата част на фирмите.

41

Лудко

преди 5 години

Ало, Ваньо ....

40

Анонимен

преди 5 години

Абе прости хорица преди влязла присъда не могат да се разпространяват записи по медиите това е доказателство че всичко е една измишльотина

39

Анонимен

преди 5 години

Този запис с теди изрязани моменти съвсем спокойно може да е "сглобен" от отделни "парчета", а да не е цял. но дори и да са точно така нещата - пак нямат право да я държат в ареста при такива условия.А ако са имали такова доказателства защо 7 месеца не го представиха? Ца подслушването на цветанов го представиха за две седмици

38

Анонимен

преди 5 години

Прокурорска работа - вие сте абсолютен престъпник - дрън 100000 обезщетение от нашите пари. И после пак отначало. Аман от некадърници, ама няма кой да ги уволни.

37

аз

преди 5 години

До удобноТова, че и други извършват престъпления, не оневинява тези! Ако имате сведения за престъпления, извършени от други хора - постъпете като този предприемач: издайте ги! Стига сте оневинявали доказани престъпници!

36

Анонимен

преди 5 години

това не са доказателства, а в ной-добрия случай - улики. Никъде не се чува, че се говори за имоти, че Иванчева се съгласява да вземе парите КОНКРЕТНО за подкуп, че тези 75 лева, са 75 000, че ги е взела...има много липсващи моменти на записа.....дайтеда чуем целия запис, дайте да видим дали не е "сглобен" записа.

35

Анонимен

преди 5 години

"Днес" четат СРС-тата по прокурорски, ха-хаЗа всички е ясно , че Иванчева е невинна!!!

34

Анонимен

преди 5 години

Измислиха ли го вече

33

Анонимен

преди 5 години

Какво точно четем тук? Три по 75 лева? С тия "доказателства" виждам три по 75 милиона обезщетения за тримата. А Ваклин защо не е и той в затвора?

32

the Ghost

преди 5 години

А ти си бачкай бедни ми народе за 500 лв./месец и се прави че проблема не те касае

31

Анонимен

преди 5 години

Интересно е да ми отговорят другарите , които защитават Иванчева на няколко въпроса.- От къде има пари да наеме адвокат като Марковски , който е много скъп и се занимава само с милионери?- Като как така се организира медийна кампания в нейна защита от разни партии ?- Наглото и държание напомня на същото като на сем. Баневи. Защо ?Само като инфо, заплатата и е около 1000 лв.

30

Анонимен

преди 5 години

Какво нередно има тук ?Абе умник това, че всеки кмет иска подкупи не оневинява Иванчева!!!! Когато за определен кмет има събрани доказателства и те издържат в съда то той ще бъде осъден! Много скраб има в БГ, Аман от ляловци!

29

Кмета

преди 5 години

Като говорим за корупция , помните ли кметските далавери на Софиянски в София - плати си и излезе невинен......... А хидроинжинера Доган , без да се крие , нагло, пред всички и ..... невинен . А бургаския кмет.... А по селата какви "чудеса " стават .И с Иванчева ще е така . Ще се поддържа "общественото недоволство" и тролските напъни по медиите и в интернет докато тая си плати на когото трябва и нещата ще затихнат..... бавно... ще се изгубят доказателства ... свидетиели ще замлъкнат ...

28

Анонимен

преди 5 години

Като говорим за корупция, помните ли по времето на Иван Костов пирдопския мафиот Цветелин Кънчев беше осъден и пратен в затвора. Първанов го помилва и освободи. Ей това се казва удар! Със сигурност му се е отблагодарил.

27

Кондю

преди 5 години

Лакома и грозна фризьорка ... искаша да забогатее бързо

26

ники

преди 5 години

Хм, от кога за казано нещо и за намерения вкарват в затвора? Това само при Путин го има?! Че то ако е така, тук поне 90% от хората са с изказвания за затвора, това значи ли, че трябва да ги приберем?Защо не пуснат аудиото, а само ми пишат 'не се чува'???

25

Анонимен

преди 5 години

Иванчева няма качества за български кмет,за далаверите се иска акъл!Други изкараха по няколко мандата с далавери и кражби ,и никой не успя да ги осъди!Най-много ,да се вдигне врява по медийте!

24

стана опасно

преди 5 години

Забелязахте ли? Мая Костинбродска вече не иска да се кандидатира за кмет на София.Това не е случайно!